Skocz do zawartości

Zdjęcie

Tworzenie PSI balla

• Please log in to reply
589 replies to this topic

Five Psion.
  • Tematów: 4
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Mnie to przyszło bardzo łatwo :D Czy to znaczy że jestem dobry w Parapsychologii? Jeśli tak to bardzo się cieszę! :D :wow:
  • 0

Fenix.
  • Tematów: 19
  • Artykułów: 4
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Łoooł - ale avatar, chłopie no rispekt :) . Co do tematu - nie w parapsychologii, ale ew. w psionice :) .
  • 0

Five Psion.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Aha. Spox. Sorry za pomyłkę. Avatary są ciekawe na internecie. Wystarczy poszukać :D Ale twój też jest cool.
  • 0

Karakan.
  • Tematów: 18
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ciężko jest taką kule wytworzyć , ale dobrze że wam sie udało , jestem pod wrazeniem :brawo:
  • 0

Varg.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Noo, już po chwili czułem lekkie zimno pomiędzy dłońmi...Ale słabiutkie. Mam nadzieje, że jak dziś porządnie poćwicze, to coś z tego wyjdzie ;)
  • 0

Azure.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ciężko jest taką kule wytworzyć , ale dobrze że wam sie udało , jestem pod wrazeniem :brawo:

Oh, czy tak ciężko?
Większości się udaje za pierwszym razem ;p
  • 0

Jack Bauer.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Mi się już udaje z prostym programowaniem, ale za chiny nie mogę go rzucić... a szkoda :P
Podnoszę i obniżam temperaturkę, ale szkoda, że nie mogę go obracać bo bym z flaringiem po eksperymentował. :)
  • 0

Five Psion.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Hummm... spróbowałem zaprogramować żeby podejrzała kulka sąsiadkę :P poczułem jak poleciała, ale cóż... nie wróciła :P (pewnie sie o mur &*%@&%^#@) xD
  • 0

Fenix.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Hm... jak małe dzieci :) . Za to jaki mam ubaw, jak takie wypowiedzi czytam :lol .
  • 0

Jack Bauer.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Właśnie próbowałem flaringu... nie ma bata.
Wprawiałem w ruch obrotowy, ale po 2 sek przestał się obracać. Cóż trenuje dalej :)

btw: Jak nowa syga, Fenix?
  • 0

Wildens.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Skąd wiedziałeś, że wprawiłeś ją w ruch obrotowy, i że po 2 sekundach przestała się obracać?:E Wyobraziłeś sobie to?.. Dla mnie to jest niepojęte, osobiście wierzę, że można kierować swoją energią w miarę łatwy sposób, ale nie wiedziałem, że wizualizacja, to też forma kierowania energią.. I tak z ciekawości, czy w chłodny zimowy dzień, można rozgrzać sobie ręce myśląc o Słońcu tak, aby osoba, którą trzymasz za rękę mogła poczuć nagły przypływ ciepła?
  • 0

Fenix.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Na upartego (czytaj - na tego, który ma praktykę kilkuset godzinną) dało by się. I teraz też wiesz, że wizualizacja to też forma manipulacji energią.
  • 0

Wildens.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Mmm 15 minut próbowałem zgromadzić tyle energii, aby powstała owa kula.. no i nie wiem na 100%, ale wydaje mi się, że mi się udało ;) Chociaż w małym stopniu. Wyobraziłem sobie, że energia spływa na mnie ze świecącej nade mną lampy i rozluźniając oczy (jednak ciągle były otwarte) wyobrażałem sobie falowanie powietrza, takie zjawisko, jakie można zaobserwować ponad palącym się ogniem. Stopniowo zacząłem odczuwać ciepło, na początku w mięśniach, rozchodzące się na całe dłonie :) . A może tylko mi się wydawało, nikt mi raczej nie odpowie.. :ojej:
  • 0

Fenix.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Coś ci powiem - Sean, aka Peebrain tak to opisał - twórz psi balle, nawet nie wiedząc, czy ci się udaje - bo w końcu zaczniesz czuć coś, a potem już będziesz wiedział.
  • 0

Five Psion.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Noo każdy inaczej czuje energię więc możliwe że ciągle ci się udaje tylko tego nie czujesz.

@Edit
136# post xD
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych