Skocz do zawartości

Zdjęcie

Giza - monumenty Egipcjan, czy pozostałości po Atlantach lub kosmitach? [kuluary]

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
285 odpowiedzi w tym temacie

tatik.
  • Tematów: 291
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Więc kiedy mamy się spodziewać wpisu? Jutro czy za około cztery dni?

Na dziś kapitulacja, wszystko w proszku. Tego się nie da zrobić w kilka godzin  :lol3:. Kontynuuję jutro. Widzę same szaraki.....po jakie licho się tak śpieszyłeś ?
  • 0

Lia.
  • Tematów: 6
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Niech Cię tylko nie porwą! :mrgreen: Ale spokojnie, nikt nie pogania. Po prostu byłam ciekawa. Jak wpis będzie, tak wpis będzie. :) Powodzenia.
  • 0

mamma.
  • Tematów: 1
Reputacja

Napisano

Nie chciałbym być złym prorokiem, ale majaczy mi w pamięci taki fragment z Szekspira: "Potęga jadu mroczy myśli moje, już się Tatika wpisu nie doczekam". Nie jest dobrze Panie i Panowie :(.
  • 1

CzstSrkzm.
  • Tematów: 20
  • Artykułów: 2
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

*
Popularny

W oczekiwaniu na wpis Tatika (i jako, że dość luźna w tym temacie atmosfera), alternatywna teoria budowy Piramid, której nikt nie bierze pod uwagę :mrgreen:

Dołączona grafika

Użytkownik Skan edytował ten post 23.01.2010 - 06:08

• 5

Aquila.

LEGATVS PROPRAETOR

• Tematów: 33
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Tatik, jak w niedzielę wieczorem nie zamieścisz wpisu to Cię chyba zatłukę :P
  • 0

cisz.

Realizm Magiczny

Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Aquila, pozbieramy jakichś ziomków i pojedziemy tam do Niego spuścić mu wpierdziel. No ciekawe, ciekawe co to będzie. nie podoba mi się to ;]
  • 0

Lia.
Reputacja

Napisano

Rozumiem, że każdy ma własne życie, problemy, pracę, rodzinę, ale kiedy człowiek się do czegoś zobowiązuje, powinien dotrzymywać danego słowa. Szczególnie na tak poważanym stanowisku jakim jest moderator. :) Nie daje to zbyt dobrego przykładu innym użytkownikom.

Miejmy nadzieję, że sytuacja się wyklaruje w ciągu kilku następnych dni.
  • 0

Aquila.

LEGATVS PROPRAETOR

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Miejmy nadzieję, że sytuacja się wyklaruje w ciągu kilku następnych dni.

A potem utrzyma porządny poziom ;)
  • 0

MiszaAS.
  • Tematów: 11
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Nie chcę złorzeczyć, ale nie widzę dobrze dalszej przyszłości tej debaty. Szkoda :)
  • 0

Aquila.

LEGATVS PROPRAETOR

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Tatik - myślę, że w tej chwili wyrażam zdanie sporej liczby osób z tego forum - po prostu przeginasz.
  • 0

cisz.

Realizm Magiczny

Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Nie wiem, czy to nie za wcześnie (wszak wciąż czekamy na wpis), ale z zastępcą dla tatika nie powinno być problemu. Tak wielu miał tutaj orędowników, że chociaż jeden powinien spróbować uratować honor debaty i teorii alternatywnych ;]

tatik, a do Ciebie jedno - jestem rozczarowana. I większość nas wszystkich, którzy liczyliśmy na naprawdę ciekawą debatę.
  • 0

Aquila.

LEGATVS PROPRAETOR

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Proponuję czekać, najczęściej jest tak, że zawieszona debata i tak nie zostaje wznowiona. Rozumiem, że tatik opróćz forum ma też normalne życie (jak wszyscy) no ale zobowiązanie to zobowiązanie.
  • 0

cisz.

Realizm Magiczny

Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Proponuję czekać, najczęściej jest tak, że zawieszona debata i tak nie zostaje wznowiona.

Toteż czekamy. Z tym, że od tatika właściwie nie ma już żadnych wieści. Jeśli nie mogliśmy się doczekać na pierwszy wpis, to już niezbyt dobrze rokowało na przyszłość. A nie wiem, co dalej. Niemniej jednak czekamy.
Mam nadzieję Aquilko, że mi polecisz jakąś dobrą książkę o Egipcie (na PW), cobym sobie mogła zrekompensować pewne braki ;)
  • 0

Aquila.

LEGATVS PROPRAETOR

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Cisz, bez obaw. Przygotowane przeze mnie materiały na pewno nie pójdą na marne. Jak nie uda się z debatą, to na pewno założę jakiś nowy temat (albo i dwa - na tyle tego starczy) i wszystko tam umieszczę. W przyrodzie bowiem nic nie ginie :D

No ale póki co czekam jeszcze na tatika. Może dlatego go nie ma, bo zaszył się gdzieś w bunkrze i pisze swój wpis? ;)
  • 0

Lia.
Reputacja

Napisano

Eh, no przykre. :( Nie spodziewałam się, że sytuacja przybierze taki obrót. Dobrze, że Aquila dostarczy nam jakieś ciekawe rzeczy do czytania w rekompensacie. :)

Użytkownik Lia edytował ten post 26.01.2010 - 22:34

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości oraz 0 użytkowników anonimowych