Skocz do zawartości

Zdjęcie

Tworzenie PSI balla

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
589 odpowiedzi w tym temacie

----.
  • Tematów: 75
  • Artykułów: 2
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

sory ale dla mnie kula psi to bajka <<

Skoro coś negujesz, podaj argumenty.
  • 0

Lajon.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

No to po co sie tu w ogóle udzielasz? :sux:
  • 0

Macha.

Ciekawski

• Tematów: 76
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Lajon, dlatego mówię, najważniejsza jest wizualizacja. Może po prostu skup sie na przestrzeni w której ma powstać psi ball, i wyobraź sobie że w to miejsce wchodzą jakieś strumienie energii. Wyobrażaj sobie, że są zielone to będzie ci łatwiej uzmysłowić sobie, że są pobierane z ziemi.
  • 0

Lajon.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

OK, będę próbował dalej.
  • 0

Pellenor.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Można sobie np wyobrażać że stoicie pod wodospadem energii i wyobrażajcie sobie jak jesteście mokrzy, czujcie ciepło wody pijcie ją nawet i potem z ciałą przesyłajcie gdzie chcecie :) Zrobic kulke jest łatwo trudniej taką rzucić..Wiem że mogę ich zrobić kilka, z czego najsilniejszą mam zawsze przy czakrze trzeciego oka, ale nie potrafie nimi rzucic :( Zresztą nawet tego nie mam kiedy ćwiczyć..Teraz sie zająłem rozwijaniem oka i pyrokinezą...Może zna ktoś skuteczne sposoby treningu rzucania?
  • 0

Elfares.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Oh chciał bym żeby coś takiego było... ale raczej w to nie wierze.. wiecie ,że jak się coś wmówi się umysłowi to można nawet mieć halucynacje.
  • 0

Amnezja.
  • Tematów: 6
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Jakos mi nie wyswietla tych obrazow.. :P A chcialbym sie nauczyc robic ta kule.. :P
  • 0

Astral.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

wg mnie to wszystko dziala na zasadzie autosugestii ktora jest bardzo skuteczna jesli chodzi o takie tematy...
  • 0

Lajon.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Eh chcieli byście żeby takie coś było no a gdyby wam ktoś pokazal ze to istnieje jakbyscie sie ucieszyli? Uwierzylibyście? To niejest Dragon Ball mówisz Kamehameha i nagle powstaje w Twoich rękach jakas energetyczna kula która powala wszystkich. Zreszta po co tu wchodzicie jak w to nie wierzycie?
  • 0

Lis.

jeden, jedyny i prawdziwy

• Tematów: 7
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Słyszałem że można tę kulę PSI zobaczyć. Mojemu koledze udało się ją zrobić. Heh na youtube są filmiki ale nie wiem czy to jest podróba. Dzięx za pomoc :)
  • 0

Astral.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

szczerze mowiac nie udalo mi sie 'stworzyc' kuli psi mimo ze sie dosc mocno skupilem, niczego nie zaobserwowalem, ale nie twierdze ze nie ma czegos takiego dopoki nikt mi nie udowodni ze tego nie ma...

Słyszałem że można tę kulę PSI zobaczyć. Mojemu koledze udało się ją zrobić. Heh na youtube są filmiki ale nie wiem czy to jest podróba. Dzięx za pomoc :)

nie da sie mysla zmaterializowac energii obojetnie skad pochodzi -.- jakby sie dalo to mozliwe by bylo tworzenie kul psi o roznych ksztaltach rozmiarach i wlasciwosciach co by prowadzilo do wykorzystywania jej w roooznych celach.
  • 0

Martyna.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Proszę jakąś czcigodną duszę o opisanie Kul PSI lub o dostęp do takowych informacji :) Chciałabym się w to bardziej zagłębić; pierwszy raz usłyszałam tu o czymś takim.
  • 0

#238 Gość_eru75

Gość_eru75.

Napisano

nie da sie mysla zmaterializowac energii obojetnie skad pochodzi

Zauważ, że wszystko praktyczne w 99,99999 % składa się z niczego. Cała reszta jest energią. Naprawdę niewiele jest do kontrolowania, więc czemu myśl miałaby zawieść? Kto wie, może tak jak Jezus nauczał, wystarczy uwierzyć. A wtedy wszystko sanie się możliwe ;)
  • 0

Wildens.
  • Tematów: 4
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ale żeby uwierzyć, trzeba mieć jakiś materialny autorytet, coś, do czego się dąży ;> Bo wiedza oparta w postach i doświadczenia innych osób to słaby silnik napędowy dla naszych ambicji.
  • 0

Zenus.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Niewiem czy wy sie tak excytujecie ???
psi ball to jest male piwko :beer: z porownaniem z telekinezom i telepatiom !!!
to naprawde jest nic !!! :lol

Ja opanowalem psi ball bardzo szybko ale juz nie pamietam ile mi to minut zajelo
psionika zajmuje sie kupe czasu i jezeli ktos sie zajmuje tylko psi ball-em
to wedlug mnie nie ma czasu na inne trudne rzeczy , albo jest zaslaby w robieniu innej dziedziny !!!

i jest mi zal tych ktorzy sa MOP :lol

pozdro Feniks czy cos sie stalo z twojim vortalem zmieniales adres vortalu ? podaj mi jego strone ???

I jeszcze jedno ci ktory chca sie zajmowac psi ballem jak sie juz znudza to radze przezuccie sie na "wiatraczek" :)
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych