Fenix, miał pewną zasadę, i chociaż udowodnił niedojrzałość, to się z nią zgodzę - nie podawać artów nt. ataków osobom niegodnym zaufania ^^.
No, np. samemu sobie. On mial wiele "zasad", ktore polegaly na tym, zeby nic nikomu nie pokazac, bo sie wyda ze jestem oszustem.
Kochany moderatorze, denerwuje mnie takie podejście do sprawy przy których dowodów brak... Fenix mógł mieć jakieś zdolności, (choć sam w nie nie wierze) ,ale wedle nakazu sam ,by ich nie pokazał... trzeba było jakoś milej do niego podejść i zagadać... To ,że zachował się tak jak zachował to nie mówi nam ,że takowych zdolności nie posiada (Tylko naprowadza na pewien trop ,który mówi ,że takowych zdolności nie ma. Jakbyście tak do mnie podeszli podobnie bym postąpił... podobnie ,bo nie tak dyrastycznie). Jeżeli człowiek pewny nie jest to odzywać się nie powinien...
Najwyższy czas aby zająć się sobą.
Powinno się już temat związany FENIXEM uznać za ZAMKNIĘTY.
Nie. Tu nie ważne jest ważne ,czy ona takowe moce posiada ,tylko ,czy takowe moce istnieją... Zapomnieliście o tym i zaczęliście podkopywać autorytet Fenixa... Mówicie ,że jesteście racjonalni, szukacie prawdy ,ba... wiecie czym jest prawda... Otóż Racjonalni powinni dążyć do odkrycia prawdy! A nie wciągle mówić ,że "nie ma dowodów ,więc nie istnieje". Sami znajdźcie dowód na nie istnienie tego... ,bo nóż ,widelec Psionika jest prawdą...
prubuje zrobić kule jurz 2 dnia ale nic........................ :wall: :wall:
Kule PSI mają to do siebie, że zanim się zamanifestują, sprawdzają zdolności ortograficzne tego kto chce je przyzwać.
Co do ataków PSI, to nie istnieją oczywiście. Zresztą, jeden forumowicz, Aquila chciał się poddać takiemu atakowi, ale nic z tego nie wyszło.
1= W całości się z tobą zgadzam... powiem więcej. Musisz dobrze liczyć, znać historie Polski, perfekcyjnie chemie i fizykę, dobrze i wydajnie ćwiczyć na wf... i zapomniałem o najważniejszym. Sumiennie odrabiać prace domowe :victory: Wtedy możesz zabrać się za coś zwane Psioniką...