Napisano 22.01.2012 - 16:01
Napisano 23.12.2012 - 10:26
Napisano 10.02.2015 - 12:06
7.14 Zabronione jest poruszanie jakiejkolwiek tematyki związanej z polityka, a w szczególności prowadzenie agitacji politycznej na forum, czyli zamieszczanie wypowiedzi mającej na celu wyłącznie zaprezentowanie własnych i/lub ośmieszenie innych poglądów politycznych. Zakaz obejmuje cały obszar Forum, czyli również Shoutbox, Prywatne Wiadomości oraz Sygnaturę.
Kronikarz
Użytkownik Kronikarz Przedwiecznych edytował ten post 10.02.2015 - 13:39
Napisano 10.02.2015 - 13:34
No wiesz, teza że Hitler nic nie wiedział o Holokauście była popularna wśród niemieckich negacjonistów, była to metoda dowodzenia że Hitler był dobry tylko mu współpracownicy napsuli, a co za tym idzie że Hitler nie był odpowiedzialny za to co się zdarzyło, no bo jak miał być odpowiedzialny skoro nie wiedział? I nie trzeba manipulacji - Mikke sam się pogrąża takimi wypowiedziami.
Napisano 10.02.2015 - 20:41
@Krzys - powiem tak.
Zarzucanie manipulacji pani redaktor w kontekście wypowiedzi pana polityka, twierdzącego, że Hitler był "niedoinformowany" w kwestii holokaustu - niezależnie od tego jaki wniosek na podstawie takiego twierdzenia, wspomniany pan polityk wysnuł, jest , mówiąc bardzo delikatnie - nieporozumieniem (abstrahuję tu od mojej - takiej, czy innej oceny polskich mediów i osób je reprezentujących).
Mówiąc szczerze, w tym konkretnym przypadku, wolę już żeby "manipulowała" pani redaktor, niż gdyby pan polityk miał rżnąć głupa.
Napisano 13.04.2015 - 10:53
Trochę robię odkop ale wiecie, że już za miesiąc będziemy wiedzieć kto zostanie nowym prezydentem tutaj u nas w Polsce i takie pytanie mam co sądzicie o tych wyborach teraz wszyscy się posiłkują w mediach kto to będzie miał lepszą jakąś kampanie a później jak po prostu się zakończą wybory to wszyscy mogą zapomnieć o wyborcach..
Napisano 21.04.2015 - 08:52
No wiesz, teza że Hitler nic nie wiedział o Holokauście była popularna wśród niemieckich negacjonistów, była to metoda dowodzenia że Hitler był dobry tylko mu współpracownicy napsuli, a co za tym idzie że Hitler nie był odpowiedzialny za to co się zdarzyło, no bo jak miał być odpowiedzialny skoro nie wiedział? I nie trzeba manipulacji - Mikke sam się pogrąża takimi wypowiedziami.
też jestem tego zdania ... manipulują nami i taka jest prawada
Napisano 21.04.2015 - 18:12
też jestem tego zdania ... manipulują nami i taka jest prawada
Nikt nie każe tego czytać/oglądać. Ani tym bardziej wyłączać krytyczne myślenie.
Napisano 05.08.2015 - 15:46
@Krzys - powiem tak.
Zarzucanie manipulacji pani redaktor w kontekście wypowiedzi pana polityka, twierdzącego, że Hitler był "niedoinformowany" w kwestii holokaustu - niezależnie od tego jaki wniosek na podstawie takiego twierdzenia, wspomniany pan polityk wysnuł, jest , mówiąc bardzo delikatnie - nieporozumieniem (abstrahuję tu od mojej - takiej, czy innej oceny polskich mediów i osób je reprezentujących).
Mówiąc szczerze, w tym konkretnym przypadku, wolę już żeby "manipulowała" pani redaktor, niż gdyby pan polityk miał rżnąć głupa.
Ale sie porobiło , ludzie ja tu będę musiał bronić tego pana, jeśli ktoś słucha wypowiedzi tego pana wyjęte z kontekstu i właśnie zmanipulowane przez media a sam nie słucha ze zrozumieniem to właśnie wychodzi to w ten sposób , ten pan powiedział "https://www.youtube.com/watch?v=GxW_m6doKww" tam pada wiedział albo nie wiedział i że nie ma dowodu na to jak jest to proszę odesłać mnie do takowych dokumentów podpisanych tak jak np. Katyń przez pana J.Stalina, tu znowu jedna ciekawostka tak że proszę wkońcu zrozumieć a nie się nadąsać i dawać sobą manipulować ten pan polityk stwierdza tylko że takowego dowodu nie ma, nie że A.H faktycznie nie wiedział o tej zbrodni więc jest to manipulacja mediów jak widać skuteczna.
7.14 Zabronione jest poruszanie jakiejkolwiek tematyki związanej z polityka, a w szczególności prowadzenie agitacji politycznej na forum, czyli zamieszczanie wypowiedzi mającej na celu wyłącznie zaprezentowanie własnych i/lub ośmieszenie innych poglądów politycznych. Zakaz obejmuje cały obszar Forum, czyli również Shoutbox, Prywatne Wiadomości oraz Sygnaturę.
Kronikarz
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych