Skocz do zawartości

Zdjęcie

Jak dobrze gwałcić dzieci? Pedofil radzi....

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
47 odpowiedzi w tym temacie

#16 Gość_Nestor

Gość_Nestor.
  • Tematów: 0

Napisano

Kolejny merytoryczny i ciekawy materiał: http://www.vimeo.com/7730949
  • 0

Tempter.
  • Tematów: 11
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Byłem na kilku forach,które korzystają z sieci TOR i...jestem wstrząśnięty - co 3 temat dotyczy wykorzystywania seksualnego nieletnich oraz zawiera bezpośrednie linki do materiałów wideo i zdjęć,które w świetle prawa są zabronione.Zgłosiłem ten precedens do kilku organizacji zajmujących się zwalczaniem pedofilii.Mam nadzieję,że parę osób pójdzie moim śladem i dzięki temu cała sprawa zostanie nagłośniona w mediach.

Użytkownik Raven89 edytował ten post 21.12.2009 - 13:05

• -2

#18 Gość_c✪nvers

Gość_c✪nvers.

Napisano

Przemo dobre to było xD !
  • 0

D.B. Cooper.
  • Tematów: 108
  • Artykułów: 2
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Przemo, no to lipa, od styczna już sobie nie po spamuje, ponieważ nie przejdę pozytywnie punktu trzeciego :(
  • 0

sharpMarv.
  • Tematów: 14
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Przemo to ze Raven89 zglosil to do organizacji antypedofilskiej uwazasz za ograniczanie wolnosci? Czy organizacje antypedofilskie zwalczają anonimowsc w necie? Moim zdaniem nie, tez jestem za anonimowoscia w sieci ale takze jestem za zwalczaniem pedofili. Wiem ze anonimowosc = duzo zlych rzeczy ale to jest cena, ktora moim zdaniem trzeba poniesc. Wiem ze nie ma realnych (bo teoretyczne sa) szans na wytropienie pedofila za pomoca tej sieci, ale istnieja inne metody zdobywania informacji i jezeli dzieki donosowi Ravena uda sie zlapac jakiegos pedofila a tym samym oszczedzic dziecku traumy na cale zycie, to popieram jego dzialania

Wychodząc na przeciw ich oczekiwaniom nasze forum od 01.01.2010 przestanie być anonimowe.

Wiesz ze tak naprawde tylko Ci sie wydaje ze jestes na tym forum anonimowy? Gdybys rozpowszechnial zakazane tresci na forum policja miala by podstawy aby od administratora wyciagnac Twoje dane.
  • 0

hubiii p.
  • Tematów: 7
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

qrcze, obejrzalem jedno forum, masakra, zbior jakis pseudo dewiantow, takie fora powinna policja wziasc pod lupe, jestem za wolnoscia w internecie ale takie fora na ktorych ludzie pisza jak molestowac dzieci, zabic zone, etc powinny byc zamykane, a userow powinno sie scigac, bo w takim towarzystwie znajdzie sie 1 na 100tu ktory zrobi jakiemus dzieciakowi krzywde.
  • 0

#22 Gość_Nestor

Gość_Nestor.

Napisano

http://www.4chan.org/ <-- a tą stronę forumowicze widzieli, też banujemy? :)

I odpowiadając hubiii na Twój postulat, ściganie oraz śledzenie działań takich userów ze względu na specyfikę sieci TOR jest bardzo trudne. Jedną z możliwości byłoby zablokowanie polskim userom dostępu do TOR'a (prawdopodobnie i tak do obejścia). Nie spowodowałoby to jednak, że nagle wszyscy polscy pedofile w magiczny sposób zostaliby wyłapani. Zostałaby im odcięta jedynie jedna z metod wymiany informacji i wciąż konieczne byłoby mozolne stosowanie klasycznych metod. A czy ktoś może dysponuje statystykami na ile zostały ostatnio zwiększone środki policji na walkę z pedofilią w tradycyjny sposób?

Zostawmy jednak policję na boku i wróćmy do samego TORa.

Przyzwolenie obywateli na zablokowanie dostępu do tej sieci byłoby równoważne z tym, że obywatele godzą się poświęcić część własnej wolności w imię walki z pedofilią. Pytanie na ile bardzo jesteśmy skłonni zrzec się naszej wolności w imię walki z przestępczością i na ile jesteśmy pewni, że takie ograniczenie wolności zostałoby wykorzystane jedynie w tym celu? Pewnie niejeden z forumowiczów nie korzystających z TORa myśli sobie co tam po zamknięciu jakiejś sieci o której do teraz nigdy nawet nie słyszał, ale czy równie chętnie zrzekłby się prawa do wychodzenia z własnego domu w imię walki ze złodziejstwem? Tak samo zanim wydałbym przyzwolenie na zablokowanie tej sieci jaką mógłbym mieć pewność, że zostały wykorzystane już absolutnie wszystkie inne środki na walkę z pedofilią, tak że konieczne jest ograniczanie mojej wolności? Tak samo czy oby na pewno nie jest to jedynie margines problemu? Jaki procent pedofilów skrzywdziło dzieci dzięki tej sieci, a jaki procent i tak by to zrobiło, lub w ogóle z niej nigdy nie korzystało? Bo może najpierw z nimi trzeba walczyć?

