@psionista
Zrobisz sobie overload mózgu.
Widzę ,że nudzi się wam... Psionika nie istnieje ,bo nikt mi tego nie udowodnił i nie udowodni :devil: Dlatego postanowiłem być piekielnie zły i dać tutaj na forum jak wykonać
Atak Psi. Do rzeczy...
-Aby wykonać overload i drain potrzebny jest pacjent ,na którym będziesz trenował owe ataki... Może to być znienawidzony wróg ,który dręczy Cię codziennie.
-Wizualizacja... zamknij oczy musisz być w zasięgu myślowym z oponentem. Stwórz coś na kształt słomki ,która łączy Ciebie i obiekt doświadczalny.
-Tutaj bardzo przyda się duże doświadczenie z kontrolowaniem energii...
-Drain = wyobraź sobie ,że energia oponenta jest zasysana przez słomkę i płynie ... płynie do Ciebie... Ty musisz ją z siebie zrzucić. Dotknij uziemiony kawałek metalu lub włóż ręce do bieżącej wody... Lub wyobraź sobie jak twoja energia wychodzi przez ciało do np. Psiballa... Psiblasta (kolejnego ataku :victory: )
-Overload = wyobraź sobie ,że część twojej energii z ciała trafia do oponenta wtłaczana przez słomkę, gdy znajdzie się w ciele "zmuś" ją do przytłoczenia się w okolicach kręgosłupa/ szyi/ w najgorszym wypadku głowy...
-Jeżeli wykonujesz draina poddajesz się efektowi overload ,a jeżeli wykonujesz overload poddajesz się pod efekt draina.
Teraz idź i czyń Zuo na tej pasqudnie dobrej ziemi :devil: <--- czytaj = teraz idź i wypleń zło w twojej okolicy :ksiadz:
Tak na serio... możesz spróbować się pobawić jak Ci się nudzi... ale nie zdziw się jak zaczną na Ciebie pokazywać palcami jako :mad: ... W ogóle Psionika to jeden wielki przekręt...
P.S. Musiałem to napisać bo powiedziałem. A nie rzuca się słów na wiatr ,co nie?
Pozdrawiam.