..co nie mienia faktu, że duraluminiowe skrzydła nurkującego boeinga przy tej niebywale cudownej prędkosci na takiej wysokości po udrzeniu w stalowe słupy lap powiny się rozpaść, a co najmniej ulec uszkodzeniu uniemożliwiającemu dalszy lot nad ziemią
To już twoja opinia, której nie potrafisz potwierdzić sensownymi argumentami, tylko powtarzasz co chwilę w niezmienionej formie. Takie powtarzanie nie sprawi, że nagle stanie się ona wiarygodna.
…wiesz powiedz mi chociaż jakim cudem nie uszkadzając i nie urywając skrzydła szósta latarnia znalazła się przy transformatorze „zwinięta w pętelkę” ,…gdzie i czym z boeinga była cięta? …jak ją pędzący z prędkością ponad 800 km/h przytransportował pod transformator? …oraz jak mu zeszła ze skrzydła lub jeżeli nie ze skrzydła, to jak mu zeszła z tego nieskrzydłowego po uderzeniu nią w siatkę lub w słupki ogrodzenia przy transformatorze,… o kontakcie czy też cudownym niekontakcie skrzydeł z siatką i słupkami ogrodzenia za transformatorem, też możesz od razu tutaj powiedzieć
…..możesz się wesprzeć fimikiem „dla iditów” o ujmującej ich nazwie 911 Case Study: Pentagon Flight
http://www.youtube.com/watch?v=YVDdjLQkUV8&feature=player_embedded
.... wklejonym przez aqulię, a który to film tobie wszystko wyjaśnił, …dziwne
…i niżej daję ciekawe info w. mana o cięciu pojedynczej latarni przez odrzutowiec
stądSamolot powinien ściąć latarnie. 22 listopada 2004 prywatny odrzutowiec w drodze do Houston, gdzie miał zabrać Busha seniora odciął pojedynczą latarnie i rozbił się. Szczątki skrzydła rozerwanego leżały w promieniu 90 m. Lot 77 kompletnie wyrwał z ziemi 7 latarni nie uszkadzając ani skrzydeł, ani słupów. Zamiast tego wyglądają jakby tylko przewróciły się na ziemię.
..i zauważ wojtek pisze aż o siedmiu ciętych latarniach pod pentagonem, ..osobiście zidentyfikowałem tylko sześć,..może pomozesz mi wyłuskać siódmą,..twój filmik „dla idiotów” wg mnie mówi tylko o pięciu, ale może ja nie umiem go oglądać,.. bo do jego oglądania trzeba mieć wyjątkowe zdolności,..by móc zobaczyć na nim tę szóstą spd transformatora i tę siódmą mana,..czekam z niecierpliwością
karen kwiatkowski, która oprócz tych zeznań przytoczonych przez muchada, tak jak inni uratowani pentagonpwcy z tej zaaktakowanej strony pentagonu twirdzi, że czuła zapach kordytu, nitrowego materiału wybuchowego
A jakiś dowód ich zeznań masz, czy jak zwykle tylko posiłkujesz się swoimi wyobrażeniami? Tutaj masz zeznania ludzi, którzy widzieli uderzający samolot i wspominają o paliwie lotniczym.
…na co dowód, że ostrzelani rakietką pentagonowcy nie znają zapachu kordytu,..że zatrudniają tam ludzi ,którzy nigdy nie strzelali,..jeżeli miałeś kontakt z bronią palną to i ty znasz zapach kordytu,
.. co do cia’owskich fbi’owskich metod pozyskiwania stosownych zeznań od stosownych świadków mam swoje zdanie, …vide taksówkarz, kompletna klapa pracy operacyjnej fbi’owców.. którego ty a’piori uwiargadniasz, w żaden sposób go nie uwiargadniając, ..
..ponadto zauważ, żę na kerosynę może latać rakietka naładowana kordytem lub może latać też mały naładowany kordytem bezzałogowy samolocik,..naładowanie rakietki lub samolocika nie wyklucza dodatkowego zakordytowania podziemi pentagonu
może nim zajmiesz się pozostałymi piętnastoma uwiarygodnij wpierw sprzedajnego i kłamliwego taksówkarza
KLIK. Co tu więcej dodać, film, na który się powołujesz, pokazuje bezczelnego wyrostka, który zasypuje starszego człowieka gradem pytań, które mają udowadniać przyjęte wcześniej założenie. Jeśli ktoś tu jest mało wiarygodny, to właśnie przeprowadzający wywiad.
..z tym bezczelnym wyrostkiem to piszesz o sobie,..miałem takie wrażenie jak czytałem twoje deprecjacje zeznań karren i jej samej,..szczególnie teraz gdy bronisz facia, który przyparty do muru usprawiedliwiając swój udział w fbi’owskim kantcie z taxi i latarnią przy pentagonie mówi, że przy „Wielkiej Historii, w którą w tym dniu miał zaszczyt tworzyć, nie liczy się prawda”..ciut nie nasz wałek wałesa,…mam wrażemnie, że ty również kiewrujesz się tego typu maksymą
….wiesz odniosłem wrażenie, że nie czytałeś zbyt uważnie linku, który zapodałeś,.. bo treści tam zawarte jedynie totalnie dyskredytują taksówkarza, a na pewno w żaden sposób go nie uwiarygodniają,..pozwolę sobie go przypomnieć,
http://911debunkers....lands-taxi.html…oraz dalsze o nim z tego forum,
http://www.abovetops...hread285317/pg3..i film ze stosownym doświadczeniem,..pokazujący również wiele o wadze, sztywności i pędzie pentagonowych latarni niby to nadanym im przez skrzydła pędzącego z ponad 800 km/h boeinga,..
http://www.youtube.com/watch?v=hoypAJ2KD-8
…myślę, ze na razie wystarczy
pokaz nam jeżeli faktycznie nie zauważyłem ,..czekam
Zerknij choćby na filmik wklejony przez Aqulę parę postów wcześniej. Przecież tak lubisz jutubowe produkcje.
..tak jak wcześniej mówiłem jest to film robiony, mam nadzieję przez nieidiotów, choć to nie takie pewne….na pewno dla idiotów, …oraz propagowany w większości przez idiotów, jeżeli nie są zdeklarowanymi nikczemnikami,..dziwne, że ty się akurat na niego powołałeś, bo miałem cię za dużo bardziej mądrego,..cóż życie uczy
…na tym filmie nic nie jest zgodne z tym co miało miejsce i było przy/pod pentagonem,..jest na nim pięć, a nie sześć ciętych latarni, …nie ma wcale ogrodzenia, są tylko dwie wielkie szpule z kablami, tylko tyle by zmieścić je akurat miedzy silnikiem, a kadłubem boeinga lecącego wg filmiku w miejscu ich realnego bytu, dosłownie centymetr nad ziemią, oczywiście cały ogon i całe skrzydła, nie mając totalnie nic wspólnego z realnością, wchodzą sobie w pentagon, jak w masło, …jest również na nim wymalowany całkiem duży wir, czy całkiem duża biała turbulencja, która wcale nie narusza i nie niszczy trawnika, a którą namalowano tylko po by wyjaśnić białą smugę, na zamanipulowanych klatkach, …i mam nadzieję, ze mi wyjaśnisz, czemu tylko jedna turbulencja z tylko z jednego silnika, a nie z dwóch, ..bo chyba nie dla tego ,że na klatkach była tylko pojedyncza smuga, ……swoją drogą pamiętam czas jak niektórzy „obrońcy oficjalnego scenariusza” brali tę smugę, za boeinga i tak ją sprytnie obrysowywali by nadać jej kształt impaktującego boeinga, …cóż ciaowscy nieidioci nie raz „pozostawiali na lodzie” pracujących dla nich idiotów,…są też na torze cięte przez boeing, jedno końcówką skrzydła, dwa całkiem duże drzewa, być może były w realu, a być może nie, szczególnie interesuje mnie to drugie , które wg reala powinno być cięte końcówką prawego skrzydła,..na filmiku natomiast uderzenie bardzo przesunięto w lewo, by to prawe ani go nie sięgało, ani nie sięgało końca muru wysuniętej lekko sekcji pentagonu, w którą to miał niby uderzyć boeing,..i tak do nie wyjaśnionych nadal cudaków przedstawionych przez aquilę w debacie, doszły te przedstawiane na tym filmie dla idiotów,…
Użytkownik vkali edytował ten post 14.02.2010 - 13:37