Skocz do zawartości

Zdjęcie

Tworzenie PSI balla

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
589 odpowiedzi w tym temacie

Danki.
  • Tematów: 6
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

fenix ja bym to porownał do strzelania z pistoletu na kulki bo nawet ktos kto nie umie strzelac za pierwszym razem napewno zabije ta druga osobe a atakiem energetycznym nie sadze
  • 0

Azure.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Fenix mówiłem, że za poważny jesteś ;)
jakby jeden drugiego choćby miną wystraczył to sukces będzie :D
  • 0

Rashad.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

A czy ja mowie ze my sie chcemy pozabijac? Moze w csa na rlu pogramy.
Gdy ktos mowi o atakowaniu energia to wszyscy odrazu reaguja jakbym planowal jakies zabojstwo tudziez gwalt.
  • 0

Shinobi.
  • Artykułów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Co do sztywności to zgadzam się ;) troszkę więcej luzu, ludzie. Jednak z atakami energetycznymi jest różnie ponieważ nawet laik może skrzywdzić drugą osobę bardziej niż zechce :/ ale jest jeszcze druga strona medalu. Mianowicie może zużyć za dużo własnej energii a konsekwencje tego mogą być dość nieprzyjemne. Czy na samym początku, takie ryzyko jest warte zachodu :hmm: ?
  • 0

Rashad.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Hmm odpowiedziec ci szczerze? Tak, jest warte. Nawet chcialbym zuzyc duzo <cala> wlasna energie. Chodzi o to ze chce wiedziec jak to jest. Wydaje mi sie takze ze nie jestem jakims pierwszym lepszym poczatkujacym, poniewaz psiballa udalo mi sie zrobic po ok 20 min. Aure ujzalem po ok 40min a dzisiaj po ok 20 min udalo mi sie poruszyc kartke na igle, mam na mysli prawie 2 obroty. Chce takze wkrecic w parapsychologie ziomow z klasy a moze nawet troche typa z mojej szkoly. Potem moglibysmy urzadzac jakies turnieje etc.
Zreszta lepiej urzadzic walke na "energie" niz lac sie po ryjach. Ogladal ktos kiedys Shaman Kinga?? :P
  • 0

Berith.
  • Tematów: 26
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Rashad, kolego. Coś mi się wydaje że w realu byśmy zostali dobrymi przyjaciółmi.

Spróbować możesz, ale nie urządzaj turniejów, jak z Harry'ego Pottera, bo to jest naprawdę bardziej niebezpieczne niż "lanie się po mordzie".
  • 0

Rashad.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

A widzisz ziomek ;] Jedno silne uderzenie w skron wiadomo czym sie skonczy. Jeden psiball raczej nikogo nie zabije. A nie chodzi tu o sama walke tylko o sprawdzenie swych umiejetnasci z kims innym, moglaby to byc fajna zabawa :] Aktualnie robie rozne testy np. przed chwila sprawdzalem czy energia kuli psi moze jakos oddzialywac na dym z papierosa lub zar. Niestety wynik byl negatywny.
Jesli chodzi o twoj txt "sprobowac mozesz..." niestety nie moge bo nie wiem jak rzucic taka kule. Probowalem juz ale jakos nie dziala :/ Poprubuje moze w koncu sie uda. "Trening czyni mistrza" czyz nie? :P
  • 0

Shinobi.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Co do ruszania kartką to z różnych odległości udaje mi się zawsze średnio po 2-3 minutach i za wyjątkowego się nie uwarzam :hmm: . Co do zużywania całej energii to troszkę poroniony pomysł mi się wydaje. Spójrz na to logicznie, jeżeli energia jest nieodłączną częscią życia(jego motorem) to jeżeli jej braknie, wykończysz się :/ . Radzę odstawić ,,Szaman king" a jeśli oglądasz inne anime to też zrób sobie przerwę ;) .
  • 0

Rashad.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Co do zużywania całej energii to troszkę poroniony pomysł mi się wydaje. Spójrz na to logicznie, jeżeli energia jest nieodłączną częscią życia(jego motorem) to jeżeli jej braknie, wykończysz się confuseda.gif .
No tak, ale czy posiadamy jakies dowody? Zycie polega na ryzykowaniu. Bez tego nie mielibysmy wielu rzeczy jak np. pradu. Jesli chodzi o kartke to ja nie spedzam 30 minut na ruszeniu kartki zeby nie bylo :D A przy okazji probowal ktos poruszyc kartke ktora znajduje sie w ballu? Ja nie urzywalem sily woli, przynajmniej tak mi sie wydaje. Hmm a tak przy okazji to zbaczamy z tematu, wiec chcialbym nawiazac do ktoregos z moich poprzednich postow; Czy moze ktos mi powiedziec na pw lub tutaj jak mozna rzucic kule? :]
A odnosnie Shaman Kinga to jestem ciekaw czy daloby sie polaczyc jakos ze swoim strozem ;p
W te parapsychologiczne rzeczy bawie sie ok 4 dni wiec jeszcze dluga droga przedemna, ale mam zamiar troche poeksperymentowac.
  • 0

Shinobi.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Gdzieś na forum jest temat gdzie opisują swoje przeżycia z opiekunami (nie podam linka bo nie chce mi się szukać :) ). A jeżeli chodzi o rzucanie kulami psi(czy jak kto woli ki :P ) to słyszałem że jak już masz ową kulę, musisz zwizualizować że leci do wyznaaczonego celu(oczywiście jeszcze musisz określić co ma robić, jeżeli to ma być atak to zaprogramuj ją na atak bo przez przypadek możesz kogoś doładować swoją energią ;) ), tak przynajmniej ja się uczyłem.
  • 0

Azure.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Po co mu to mówisz? :)
Tak naprawdę, żeby kogoś zaatakować, musisz się skoncentrować, obrócić 7 razy w lewo, 4 razy w prawo, splunąć przez lewe ramie 3 razy i wtedy powinien już leżeć. :D
  • 0

Rashad.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Moze dlatego ze to jest forum dyskusyjne? Moze dlatego ze on nie reaguje na ten temat tak jak wiekszosc uzytkownikow tego forum? A moze dlatego zebys sie pytal :D
  • 0

Berith.
  • Tematów: 26
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Poczytaj o zaawansowanych konstraktach w Psionice dla Laika.

Ale błagam nie przeginaj. Szkoda mi Ciebie, bo jesteś podobny do mnie :P
  • 0

sledz.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Bardzo to wszystko ciekawe dzisiaj spróbuję.
A ja się śmiałem ze Zbyszka Nowaka,a jednak ręce które leczą mogą byc faktem.
  • 0

Azure.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Zacznij od "Psioniki dla Laika" ^^
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych