MrTrouble:Ten film może zrobiłby na mnie większe wrażenie, gdyby nie ten efekt z MovieMakera, który bardzo psuje... efekt kiedy wiem skąd pochodzi .
Możesz napisać coś wiecej, dać screen'a?
Niedowiarek:2. Mereana Mordegard Glesgorv - zdjęcie skopiowane z jakiejś strony. Facet jest koordynatorem marketingowym z działu reklamy ( http://www.youtube.c...h?v=d9up4_N63oI ), a jacyś ludzie umieścili go na youtube z dziwną muzyką i puścili "miejską legendę" w obieg.
Niby wszystko fajnie, tylko skąd pewność, ze aby nie było odwrotnie - umieszczono takie zdjecie dla śmiechu, przeedytowano je, itd.
Ciekawi mnie, czy ktoś by napisał do YT, czy to prawda z tymi gałkami ocznymi (wydarzenie swego rodzaju jest dość niedawne, ma ok. 1-2 lat).
Co więcej, znalazłem jeszcze cos takiego:
http://knowyourmeme....degard-glesgorv"
The same month the fad began, a video exposed the hoax to internet:
It was initially made in response to Ebaum’sworld people and we learned that all had begun from the photograph of an experienced marketing coordinator of an advertising agency existing somewhere in Los Angeles.
However, his name and his motives are unknown, for the faked videos were used as nothing but to be a viral fad only."
I 2 pytania: Czemu gość (tam na tym video) nic nie zrobił, zeby zdjac te filmiki?
Czemu niektórzy zaobserwowali u siebie dziwne objawy psychosomatyczne, typu, ze ten obraz sie rusza, itp.?
Shinji77 - dobra robota, w takim razie wracamy do punktu wyjścia z myszką, ciekawe, czy coś obrobisz jakos niedługo
SzumeK:Potem depraesje i koszmary. Następnej nocy objawy wróciły.
Po prostu jezeli ktos nieracjonalnie mysli, to tak jak napisał 22z - powinien wszystko przejrzec, po jakims poszukaniu i owca wydała sie byc fake'm i Mereana Mordegard Glesgorv. Co do reszty dochodzimy, ale istnieje juz doniesienie (MrTrouble), ze to fake.
GarryNajbardziej ciekawi mnie co mówi ten gruby głos, bo słychać to w miarę wyraźnie, ale nie jestem w stanie stwierdzić nawet w jakim to języku?
Moim i jeszcze kogos z YT to jest głos odwrócony, akurat wtedy coś takiego wydawałoby sie możliwe.