Witam.
Na poczatek chcialbym sie przywitac i przedstawic. Jestem Mateusz, mam 14 lat i mieszkam w Tarnowie. Interesuje sie zjawiskami paranormalnymi od przeszlo roku. Jednak najbardzej ciekawi mnie wszystko co zwazane z parapsychologia.
Na poczatku, gdy dowiedzialem sie o PSI Ballach, bylem raczej sceptycznie nastawiony. Przeczytalem, ze utworzenie jednego z wlasnej energii czesto powoduje zmeczenie, wiec sie zabralem za tworzenie cieplutkiego, pomaranczowego PSI Balla ze swojej energii, gdyz bylem pewny, ze jesli tylko pobiore "material" z innego zrodla, to zadziala moja autosugestia i bede automatycznie go czul. No i faktycznie - czulem cieplo (zawsze sobie wyobrazalem, ze mam w sobie cieplo, o wiele wiecej cieplej energii niz zimnej), po okolo 5 minutach wyslalem go do mamy (akurat ja mialem na widoku), po czym poszedlem spac.
Rano, gdy sie obudzilem, czulem bol glowy i oslabienie, mimo iz nie bylem chory ani przeziebiony. Za to moja mama wprost tryskala energia. Miala lepszy niz zwykle humor, poruszala sie takze szybciej.
I tu nasuwa sie moje pytanie: czy moglem utworzyc PSI Balla z wlasnej energii i poslac go do mamy, przekazujac jej czesc mojej energii? Przypominam, nie bylem chory, a to bylo w jeden z cieplych dni (nie pamietam dokladnie, ktory to byl dzien, chorobe w kazdym razie wykluczam).
Z gory dziekuje za odpowiedz