Ps. żeby było jasne, jestem jak najbardziej przeciwny pedofilii, i tym bardziej mi się nie podoba, że część pedofili wykorzystuje TORa (i w ogóle Internet) do rozpowszechniania takich materiałów.

Użytkownik Nestor edytował ten post 21.12.2009 - 23:34

• 1

Ban.
  • Tematów: 4
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Walka z pedofilią w Polsce to jak walka z Terroryzmem w Ameryce. Tylko przykrywka i próba przekabacenia ludzi na swoją stronę. Inne realia ale zasady działania te same.

Myślcie ludzie, myślcie! Co wam da skarżenie się do jakichś śmiesznych organizacji zwalczających pedofilię? Nie jesteście pierwszymi ludźmi którzy odkryli tora... Jak myślicie dlaczego tyle tam jest pedofilskich materiałów? Pewnie dlatego, że nie da się tego kto to udostępnia namierzyć? Waszymi skargami jedynie dajecie przyzwolenie na ograniczanie resztek swojej wolności. Tora nie da się do końca zablokować. Jedynym wyjściem jest zablokowanie całego ruchu sieciowego i wprowadzenie białej listy - czyli listy jedynych słusznych adresów ip z którymi można się połączyć. :)
  • 3

judas666.
  • Tematów: 12
Reputacja

Napisano

Rozwiązanie jest proste ale czasochłonne - Wejść na takie forum, nawiązać bliższe kontakty z takimi osobami, w końcu spotkać się w "reali" i zabić :D Nie ma człowieka - nie ma problemu ^^
  • 0

thewake.
  • Tematów: 10
Reputacja Nieszczególna
Reputacja

Napisano

polecam zamknac ten temat gdyz nie wnosi nic pozytecznego do forum i jest bardzo irytujacy jak dla mnie. Pedofilia nie poiwnna byc wogole propagowana !
  • 0

sharpMarv.
  • Tematów: 14
Reputacja

Napisano

Pedofilia to takie samo zaburzenie jak homoseksualizm tylko homo jest toloerowane bo tam nie krzywidzi sie nikogo.
  • -1

Bierdol.
  • Tematów: 4
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Rozwiązanie jest proste ale czasochłonne - Wejść na takie forum, nawiązać bliższe kontakty z takimi osobami, w końcu spotkać się w "reali" i zabić :D Nie ma człowieka - nie ma problemu ^^

Pomijając to ostatnie, czyli zabicie, odpowiednie służby to robią, od lat.

Co do pedofilii jako zaburzenia podobnego homoseksualizmowi. Czemu nie iść dalej ? Czemu sharpMarv nie napisać, że pedofilia jest tym samym co heteroseksualny popęd płciowy ? Wszak i tu i tu chodzi o doznania erotyczne. SharpMarv, napisze Tobie to co mi powtarzała moja nauczycielka z ogólniaka "Nie pisz co myślisz , tylko myśl co piszesz" ;)
Domyślam się o co Tobie chodziło. Zbieżność pewna owszem, istnieje. Zbieżność polegająca na tym, że obie skłonności są odstępstwem od przyjętej społecznie normy. Dobrze, że choć zauważyłeś różnice ale i tak notka brzmi drastycznie ;)

Użytkownik Bierdol edytował ten post 23.12.2009 - 16:30

• 0

judas666.
  • Tematów: 12
Reputacja

Napisano

Pedofilia jest podobna to homoseksualizmu jak pedofil facet gwałci chłopca. Natomiast jak gwałci dziewczynką to jest to heteroseksualizm. No ale to normalne, że niektórzy nie potrafią odróżnić preferencji seksualnej od parafilii :3
  • 0

vcore.
  • Tematów: 26
  • Artykułów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

tzw. Preferencje seksualne to jest kolejne politycznie poprawne określenie aby nikogo nie obrażać - bo zaraz by się jakiś pedalski idol odezwał że to dyskryminacja i faszyzm, homoseksualizm to dewiacja w najczystszej postaci, choć nie zawsze na tle seksualnym (ale w zdecydowanej większości wypadków także - i wtedy to już jest parafilia)
  • -1

mylo.

Altair

• Tematów: 83
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

homoseksualizm to dewiacja w najczystszej postaci

Masz czasem ochotkę na anal z dziewczynka? ;> Jeśli tak - TY DEWIANCIE !!
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych