Skocz do zawartości

Zdjęcie

Tworzenie PSI balla

• Please log in to reply
589 replies to this topic

Pyziak.
  • Tematów: 2
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Dalej nie widzę odpowiedzi na pytanie: czy to czemuś służy?
  • 0

Aidil.

Są ci co wstają z łózka, i ci co ewentualnie wstają z kolan.

• Tematów: 89
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Pyziak - może spróbuj sam znaleźć odpowiedz.

Może zaczniesz sam poznawać te wymiary.
  • 0

Pyziak.
  • Tematów: 2
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Po co? Jeśli mam problem z elektrycznością, idę do speca od elektryki. Jeśli mam problem z fizyką, pytam speca od fizyki. No a jeśli chcę odpowiedź na pytanie związane z 'subtelnymi wymiarami', to pytam Ciebie, bo widzę że w tym jesteś obeznana. Chociaż szczerze powiem, że nie spodziewam się że ujrzę odpowiedź na to pytanie, tylko kolejne wymijania.
  • 0

Aidil.

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Pyziak - czy cieszyłeś się kiedyś tam ... kiedyś, że własnoręcznie, sam bez niczyjej pomocy ulepiłeś kulkę śniegową ?

Jaki miało to zdarzenie sens ? Cel.. czemu służyło ?

Kule energetyczne na tym poziomie mają identyczny cel.
  • 0

hitman7775.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

skad mam wiedziec ze kula PSI mi wyszla?Czy da sie ja zobaczyc?
Prosze o odpowiedzi.
  • 0

#516 Gość_Shadorew

Gość_Shadorew.

Napisano

Ja żadnych zdrętwień ani nic z tych rzeczy nie mam ;d chociaż jak robię psi balla to czuje kule w rękach . I czuje teraz inaczej tą energie nie jako kuleczki przechodzące po moich palcach ale coś innego nie wiem jak to nazwać. Raz pod prysznicem pobierałem dla doświadczenia z wody energie to czułem ciężar na ręce i coś jakbym miał na niej a nie miałem . :D . Spróbujcie pobrać energie z gorącej wody ;d może też poczujecie coś ciężkiego na ręce .
  • 0

Aidil.

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Hitman7775 - częściej zdarza że posiadamy na tyle nierozwinięte umiejętności pozwalające nam odczuć energię paniczną niż ja zobaczyć. Ale właśnie ćwiczenia czynią mistrza. Postaraj się jednak najpierw poczuć. Jest to bardzo elektryzujące i motywujące doświadczenie. Motywuje do dalszych poszukiwań. Powodzenia.
  • 0

emilos133.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

dla mnie te psi balle to wymysł fanów dragon ball :|
  • 0

Aidil.

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Próbowałeś ? czy tylko narzekasz ?
  • 0

wącham_korniszony.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Czy będzie ktoś tak miły i odpowie mi na pytania-czy moge nadać mojej kuli jakąś intencje i wysłać do konkretnej osoby? Jak to zrobić? z góry bardzo dziękuje za pomoc
  • 0

Aidil.

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Tworząc cokolwiek w przestrzeni astralnej można nadać temu kształt, wielkość, kolor, intencję czyli możemy wprowadzić ruch oraz idee. Możemy zabarwić nasze dzieło określonym uczuciem. Możemy jeśli jesteśmy już wprawni przedłużać trwałość - doładowywać nasze dzieło.

Czytając Twój nick wyobraźnia podsunęła mi - wielkiego nochała idącego i z wielka rozkoszą niuchającego ^^
  • 0

wącham_korniszony.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

dziekuje ślicznie za odpowiedz a mój nick...cóż jest specyficzny :D
czyli jeśli będe już wprawna w posługiwaniu się energią to moją kulę moge wysłać nawet do kogoś kto znajduje się zagranicą???
  • 0

Aidil.

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Wącham_korniszony - owszem.

Jeśli nauczysz się pobierać energię.
Nauczysz się ją zatrzymywać i magazynować.
Jeśli potrafisz z materii astralnej zrobić cokolwiek np. kulkę.
Z pewnością będziesz potrafiła wypełnić ją energią określonych przez siebie uczuć.
Później jeszcze trochę ćwiczeń z telepatii i sprawa załatwiona.
  • 0

wącham_korniszony.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

dzieki raz jeszcze, póki co uczę się pilnie
  • 0

m@ti002.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Witam.
Na poczatek chcialbym sie przywitac i przedstawic. Jestem Mateusz, mam 14 lat i mieszkam w Tarnowie. Interesuje sie zjawiskami paranormalnymi od przeszlo roku. Jednak najbardzej ciekawi mnie wszystko co zwazane z parapsychologia.
Na poczatku, gdy dowiedzialem sie o PSI Ballach, bylem raczej sceptycznie nastawiony. Przeczytalem, ze utworzenie jednego z wlasnej energii czesto powoduje zmeczenie, wiec sie zabralem za tworzenie cieplutkiego, pomaranczowego PSI Balla ze swojej energii, gdyz bylem pewny, ze jesli tylko pobiore "material" z innego zrodla, to zadziala moja autosugestia i bede automatycznie go czul. No i faktycznie - czulem cieplo (zawsze sobie wyobrazalem, ze mam w sobie cieplo, o wiele wiecej cieplej energii niz zimnej), po okolo 5 minutach wyslalem go do mamy (akurat ja mialem na widoku), po czym poszedlem spac.
Rano, gdy sie obudzilem, czulem bol glowy i oslabienie, mimo iz nie bylem chory ani przeziebiony. Za to moja mama wprost tryskala energia. Miala lepszy niz zwykle humor, poruszala sie takze szybciej.
I tu nasuwa sie moje pytanie: czy moglem utworzyc PSI Balla z wlasnej energii i poslac go do mamy, przekazujac jej czesc mojej energii? Przypominam, nie bylem chory, a to bylo w jeden z cieplych dni (nie pamietam dokladnie, ktory to byl dzien, chorobe w kazdym razie wykluczam).
Z gory dziekuje za odpowiedz :)
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych