A jak miał zadziałać? Coś takiego jak PSI to bujda na resorach.
Wiele razy miałem niekontrolowane przepływy energii więc nikt mi nie wmówi, że psi ball to bujda. Pytanie, które zadałem powyżej nie jest skierowane do sceptyków tego tematu.
Napisano 14.04.2008 - 01:05
A jak miał zadziałać? Coś takiego jak PSI to bujda na resorach.
Napisano 14.04.2008 - 07:14
Napisano 14.04.2008 - 14:03
Napisano 14.04.2008 - 16:43
Co zrobić gdy człowiek się "zablokuje"? Chodzi mi o to gdy dobrze mu idzie z manipulacją energią, a pewnego dnia to wszystko traci.
Rok temu, gdy pierwszy raz zacząłem zajmować się energią psi, zafascynowało mnie jak udawało mi się dzięki wizualizacji nią wyczuwać i manipulować. Jednak pewnego dnia (jakieś parę miesięcy później) zszokowany byłem tym, gdy się zablokowałem. Przez tydzień mimo długich wizualizacji nie wyczuwałem energii, później zaczęło być coraz lepiej i tak wciąż trenowałem aż wróciłem do poprzedniej formy ( trwało to dość długo ) później zacząłem znowu rozwijac swoje możliwości. Nie wiem jakim cudem, ale gdy wizualizowałem sobie ciała ludzi jako naczynia z energią i odpowiednio programowałem, często robili to co chciałem ( być może to był jakiś wpływ, albo zwykłe zbiegi okoliczności). Czułem się w formie. Jednak od niedawna znowu czuje, że tracę siły. Tworzyłem dziś psi balla. ( gdy go tworze, robię to krótko, ale wpompowywuję w niego dużo energii ) Naładowałem go dość mocno, tak, że wokół moich dłoni była odczuwalna pewnego rodzaju powłoka energii. Zaprogramowałem go i rzuciłem. Mimo, że był mocny, nie zadziałał 9 programowanie też było dobre ). Tak samo następnych kilka.
Czy zna ktoś może sposoby na szybkie "odblokowanie się"? Z góry dziękuję smile2.gif
Napisano 14.04.2008 - 18:03
Napisano 14.04.2008 - 21:09
Napisano 14.04.2008 - 21:50
Właśnie dlatego nie lubię tego forum. Właśnie dlatego lubię ciachA jak miał zadziałać? Coś takiego jak PSI to bujda na resorach.
Napisano 14.04.2008 - 22:45
Napisano 14.04.2008 - 23:19
Napisano 15.04.2008 - 00:12
Bez urazy, ale jak słucham takiego sceptycznego podejścia, to aż mnie skręca. jeśli macie zamiar wynegować cały temat to zróbcie to sami na gg (może to da wam radochę). Tutaj piszą ludzie, którzy wierzą w psi, albo chociaż kiedyś tego typu energię odczuli. W takim razie proszę was, przestańcie zaśmiecać ten temat postami o tym jak bardzo chcecie obrzydzić tego typu praktyki i pokazać, że są one nie prawdziwe bo ja przynajmniej nie mam zamiaru próbować udowadniać mojej racji.
Poza tym jeśli zamierzacie mówić, że coś nie istnieje, to wypadałoby posiadać nieco większą wiedzę.
psi-ball - jest to prosty konstrakt energetyczny zazwyczaj formowany w rękach ( lecz można go uformować w każdym miejscu), przybierać może różne kształty, ale najczęściej jest to kulka ( stąd nazwa). Jest on tworzony zazwyczaj w celach treningowych, rzadziej w celu ataku.
PS: Z punktu widzenia psioniki psi ball nie jest wymysłem. I jeszcze jedno.... jeśli nie uwierzysz, że posiadasz energię psi to w życiu nie stworzysz psi balla, bo aspekt wiary w to co sie robi jest tutaj chyba najważniejszy.
Napisano 15.04.2008 - 00:20
Napisano 15.04.2008 - 00:28
Edit: Asienka 10.04.2008
W tym temacie prosze umieszczac wszelkie opisy doświadczen z energia PSI, rownież możecie tutaj zadawac wszelkie pytania jej dotyczace.
Pozwoli to na umieszczenie wszelkich opisow w jednym miejscu co ułatwi wam czytanie.
Napisano 15.04.2008 - 00:58
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych