po pierwsze jesli feniks dostales kiedys psi ballem a tak wnioskuje z tego ze mowisz "sluzy do tworzenia tarcz zeby sie obronic przed atakami innych psionikow"
Nie, nigdy nie "dostałem", chyba tylko dziecko może używać tak prymitywnego konstraktu do ataku
. Tego cytatu to już w ogóle nie rozumiem.
to powiedz mi widzisz jak tym dostajesz?! a jesli ty widzisz to dlaczego nie ma szoku co to bylo? piorun kulisty go uderzyl itp. mysle ze jesli wszyscy by widzieli ataki to bylo by o tym glosno
Rispekt. Ja nie widzę psi-balli, bo jakoś nie znam nikogo, kto by opanował flaring, powtarzam jeszcze raz - flaring jest czysto teoretyczny. Co do drugiej części wypowiedzi, której nie przytoczyłem - nie, dziękuję, nie mam ochoty marnować czasu na bezużyteczną dla mnie umiejętność.
ale psi balle robi sie najczesciej zeby kogos zaatakowac i nie chodzi o to zebuy to efektownie wygladalo tylko zeby bylo skuteczne:] a jeszce lepiej atakowac tym czego nie widac;p
Tak tak, oczywiście, psi balle służą przedewszystkim do atakowania innych. Pogratulować wiedzy z dziedzinny psioniki. Nie spotkałem jeszcze nikogo, kto by atakował konstraktami tego pokroju.