Napisano 12.02.2010 - 02:48
Napisano 12.02.2010 - 11:14
nie wierzę w jakiekolwiek informacje NASA, czy innych, bo nie jest to instytucja godna zaufania.
Napisano 12.02.2010 - 11:52
Napisano 12.02.2010 - 12:28
Napisano 12.02.2010 - 13:57
Te jak napisałeś "rozkminki" dotyczą przetłumaczonego tu artykułu więc nietrudno się domyślić że z założenia przyjmujemy jego prawdziwość a takie posty nic nie wnoszą. Poza tym w 1900 roku chyba nie było wahadłowców, satelitów czy sond kosmicznych więc widać że to nie bełkot.......Weźcie nie żartujcie. Wierzycie jakimkolwiek informacjom NASA, czy pseudo-naukowego bełkotu ? Myślicie że wam powiedzą ? Oni zadają pytania na poziomie 1900 roku. Oni dawno wiedzą co tam jest, a tu serwują gówno byście mogli rozkminiać na swój sposób. Dlaczego tak myślę ? Bo nic nie jest takim jakim się wydaje. Dlaczego ? Bo Układ Słoneczny jak i galaktyka, jak u Wszechświat ma różne gęstości. W naszej 3D nic nie zobaczysz jeżeli inteligentne formy istnienia mają wyższą gęstość.
Co tu rozkminiać z tlenem, czy jest, czy nie ma. Oni już dawno to wiedzą.
Zaraz będzie wysyp postów jaki to ja mam sposób myślenia, jakie mam dowody, itp, czyli to co zwykle. Jedno jest pewne, nie wierzę w jakiekolwiek informacje NASA, czy innych, bo nie jest to instytucja godna zaufania. Jakiegokolwiek.
Pozdrawiam.
Tu tylko poprawiam przejęzyczenie-Europy...Nie ma innego źródła informacji o tak dalekim kosmosie niż NASA. Nie ma co dywagować o gęstościach w temacie Tytana
Napisano 12.02.2010 - 14:23
Te jak napisałeś "rozkminki" dotyczą przetłumaczonego tu artykułu więc nietrudno się domyślić że z założenia przyjmujemy jego prawdziwość a takie posty nic nie wnoszą. Poza tym w 1900 roku chyba nie było wahadłowców, satelitów czy sond kosmicznych więc widać że to nie bełkot.......
Co do Twoich zapatrywań(wiem że to forum paranormalne ale może to tez być prowokacja:D) o tych "gęstościach" to sam o nich usłyszałeś z jakichś tam źródeł i przedstawiasz jako swoje biorąc je tylko na wiarę. Zastanów się na ile te Twoje źródła są wiarygodne:D.
Użytkownik Andromedan edytował ten post 12.02.2010 - 14:25
Napisano 13.02.2010 - 00:04
2) Lepsza wiara w gęstości, która jest bardziej prawdopodobna, niż serwowanie informacji na poziomie 1900 roku pod tytułem " czy jest życie na księżycach Jowisza " . Oni to dawno wiedzą.
Teorią jest to że NASA wie co tam jest...3) Nie dbam o wiarygodność, gdy wszystko praktycznie na tym forum jest teorią.
4) Co lepsze...
Wiara w to, że są wyższe gęstości, czy wiara w to, czego nie ujrzysz zapewne w tym wcieleniu
Tak, tak, ja wiem, pewnie nie jesteś zwolennikiem informacji typu gęstość, ale pomedytuj trochę i pogadamy o tym, czy wszystko co widzimy, jest takie jakie jest, czy nam się tylko wydaje ?
5) tak, nie było w 1900 roku wahadłowców. Ale jak chcesz polemizować na temat poziomu informacji która jest serwowana dzisiaj, z poziomem informacji i technologii, które dostał Hitler już w pierwszej połowie XX wieku to proponuję zapoznać się trochę z prawdziwą wiedzą na ten temat. P.S. Telewizja kłamie, wiele książek też, ba... w szkole też okłamują Pozdrawiam.
Napisano 13.02.2010 - 00:36
Ludzkość została sprzedana, omamiona, ograbiona.Skąd mają wiedzieć co znajduje się pod lodem na księżycu który jest od nas oddalony w ... i jeszcze trochę. Może pod osłoną nocy wysłali statki przejęte od szaraków w zamian za paru ludzi i polecieli tam ?
A prawdą jest to, że serwują gówno, a nie informacje.Teorią jest to że NASA wie co tam jest...
To jest właśnie domena 3 gęstości. To co namacalne i do zbadania łatwe. Tylko, że teraz od iluś tam lat już zaczyna się epoka fizyki kwantowej, a to już postawi wiele teorii fizycznych "wczorajszych" przed osądzeniem czy to prawda, czy " nie do końca wiedzieliśmy jak to"Wole wierzyć w to co można w podstawowy sposób zbadać.
Dysponowała, po czym została kontynuowana dalej. Masz wątpliwości ? Bo ja absolutnie nie.Racja III rzesza dysponowała dość zaawansowaną techniką... lecz większość została zniszczona.
Zabrzmiało to jak drwina, no ale ok, nie jestem tu po to by wojować.Telewizja kłamie, książki też, zamknij się w domu. Nie otwieraj nikomu, przeglądaj internet, pogłębiaj są wiedzę na temat gęstości
każdy będzie zadowolony...
Użytkownik Andromedan edytował ten post 13.02.2010 - 00:37
Napisano 13.02.2010 - 01:13
Napisano 13.02.2010 - 01:13
Użytkownik radoslaw edytował ten post 13.02.2010 - 01:14
Napisano 13.02.2010 - 02:52
Napisano 13.02.2010 - 10:51
Napisano 13.02.2010 - 13:10
Andromedanie... jeśli łaska, pisz z sensem albo wogóle. Temat czytało mi się wcale przyjemnie, dopóki nagle nie spotkałem się z wrażeniem że ktoś chce za wszelką cenę udowodnić swoje racje, nie mając niczego co może je poprzeć. Więc jeśli łaska, oświeć mnie i spraw że i inni użytkownicy forum też będą mogli dowiedzieć się o tym jak bardzo jesteśmy zacofani.
Sam wierzę w teorię różnych gęstości, ale błagam o to abyś nie wprowadzał niepotrzebnego zamieszania.
Użytkownik Andromedan edytował ten post 13.02.2010 - 13:13
Napisano 13.02.2010 - 13:31
Użytkownik Vilgefortz edytował ten post 13.02.2010 - 13:32
Napisano 13.02.2010 - 13:54
Użytkownik Andromedan edytował ten post 13.02.2010 - 14:03
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych