Napisano 26.04.2008 - 10:08
Napisano 26.04.2008 - 17:47
Dobry sceptyk to osoba, która nieprzesądza niczego z góry tylko szuka odpowiedzi...Jemu chodzi o odpowiedź, a nie ciągłe wykręcanie się.
Zły holi zły sceptyk za dużo pyta.
Napisano 26.04.2008 - 18:45
Może źle szukasz. Może u złych osób, a może nie tego co szuka twoje serce i twój umysł. Szukać też trzeba umieć...Ludzka cierpliwość ma granicę.
Ja już szukam od ponad roku a ciągle słyszę to samo...inni jeszcze dłużej.
Napisano 26.04.2008 - 20:11
Nie weź tego za żart... Proponuje pojechać do Tybetu, do tamtejszych mnichów. Od nich możemy się wiele nauczyć. Np. sztuki medytacji, jak i innych ciekawych rzeczy. Ponąć nie którzy mnisi potrafią lewitować, co chciałbym bardzo sprawdzić. Tam takie różne paranormalne zjawiska są ponąć dosyć częste. Ogólnie ciekawa sytuacja w tym regionie ostatnio, ale nie o polityce dyskutujemy...Proszę właśnie takie coś słyszymy od osób 'kompetentnych' ciągle.
Wymijające odpowiedzi..
Napisano 27.04.2008 - 17:42
Holi - Zdarza się również tak że nawet jak " coś " widzimy i odczuwamy z powodów kulturowych czy tez społecznych racjonalizujemy.
Nie tego niema.... Przecież to nie istnieje.... wydawało mi się.... to był przeciąg i takie tam ;-).
Napisano 27.04.2008 - 19:23
Po raz n+1 zapytam o praktyczne zastosowanie całego tego cyrku związanego z psioniką.
Napisano 27.04.2008 - 20:19
Napisano 27.04.2008 - 20:50
Energi psi to narzędzie, a jak to wykorzystasz zależy od ciebie. ( jeśli potrafisz możesz dzięki niej coś ruszyć, albo wpłynąć na kogoś)
PS: Przestań wszystkim truć d**e i zajmij się czymś wartościowym, zamiast tracić cenne minuty życia na udowadnianiu wszystkim, że psionika jest wymysłem.
Radzę porozważać trochę nad siłą wiary m. in. efektem placebo.( może to odświeży twój punkt widzenia)
Napisano 27.04.2008 - 21:00
Ja np. używam rego do "znikania" podczas lekcji. Znaczy się wpływam na nauczyciela, aby zwracał uwagę na inną część klasy. Działa. Do odpowiedzi chodze wtedy, kiedy ja chce, a zachowanie mam bardzo dobre, chociarz taki nie jestem.Zapytam otwarcie - do czego używasz tej energii na codzień?
Napisano 27.04.2008 - 21:04
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych