Napisano 14.11.2007 - 08:39
Napisano 18.11.2007 - 22:46
Napisano 25.11.2007 - 00:59
Użytkownik +..... edytował ten post 25.11.2007 - 01:17
Napisano 30.11.2007 - 12:24
Napisano 30.11.2007 - 15:01
Napisano 02.12.2007 - 15:18
Napisano 05.12.2007 - 23:27
Krok 1
Zdecyduj gdzie chcesz zrobić PSI Balla
Przed zrobieniem "kulki" zdecyduj gdzie chcesz ją zrobić! Możesz ją zrobić gdzie tylko chcesz. W rękach, na trzecim oku, w pokoju lub w chinach!
Hmm... PB może być wszędzie. Większość osób jednak wybiera swoje ręce. Jeżeli wybierasz swoje ręce, tutaj masz 3 propozycje ich ułożenia:
Możesz ułożyć je po swojemu lub wybrać te. To nie ma znaczenia... Jeżeli już wybrałeś gdzie ta "kulka" ma być idź do kroku 2!
Krok 2
Wybierz skąd chcesz pobierać energię
Większość osób używa energii z różnych rzeczy. Możesz użyć swojej ale przez to zmęczysz się i nie będziesz miał na nic siły.Możesz użyć wszystkiego jako źródło energii. Słońca, księżyca, przedmiotów itd. Z reguły planety są dobrą rzeczą gdyż mają mnóstwo energii.
Ja, wybrałem Słońce gdyż chcę stworzyć gorącego PBeka i na samą myśl o Słońcu robi mi się gorąco. Wybrałem też księżyc dla zimnego PB ponieważ jest on ciemny i kojarzy się z zimnem. Na koniec, wybrałem ziemię do normalnego PB ponieważ nie kojarzy się on z żadną konkretną temperaturą. Możesz wybrać cokolwiek jako swoje źródło. Jeżeli jesteś gotowy idź do następnego kroku.
Krok 3
Zacznij pobierać energię ze swojego źródła
Pobieranie energii jest bardzo łatwe. Wystarczy sobie wizualizować jak energia ze źródła przechodzi(wchodzi) w ciało lub je otacza. Wizualizacja to nic innego jak wyobrażanie czegoś sobie. Możesz wizualizować sobie wszystko o ile pobiera ono energię ze źródła. Niektórzy zamykają oczy, inni nie. Wybierz które wolisz próbując obu. Na przykład, ja wizualizuję sobie siebie jak stoję na Ziemi i energia z jądra Ziemi przechodzi przez glebę i wchodzi w moje ciało przez stopy.
Pamiętajcie... To są tylko przykłady a wy możecie wizualizować co chcecie. To są kolejne moje pomysły!
* Twoje źródło ma wtyczkę a wy się podłączacie i dostajecie energie
* Twoje źródło spada na Ciebie jak wodospad napełniając Ciebie energią
* Twoje źródło jest jak chmura i wysyła do Ciebie energię przez pioruny które w Ciebie wlatują
* Twoje źródło daje ci zakąsi energii które jesz.
Jak widzisz wszystko działa. Jeżeli jesteś gotowy to marsz do następnego kroku.
Krok 4
Skieruj energię z twojego ciała do miejsca gdzie chcesz zrobić PSI Balla
Teraz, kiedy ciągle czerpiesz energię, skieruj ją do miejsca gdzie robisz PB. Kiedy ona się tam dostanie, wizualizuj sobie energię kręcącą się i tworzącą kulę. Np. ja wizualizuję sobie energię lecącą na około moich rąk i wpadającą do dłoni tworząc kulę.
Oczywiście to nie jest to co ja sobie wizualizuję ale nie chcę spędzać godzin robiąc animację! Kilka dodatkowych porad: kiedy wizualizujesz sobie energie ruszającą się spróbuj wyobrazić też sobie że ją słyszysz i czujesz. Próbuj użyć wszystkich zmysłów. Jeżeli udajesz że ją czujesz, słyszysz, widzisz, wtedy wizualizacja jest mocniejsza. A teraz gratuluję! Tworzysz PSI Balla.
Krok 5
Dodawanie energii do "kulki"
Żeby dodać więcej energii po prostu dalej wizualizuj sobie że ta energia w nią wlatuje. Są na to dwa sposoby... pierwszy: zrobić PB dużego i go skompresować i dwa, zrobić PB gęstszego i zostawić ten sam rozmiar. Pamiętaj że nie kompresujesz PBeka normalnie tylko to wizualizujesz! Oto przykład:
Ja sam robię to inaczej. Zostawiam PB tych samych rozmiarów ale robię go gęstszego. Tak możecie to sobie wizualizować:
Tak właśnie dodajesz energii do "kulki".
Krok 6
Puszczasz PBeka....
Jeszcze coś ode mnie i już koniec! Nigdy nie pobierajcie energii z ludzi i zwierząt. To nie tylko jest niebezpieczne dla nich ale i dla was. I pamiętajcie że jeśli go nie widzicie to nie znaczy że go tam nie ma. Wiele osób go nie widzi. Ważne że go czujecie i wiecie że on tam jest.
Podziękowania dla stron:
Link do artykułu by Peebrain
Dziękuję też stronce www.psipog.net za artykuł.
Dziękuje stronce www.ling.pl za parę przydatnych słówek
Tłumaczenie by Big-K dla www.paranormalne.orv.pl
Napisano 06.12.2007 - 00:15
Napisano 08.12.2007 - 18:46
Napisano 26.12.2007 - 22:19
Napisano 27.12.2007 - 16:58
Napisano 04.01.2008 - 23:59
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych