Czy teoria Migotania telekinetycznego ma swój przykład na tym filmie ?
Migotanie telekinetyczne to podobno zdolność NOL'i do pojawiania sie i znikania kiedy tylko zechcą ... w ten sposób mogą latać niezauważone non stop nad naszymi głowami !
jesli chodzi o mnie to wiem ze obcy istnieja i tak w ogole smieszy mnie fakt ze wiekszosc ludzi na ziemi uwaza sie za pepek swiata no tak jestesmy w centrum wszechswiata i nikt nie ma prawa zyc na innych planetach bo jestesmy wytworem Boga a ziemia jest jedyna i niepowtarzalna :wink: :wink:
tak w ogole ta stronka jest calkiem nizla...moze nawet fajniejsza niz poprzednia:)
[ Dodano: 2006-02-12, 14:16 ] dla mnie Bog jest czysta energie stwrzenia pelna samych pozytywnych uczuc ktora nie ingeruje...moze jedynie my wszyscy we wszechswiecie odzialujemy na siebie razem z Bogiem poprzez rozne reakcje...wszystko we wszechswiecie ma wplyw na wszystko...
Zgadzam się to jest chore - a raczej ludzie, którzy tak myślą nie zdają sobie sprawy z wielu rzeczy. Są zaślepieni - taki odpowiednik moherowego bereta.
Tia... tacy dewocie co żyją po to żeby chodzić i się modlić... świata poza tym nie widzą, a takie coś, takie UFO dla nich jest albo znakiem od Boga albo mistyfikacją, eh
No-właśnie o coś takiego mi chodziło.
Na szczęście są ludzie, którzy dążą do poznania prawdy, a nie przyjmują jej z bezgraniczną ufnością. Trzeba mieć własny pogląd i własne zdanie.