Skocz do zawartości

Zdjęcie

Tworzenie PSI balla

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
589 odpowiedzi w tym temacie

Ambrozman.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

A więc tak ...
Mam pewien problem, a mianowicie polega on na tym, że gdy tylko próbuję stworzyć Kulę PSI (oczywiście wizualizuje pobór energii itp.) odczuwam ciepło/zimno pomiędzy dłońmi, a także czuję jak zaczynają się wzajemnie odpychać ... jednak gdy ukończę cały proces po chwili "łapie mnie sen" , czuję się totalnie wyczerpany i jest to tak silne, że najczęściej kończy się to jednogodzinną drzemką i przez cały dzień nie mam siły już na kolejne podejście...Eksperymentowałem już z długością snu , z porami "tworzenia" jednak efekt był zawsze ten sam. Wiecie może w czym tkwi mój problem i jak jemu zaradzić ( ja sądzę, że zamiast pobierać energię z "otoczenia" po prostu oddaję swoją )... Z góry wielkie dzięki , czekam na odpowiedzi...!
  • 0

Deus.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Zaklikaj do mnie na gg - 9654644 Odpowiem na wszystkie twoje pytania i podam ci techniki byś trochę inaczej spróbował robić kule PSI i zobaczymy czy to pomoże. Musisz nauczyć się kontrolować przepływ energii i nauczyć się rozpoznawać jaką energię używasz. Ale jeśli chodzi o same tworzenie kul psi to gratuluję umiejętności gromadzenia energii i odczuwania jej. :)
  • 0

Aidil.

Są ci co wstają z łózka, i ci co ewentualnie wstają z kolan.

• Tematów: 89
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Ambrozman, prawda że przyjemnym jest uczucie, kiedy potrafimy już dotknąć materii subtelnej? Oprócz ciepła, zimna możemy też poczuć wibrację tej materii, jej energię. Pytasz co może być przyczyną zmęczenia-wyczerpania? Popatrz tak: spotykasz się z inną wibracją, może jest to efekt dostrajania się do tej wibracji? przecież to też jest praca dla twojego organizmu. Z czasem twój organizm przyzwyczai się do tego " dostrajania ". Jak będziesz systematycznie ćwiczyć to zmieni się twoja wibracja na stałe. Teraz spróbuj przespać się i obudź za np. 2 godz. Lub o 5 rano ;-) jak ja to robiłam.
Powodzenia.
  • 0

Fivex.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Więc.. ja medytacji próbuje tak: Siadam sobie wygodnie na łóżku i zamykam oczy i wyobrażam sobie coś miłego na około 2/3 sekundy potem jakby oddalam się od tego i stoje w miejscu gdzie widzę jak obrazy uczuć a raczej scen z życia mi migają przed oczami.. Niestety często mam problem zeby tylko i wylacznie na tym sie skupic bo mi po głowie latają słowa itp. i wtedy tracę skupienie i zastanawiam się nad tym żeby odpowiedzieć sobie na to pytanie które mi właśnie wpadło do głowy. Kiedyś poczułem się dziwnie lekko jakbym nie miał nic w środku w ciele. Nie wiem czy idę dobrym tropem. Naprowadźcie mnie.,
  • 0

Azure.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Hm.. tym się jeszcze nigdy nie dzieliłem, bo to taki osobisty sposób na oczyszczenie umysłu, ale mam czuję się w pewien sposób dłużny więęęc:
Wprowadzam się w stan Alfa, wizualizuję duży kamienny stół a na nim otwartą księgę.
W niej zapisane są ostatnie obrazy z życia, obecne problemy etc. Żeby oczyścić umysł wyobrażam sobie jak coś wyglądającego jak jasne światło, przenika te strony. Czasem jest tak, że sprawa/problem jest tak głęboko w głowie, że jeden raz nie wystarcza, próbuję do skutku.
Kiedy już wyczyszczę księgę, na miejsce złych uczuć wstawiam te dobre :) Jak na przykład ostatnie spotkanie z dziewczynę, chwilę szczęścia, dumy, bądź coś co chcę osiągnąć.
Całość zajmuje mi ok. 1,5h, ale działa w 98%.
  • 0

Fivex.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

m... Ale ja.. chodzi mi o to ze kolega mowil i z tego co wyczytalem to najpierw jest normalnie a potem jakgdyby czujecie ze nie jesteście ciałem tylko duchem.. mi sie tak przynajmniej wydaje;/ Kolega mowil zebym najpierw wyobrazal sobie to co opowiadałem wczesniej a pozniej po 5 minutach poczuje inne uczucie ze niby jestem duchem a nie cialem ale ja nic takiego nie czulem;/
  • 0

gangbang23.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Czy tą Kulę PSI można sobie stworzyć od tak? ;) Bo z niektórych wypowiedzi nasuwa się taki wnosek ;)
  • 0

Aidil.

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Gangbang23 - tak. Możesz zrobić to wykorzystując materię astralną lub energię którą weźmiesz ze swojego wtórnika eterycznego.
  • 0

MaciejeS.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Gangbang23 - tak. Możesz zrobić to wykorzystując materię astralną lub energię którą weźmiesz ze swojego wtórnika eterycznego.

wybacz, nie chcę być niemiły
ale można tak bardziej po polsku? bo jeśli chodzi o takie rzeczy to ja jestem mało kapowny
z góry dziękuję
  • 0

Aidil.

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

MaciejeS - ;-) ja jestem miła.
Jesteś na forum paranormalne. Piszę po polsku używając stosownego słownika.
  • 0

Lopez.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Witam :)

A więc zaczne od tego że dzisiejszego popołudnia jak zwykle siedziałem sobie i robiłem PSI Balla. Może nic w tym dziwnego, ale mój PSI BALL był bardzo słaby, ledwo go czułem. Postanowiłem znaleźć jakieś inne źródło energi, tak więc pomyślałem o Bogu. Pomyślałem że to Bóg daje mi energie, bardzo silną energie. Po 5 sekundach mój PSI Ball był tak mocny, że nie potrafiłem go utrzymać w rękach. Postanowiłem go zobaczyć. Zwizualizowałem sobie że robi się zielony, po jakiś 10 sekundach zobaczyłem między rękami coś, co przypominało ciepło które jest nad palącą się świeczką, takie przezroczyste nitki. Po jakiś 5 minutach byłem tak słaby, że musiałem przestać. Pozwoliłem PSI Ballowi się rozproszyć. Po wszystkim podziękowałem Bogu za tyle energi, jednak byłem i jestem bardzo zmęczony do tej pory. Nie samowite przeżycie.Strasznie sie ucieszyłem bo pierwszy raz zobaczyłem energię. No to by było na tyle.

Pozdrawiam. :D
  • 0

dusieqq.
  • Tematów: 8
Reputacja Kiepska
Reputacja

Napisano

wiesz też czasem robie psiballe ale żeby od boga.... BZDURA
  • 0

Azure.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Eeee. Coś nie tak tu jest ;)
Psionika + chrzescijański bóg się gryzą.
Znajdź inne źródło energii.
  • 0

Lopez.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Nie to nie :P . Ale naprawde psi ball był 100 razy mocniejszy i pierwszy raz w życiu go zobaczyłem :D
  • 0

Asieńka.

Wiedźma

• Tematów: 28
  • Artykułów: 1
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Prosze o wypowiedzi wnoszace cos do tematu, a jezeli uznajecie to za bzdure to prosze o uzasadnienie i poparcie argumentami.
Mowiac o Bogu niekoniecznie musimy miec na mysli Boga chrzescijan, moze to byc wszystko...

A więc zaczne od tego że dzisiejszego popołudnia jak zwykle siedziałem sobie i robiłem PSI Balla.

Od jakiego czasu robisz PSI balle, bo piszesz o tym jak o piciu herbaty?

Po wszystkim podziękowałem Bogu za tyle energi, jednak byłem i jestem bardzo zmęczony do tej pory. Nie samowite przeżycie.Strasznie sie ucieszyłem bo pierwszy raz zobaczyłem energię

Po jakiego prosisz Boga o energie, jak ja zaraz marnujesz?
Pros o cos, co moze pomoc, cos zdzialac, a nie po to by sie pobawic i udowodnic cos sobie. Nic w naturze sie nie marnuje i pamietaj o tym nie mozna brac czegos tylko ot tak.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych