Mithrandir - Moja wiary godność spadła? Kiedy ? Imputujesz coś. Czy inni psionicy wiedzą o Twojej decyzji. Co ta decyzja oznacza dla nich ? dla mnie ? Dla energii która jest ? Obraziłeś się na psi tylko dlatego, że nie chce Ci się zdobyć na samo krytykę.
Jaką znowu samokrytykę ? To teraz ja mam się krytykować ? Schowałaś głowę w piasek tak jak Fenix. Tym razem nie udało Ci się z tego wywinąć. Stwierdzam fakt, który każdy kto czytał ten temat może zauważyć. A to, że ja mam taką opinie i taki sąd o takich ludziach to już niestety żadna wina jakiejś 'energii' czy coś.
Sam siebie oszukujesz, twierdząc że czegoś nie ma. Pójdź i sprawdź sam. Odwagi i jeszcze raz odwagi. Nie wyręczaj się innymi. Zarzucasz mi oszukiwanie innych. Kiedy i gdzie to zrobiłam.
To ty twierdzisz, że nie interesuje Ciebie psi. W czym więc problem ?
Sprawdzałem i to wiele razy. Póki co to Ty się oszukujesz, gdyż nie chcesz zaprezentować swoich 'zdolności', które reklamujesz od początku Twojej obecności na tym forum. Jakiej znowu odwagi ? Jeśli ja nie umiem rzucać psi-ballami to chętnie zobacze jak to robi inna osoba. Jak na razie żaden osobnik nie był na tyle miły i nie miał na tyle odwagi aby w kontrolowanych warunkach pokazać swoje umiejętności.
Podjąłeś jakąkolwiek próbę ? Nie. Nie byłeś, nie widziałeś a chcesz wydawać opinię ?
Skąd Ty możesz o tym wiedzieć ?
Podejmujesz próby obrażania ludzi których nie masz pojęcia.
Obrażasz innych ponieważ wymieniasz poglądy ze mną ?
Opuścisz ten dział ponieważ co ? : musiałbyś przyznać że jest coś na co Cię przerosło - działanie? Boisz się sam sprawdzić co jest za rogiem ? i wysyłasz kogoś ? A jak ten ktoś nie idzie to krzyczysz , że jest tchórzem ?
Po pierwsze, mogę przytoczyć cytat mojej wypowiedzi, w której nikogo nie obrażałem. Po drugie nie stosuj tej socjotechniki, która tutaj, w świetle tej sprawy jest chybiona. Nic mnie tutaj nie przerosło, za to Ciebie tak.
Boisz się przeprowadzić eksperyment, przyznaj to otwarcie a nie zręcznie odwracaj uwagę od sedna sprawy.