Napisano 03.05.2008 - 17:31
Napisano 03.05.2008 - 22:56
Spotkałam sie właśnie na tym forum z osobami z którym udało nam się wspólnie przeprowadzić małe doświadczenia.
Inna rzecz jest z weryfikacją. Weryfikują zawsze ludzie z tak zwanej branży.... Z tego co twierdzisz .... brak Ciebie w tej grupie.
Jak zaczniesz się choćby w najmniejszym stopniu interesować zjawiskami paranormalnymi zauważysz, że posiadają wpływ na rzeczywistość.
Napisano 04.05.2008 - 08:29
Napisano 04.05.2008 - 09:35
Oczywiście wiem również, jaka może być reakcja np. sceptyków. Ale dziwisz się ? Ja nie.
Paplanina - jak twierdzisz. Chcesz zdeprecjonować moją osobę, poczujesz się lepiej ?
Osoby które podjęły minimalny wysiłek i zrobiły to doświadczenie z kolorami oraz drugie z rozpoznawaniem kształtu,
będą wiedziały, że świat fizyczny i ciało fizyczne jest jednym z wymiarów które znały do tej pory.
Z 2 kolorami za dużą rolę gra przypadek.
Pomalowałem kartki na różowo i zielono.
Zakryłem opaską oczy dokładnie. Kazałem drugiej osobie przemieszać kartki.
Bez żadnych wyczuwań energii wskazałem poprawnie 7/10 razy....
Z 10 kartkami (10 różnych kolorów) ani razu nie wskazałem poprawnie choć 1 koloru na 10 prób.
Przecież wszystko co istnieje posiada wpływ na otoczenie.
Jeśli wzbudzisz energię, przekształcisz ją, nadasz jej kierunek = Holi, przecież to oczywiste, że wpłyniesz na otaczającą Ciebie i mnie rzeczywistość.
Napisano 04.05.2008 - 09:57
Napisano 04.05.2008 - 13:38
Napisano 04.05.2008 - 13:39
Napisano 04.05.2008 - 14:31
Holi - możesz uważać co chcesz, możesz probować mnie obrażać i obrażać, czy efektem będzie jak myślisz pogłębienie i rozwój twojej wiedzy ?
Życzę powodzenia w trakcie wkraczania w subtelniejsze wymiary.
Jak uważasz, że mam prawo narażać osoby które zemną starały się poznać swoje możliwości, na takie ataki?
Napisano 04.05.2008 - 21:31
Napisano 11.05.2008 - 13:18
Napisano 12.05.2008 - 20:02
przed chwila zrobilem takie cos (tzn. probowalem zrobic). wyobrazilem sobie slonce jako zrodlo energii, wytworzylem taka kule w wyobrazni, i nagle poczulem cieplo w dloniach. dodam, zeby nie bylo niescislosci, ze teraz w tym pokoju jest cieplo, tak jak i przed proba, ale dlonie (srodek) byl raczej chlodny. jak tylko przestalem z ta kula, to uczucie ciepla powoli zniklo. czy to mogla byc kula PSI?
BTW: jak spojrzalem na nazwe tematu, to wydalo mi sie, ze bylo napisane "Kula PIS"
EDIT: sprawidzilem tez ze zrodlem: lod. zrobilem, i poczulem chlod w dloniach (silniejszy niz normalnie).
Napisano 12.05.2008 - 23:10
wytlumacz czy to w wyobraźni czy w realu
Napisano 13.05.2008 - 11:58
Napisano 13.05.2008 - 20:15
Mi udało się zrobić (Mglistą) na początku widoczną a potem nie kule która rozpychała moje dłonie nie myślałem o tym wcale i spróbowałem rzucić nią w głośnik niestety nie trafiłem w głosnik tylko w monitor który sie prawie zepsuł był żółty obraz w białe kreski po wylączeniu monitora z prądu zaczął normalnie działać. nie wiem jak wy ale ja w to cholernie wierzeprzed chwila zrobilem takie cos (tzn. probowalem zrobic). wyobrazilem sobie slonce jako zrodlo energii, wytworzylem taka kule w wyobrazni, i nagle poczulem cieplo w dloniach. dodam, zeby nie bylo niescislosci, ze teraz w tym pokoju jest cieplo, tak jak i przed proba, ale dlonie (srodek) byl raczej chlodny. jak tylko przestalem z ta kula, to uczucie ciepla powoli zniklo. czy to mogla byc kula PSI?
BTW: jak spojrzalem na nazwe tematu, to wydalo mi sie, ze bylo napisane "Kula PIS"
EDIT: sprawidzilem tez ze zrodlem: lod. zrobilem, i poczulem chlod w dloniach (silniejszy niz normalnie).
Napisano 13.05.2008 - 20:40
nie wiem jak wy ale ja w to cholernie wierze
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych