Skocz do zawartości

Zdjęcie

Tworzenie PSI balla

• Please log in to reply
589 replies to this topic

Aidil.

Są ci co wstają z łózka, i ci co ewentualnie wstają z kolan.

• Tematów: 89
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Oczywiście można przyjąć postawę " rycerza " i mieć ograniczony punkt widzenia.
Można podejść do każdego tematy w naukowy i empiryczny. Można.
Można otworzyć się, otwartość na wiedzę i empirycznie sprawdzić wszystko.
Można również okopać się w swoim bastnoinie i wykorzystać swwoją energię na obronę poglądów które wypadało by zweryfikować.
Można mieszkać obok biblioteki i nie przeczytać samemu żadnej książki.
Można być na etapie poczytaj mi, podaj, powiedz, pokaż i udowodnij.
Różnimy się jak widać bardzo. Czy to przeszkadza zjawiskom, czy je ogranicza ?
  • 0

Son Gohan.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Może podziele się moim doświadczeniem.

Jeżeli naprawdę zależy wam na porządnym psi ballu , trenujcie minimum godzine dziennie. Ja tak cwiczę od 6 miesięcy i efekt jest powalający. Kulę PSI potrafię sporządzić w ciągu kilku sekund, co więcej , osoby w które rzuce Psi Ballem odczuwają cos większego niż uklucie, porównują to do takiego jakby kopnięcia , gdy mamy doczynianiena jak walniemy łokciem ostro o jakiś kant (wiecie tak czujecie się jakby prąd kopnął) . Polecam też lekką siłownię , oraz muzykę relaksującą . Dodam że potrafię uczynić psi balla jedną dłonią (przy czym muszę się skupić) oraz 1 PALCEM (lecz nikt tego nie odczuwa , no poza mną , gdyż go widzę i czuję jego zimno) .

Mimo iż jest to cudowne , odradzam robienia tego na lekcjach ( uznają że komunikujesz się z Diabłem ) :D :D:D:D:D:D:D

POZDRAWIAM
  • 0

holi.
  • Tematów: 7
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Kulę PSI potrafię sporządzić w ciągu kilku sekund, co więcej , osoby w które rzuce Psi Ballem odczuwają cos większego niż uklucie, porównują to do takiego jakby kopnięcia , gdy mamy doczynianiena jak walniemy łokciem ostro o jakiś kant (wiecie tak czujecie się jakby prąd kopnął) .

Oczywiście ty również nie musisz niczego nikomu udowadniać. Jestem więcej niż pewien, że nie poruszyłbyś nawet piórka swoim psiballem.

Mimo iż jest to cudowne , odradzam robienia tego na lekcjach ( uznają że komunikujesz się z Diabłem ) biggrin3.gif:D:D:D:D:D:D

Cudownie, która klasa gimnazjum?
  • 0

Confident.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Naoglądali się Dragon Balla :mrgreen:

W sumie, to nie wierze w takie coś. Po prostu skupiasz się na swoich dłoniach, i po chwili czujesz tam ciepło, co nie jest nadzwyczajne. Dałoby się to zrobić nawet w nogach, kwestia ćwiczeń. Można to nazwać drganiem, wibracją czy "psim balem".
Takie jest moje zdanie. ;)
  • 0

Aidil.

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Wzbudzenie ciepła jeszcze nie jest skupieniem energii z której możesz zrobić cokolwiek.
Ale całkiem dobrze rozumujesz ... nogami też można. Tylko po co?
  • 0

Mick St. John.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja jak probuje to robic to mi sie rece elektryzują, lekki opór pomiedzy dłońmi.
A Najlepiej jak jest ciemno widac małe iskierki jak z tych koszulek piłkarskich po naelektryzowaniu.
  • 0

Confident.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Wzbudzenie ciepła jeszcze nie jest skupieniem energii z której możesz zrobić cokolwiek.

A co ty zrobiłeś zapomocą tej kulki? Przewróciłeś coś? Zrobiłes materie, a może zapłodniłeś jednorożca?
Nie? To o czym my tutaj gadamy.

Ale całkiem dobrze rozumujesz ... nogami też można. Tylko po co?

A po co rękami?
  • 0

Aidil.

