Skocz do zawartości

Zdjęcie

Tworzenie PSI balla

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
589 odpowiedzi w tym temacie

Oren.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja doszedłem do wniosku ,czytając wszystkie arty o Psionice ,że ona jest działaniem naszej podświadomości czy jakoś tak... Za pomocą podświadomości podnosisz rękę ,bierzesz wdech i wydech itp.

Programowanie: Jak jakiś doświadczony Psionik powiedział... wszystko jest możliwe o ile mieści się w granicach wyobraźni. Programuje się za pomocą myśli... wyobrażasz sobie ,że Psi-ball jest zimny - staje się taki... ,że ma coś przewrócić - przewróci to... :sux: Tylko ą dwa warunki... po pierwsze musisz w to wierzyć, po drugie Psionika musi być prawdziwa...

P.S jeżeli jakiś porządny Psionik mi nie udowodni istnienia Psioniki podam teoretykę wykonywania ataku Psionicznego... Drain i Overload. Jeżeli takie coś jak Psionika nie istnieje to i tak nikt na tym nie straci... A jeżeli istnieje to lepiej udowodnijcie ,bo chyba nie chcecie latających po ulicach nastolatków ,którzy bawią się w wysysanie energii kolegów.

Pozdrawiam :papapa:
  • 0

Psionista.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Dziękuję za porządną odpowiedz. Ja wierzę w psi bale i mi wychodzą czuję je, mogę zmieniać temperaturę. To teraz biorę się za programowanie ich.
  • 0

#258 Gość_Rishro

Gość_Rishro.

Napisano

Ja dziś wypuściłem jednego, a i pytanie mam do was żeby nie tworzyć nowego tematu. Czy jak go wypuszcze żeby sobie był np. w przedpokoju to mogę go wchłonąć spowrotem? :D Powinno powstać z tych wszystkich pytań FAQ xD
  • 0

Retired.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

możesz go wchłonąć. Wystarczy, że zwizualizujesz sobie, że wraca do ciebie i wnika w ciebie. Tylko radzę go "wniknąć" w dłoń albo w kończynę, bo nie wiem, czym jest naładowany i różne mogą być efekty. Tak samo- nie robić psi-balli przy głowie!
  • 0

Psionista.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

co może się stać?? Kiedy każe mu uderzyć w moją głowę??
  • 0

The X.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Hmm ja robiłem nie dawano PSI balla przy głowię. Było gorąco i chciałem się ochłodzić ;] więc zrobiłem. Po jakimś czasie czułem przenikliwy ból w miejscu gdzie PSI ball był najbliżej, powiem tylko: To nie było przyjemne, aczkolwiek ciekawe uczucie. Opiszę to tak, czułem jakby ktoś wbił mi sopla lodu do mózgu. (nie śmiejcie się ja mówię poważnie)
  • 0

Oren.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Mam prośbę do u zytkowników Psionicznych mocy. Czy mogli byście zrobić Psi-bala na tle czegoś ciemnego? Coś zauważyliście?
  • 0

Retired.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

To nie gra roli na jakim tle. Jak się uda widoczny, to będzie widoczny i na jasnym, i na ciemnym tle.

@psionista
Zrobisz sobie overload mózgu. Jeśli nie chcesz mieć potężnego kaca, to mnie posłuchaj. Mocny psiball może ci naprawdę namieszać.
  • 0

Oren.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

@psionista
Zrobisz sobie overload mózgu.

Widzę ,że nudzi się wam... Psionika nie istnieje ,bo nikt mi tego nie udowodnił i nie udowodni :devil: Dlatego postanowiłem być piekielnie zły i dać tutaj na forum jak wykonać Atak Psi. Do rzeczy...

-Aby wykonać overload i drain potrzebny jest pacjent ,na którym będziesz trenował owe ataki... Może to być znienawidzony wróg ,który dręczy Cię codziennie.
-Wizualizacja... zamknij oczy musisz być w zasięgu myślowym z oponentem. Stwórz coś na kształt słomki ,która łączy Ciebie i obiekt doświadczalny.
-Tutaj bardzo przyda się duże doświadczenie z kontrolowaniem energii...
-Drain = wyobraź sobie ,że energia oponenta jest zasysana przez słomkę i płynie ... płynie do Ciebie... Ty musisz ją z siebie zrzucić. Dotknij uziemiony kawałek metalu lub włóż ręce do bieżącej wody... Lub wyobraź sobie jak twoja energia wychodzi przez ciało do np. Psiballa... Psiblasta (kolejnego ataku :victory: )
-Overload = wyobraź sobie ,że część twojej energii z ciała trafia do oponenta wtłaczana przez słomkę, gdy znajdzie się w ciele "zmuś" ją do przytłoczenia się w okolicach kręgosłupa/ szyi/ w najgorszym wypadku głowy...

-Jeżeli wykonujesz draina poddajesz się efektowi overload ,a jeżeli wykonujesz overload poddajesz się pod efekt draina.

Teraz idź i czyń Zuo na tej pasqudnie dobrej ziemi :devil: <--- czytaj = teraz idź i wypleń zło w twojej okolicy :ksiadz:

Tak na serio... możesz spróbować się pobawić jak Ci się nudzi... ale nie zdziw się jak zaczną na Ciebie pokazywać palcami jako :mad: ... W ogóle Psionika to jeden wielki przekręt...

P.S. Musiałem to napisać bo powiedziałem. A nie rzuca się słów na wiatr ,co nie?

Pozdrawiam.
  • 0

Retired.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Eee, to że ty nie wierzysz, to nie znaczy, że psi nie istnieje. Tak, wiem, to że my wierzymy, to nie znaczy, ze Psi istnieje. Ale wiesz, że takie przekomarzanie się nic nie da. Psi, jeśli to mit, to mit czymś poparty, mający źródło. Tak więc być może psi zanikło w cywilizacji z powodu jej rozwoju? To ty sobie w psi nie wierz, a ja dalej będę robił psi-balle i trenował manipulację energią :P

Jeszcze jedno- początkujący, nie róbcie nikomu overloada, bo nie dość, że to jest Be, to jeszcze sami się osłabicie, bo nie będziecie mogli dokładnie kontrolować przepływu energii. To samo z drainem- sami sobie overloada zrobicie, jak to zauważył szacowny Ravener :P
Poza tym, cel może być doświadczonym psionikiem i jego tarcze mogą zrobić wam kuku, jeśli odbiją tę energię w was.
  • 0

Azure.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Widzę ,że nudzi się wam... Psionika nie istnieje ,bo nikt mi tego nie udowodnił i nie udowodni :devil: Dlatego postanowiłem być piekielnie zły i dać tutaj na forum jak wykonać Atak Psi. Do rzeczy...

Podawanie tu metod na atak było z Twojej strony totalną głupotą :) , nawet żartem.
Chociaż i tak nie do końca dobrą podałeś.. ;p
  • 0

The X.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Hmm to podaj mi dobrą metodę na PW, bo chciałem sobie przetestować ;]
  • 0

Azure.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Fenix, miał pewną zasadę, i chociaż udowodnił niedojrzałość, to się z nią zgodzę - nie podawać artów nt. ataków osobom niegodnym zaufania ^^.
  • 0

Oren.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Podawanie tu metod na atak było z Twojej strony totalną głupotą :) , nawet żartem.
Chociaż i tak nie do końca dobrą podałeś.. ;p

1= Racja ,było głupotą ,ale... dzieci jak zobaczą jakie to trudne zapomną o Psionice...
2= Nie to nie był żart. To jest tylko moja wersja ataku usłyszana od kogoś jeden raz... <czyt. nie zapisałem rozmowy>
3= To jest pełna wersja ...tyle ,że można ją udoskonalać przyzwyczajając odpowiednio mózg... Ty pewnie znasz bardziej udoskonaloną wersje... albo pełniejszą ,bo ja to usłyszałem od zaufanej osoby ,która nie wiem ,czy dobrze zrobiła mówiąc mi o tym ;)

Pozdrawiam.
P.S. Jeżeli chodziło Ci o to ,że mali ludzie będą się wydurniać nad Psioniką to racja... zrobiłem totalną głupotę robiąc dzieciom szkołę życia... Mogą źle to znieść...
  • 0

Aci.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

próbuje zrobić kule już 2 dnia ale nic........................ :wall: :wall:

Jest coś takiego jak słownik.
Żbikuś

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych