Do 2 uzytk. co pisało o koszmarach: Przykro mi, aczkolwiek nie nalegałem nigdzie o oglądanie tych filmików. Sposób na wyleczenie macie w odp. 22z.
Shinji77 - Primo, dzieki za zajecie sie tą sprawa. Milo slyszec, ze jest jeszcze jedna osoba, której zalezy na rozwiaz. "tajemnicy" tego filmiku.
Dwa:
"niestety poza ich słowami brak jakichkolwiek dowodów" - dla mnie najwiekszym dowodem jest Suicidesheep. Dziwne jednak, ze zaden japończyk nie wspomial o tym filmiku, skoro był narzędziem tortur (a moze jest to, ale zakorzenione w jakiejs "głębszej literaturze")? Mimo wszystko, powiazujac fakty ze soba, to wiecej niz dziwne, zeby miala powstac taka cała historyjka z mysla, ze to wszystko to sprawa 4chana - pozatym:
- Nawet na 4chanie jest ta cala historyjka
- Mam kumpla interesujacego sie 4chanem, który równiez potwierdza moja teze i tak sie dzieja tam głupie rzeczy, wiec po co mialo powstac to wideo? zeby ludzie o jednym temacie wiecej gadac, po czym mialo sie to zjawic pod "kryptonimem" zagadki na YT? pozatym wszystko raczej znajduje sie na 4chanie.
- Komiks ten na stronie, którą podlinkowales powinien sklonic, ze jednak byl jakis zamiar co do "suicide"
"Wydawane od 8 do 24 października 1930 roku - kto wie może Walt postanowił jednak stworzyć z tego jakiś animowany film. Co więcej wgłebiając się w jego biografie można znaleźć kawałki w których mowa jest o ciągłych nawrotach depresji!" - Po co jednak mialby robic cos, od czego jego wielbicielom miala stawac krew w zylach, co ma dziwne przeslania, i cos, przez co zabił sie prawdopod. człowiek?
"Ostatni krok w moich poszukiwaniach skłonił mnie do wystosowania stosownego e-maila do Disney Company z właśnie tym pytaniem " - szczerze, zycze powodzenia (mi tez na tym zalezy), ale watpie, czy pracuje tam jakakolwiek osoba zdolna cos odpowiedziec na ten temat.
Czekam pozatym na screeny i interes materialy