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

To co czujemy zbliżając dłonie do siebie jest naszą energią.
Odczuwamy nasz wtórnik - zbiornik energii.
Ilość energii właśnie w tym wtórniku wpływa na naszą kondycję psychofizyczną.

Jeśli posiadamy energii dużo możemy również rozpocząć przygodę z doświadczaniem przepływu jej przez nasze ciało.
Możemy również świadomie ja zwiększać i rozpocząć poważne doświadczenia.

Postaraj się na początku poczuć swoja energię wokół dłoni.
Taką samą ilość masz przecież w innych miejscach na ciele. Dłonie nie są uprzywilejowane ;-).
Zobacz a raczej poczuj go na twarzy, szyi ... miłe... prawda?
Zacznij poznawać siebie. Zobacz jak pod wpływem pobierania energii - np. głębokiego oddechu przeponowego ilość energii wzrasta.
Po kilku głębokich oddechach przeponowych, zamknij oczy i bardzo powoli zacznij zbliżać i oddalać dłonie do siebie.
Wtórnik w którym zanurzone jest nasze kochane fizyczne ciało, wystaje po za nie jakieś 3-5cm. Pamiętając o tym powinieneś poczuć "coś" właśnie w tym obszarze.
Ale to jesteś nadal Ty. Osobiście rzadko wykorzystuję tą materię do doświadczeń.
  • 0

MiChAeLLo1254.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja próbując stworzyć ową kule czuje opór pomiędzy dłońmi, gdy zbliżam palce do siebie na odległość mniej więcej 5 mm czuje już ich dotyk chociaż to nie możliwe...nie wiem co zrobić aby ta kula była ciepła bo odrazu moje ręce po tym stają się zimne. Ktoś może mi powiedzieć jak to zrobić?
  • 0

Aidil.

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Przede wszystkim "wyłącz" racjonalny umysł.
Zamknij oczy. Pozbawiając się jednego zmysłu, wyostrzysz pozostałe. Teraz zależy Ci na dotyku.
Poznaj swój wtórnik. Jest na dłoni, twarzy .... przejedź dłonią jakieś 3-5 cm nad całą ręką, nogą. Poczuj... może to być przyjemny, naprawdę przyjemny dreszcz. Tę energie zachowaj dla siebie. Kuli zaczniesz robić z energii na zewnątrz.
Energi wokół Ciebie jest mnóstwo.
  • 0

Axor.
  • Tematów: 6
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja jak tworze PSI balla widze tak jakby przezroczysta wirujaca kule czuje zimno i od czasu do czasu widze migajace kropki. Czy ja mam problemy ze wzrokiem czy to byl naprawde PSI ball??

Za błędy bardzo przepraszam. Jestem dyslektykiem.
  • 0

Aidil.

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Z dużą dozą prawdopodobieństwa.
  • 0

Axor.
  • Tematów: 6
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Czytałem wiele artykułów i wraz nie wiem jak sterowac ta kula mysle o sloncu czuje zimno mysle o ksiezycu czuje wraz zimno. I moze mi ktos wytlumaczyc jak rzucac ja w celu dodania energii i w celu leczenia jak i w celu lekkiego zkrzywdzenia czyli zeby poczul jak go cos ukulo. Dal by mi ktos doswiatczony ktory opanowal energie psi swoj numer gg?? Potrzebuje z kims na osobnosci pogadac.
  • 0

Glowa3.
  • Tematów: 7
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

wejdź w pierwszy lepszy temat, kliknij Profil usera który ma pareset czy pare tysięcy postów, znajdź gg i pytaj :D
  • 0

spamspam.

Tytuł

• Tematów: 4
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Osobiście nie jestem zbyt ufny ludziom typu born-one, ale spróbuje ci jakoś pomóc. Cała prawda o psiballach polega na tym, iż to jest tylko ćwiczenie. Jeśli masz zamiar uczyć się na serio to nie lecz/rań/rzucaj/świeć psiballem, lecz energią. A wszystko podlega wizualizacji. To jest twój "komputer/joystick" psioniczny. Po prostu wyobrażaj sobie jak psiball/strumień energii wędruje po pomieszczeniu/ciele pacjenta. Zamknij oczy i zobacz oczami umysłu jak się porusza.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych