Nie płacz Aquila. Nie płacz. Tylko jakimś cudownym sposobem nie potrafi nikt z Was tego ugryźć i przyczyna tkwi w tym, że nie ma jak. To proste. Podstawy aerodynamiki plus podstawy znajomości mechaniki samolotu. Tu nie ma żadnej filozofii. To nie ufo ani nawet Hare Kryszna, tylko racjonalne argumenty w oparciu o dane, jakie posiadamy z przebiegu lotu. Nie spinaj się tak, jak jakiś desperat. Macie taką dolinę, że już w tym akcie desperacji, chcecie angażować ludzi, którzy tylko uśmiechnęliby się z politowaniem - dzieci zajmijcie się czymś poważniejszym i nie zawracajcie mi głowy. Są sprawy ważniejsze - mam na myśli profesora z Warszawy. I ta desperacja jest widoczna, ta złośliwość, te zaczepki i to urażone ego..Ja wielki Aquila zostałem upokorzony. Ja wielki debaciarz zostałem zmuszony do słownych zaczepek, nie mogę się z tym pogodzić. Ja, który widzi wszystko, ja który w imię "prawdy" najpierw analizuje, bo wierzę w naukę. To dlaczego w tej chwili opluwasz argumenty i to wcale nie fantastyczne? Bo Muhad to zrobił? O jaaa...Co by się stało, jakby ja musiał przyznać rację. O jaaaa... Korona by mi z głowy spadła. Nie. Jednak ja muszę mu dogryźć, ugryźć, zrobię wszystko by uprzykrzyć mu pobyt na forum. O jaaaa...ja tego tak nie zostawię.
Wiesz co? Właśnie pokazujesz jaki jesteś naprawdę. Dzięki podstawom aerodynamiki dowiedziałem się, że Ciebie prawda wcale nie obchodzi, tylko Twoje urażone ego. Twoje zachowanie jest jednoznaczne. Zachowujesz się, jakbym Ci wszystkie cukierki z koszyczka pozabierał. Nigdy nie spotkałem się z przejawami takie zawiści, takiej arogancji.
Powiem coś na koniec. W USA zatrudnia się dziesiątki tysięcy młodzieży, która ma siać dezinformację w sieci na temat tego co robi ich rząd. Taki jest stan rzeczy. A takie zachowania prowadzą do podejrzeń, że niektórzy z Was sami są umoczeni. Dziwi mnie, że robicie wszystko tylko, by stać przy swoim.Zakładacie konta podwójne i mieszacie. Obrażacie i kpicie sobie ze mnie. Nie ujmiesz mi mojej inteligencji Aquila. Nie jestem idiotą i może mnie nie doceniasz, ale jestem bystry i mam tego świadomość, a takie głupie tłumaczenia, że jakoś nikt tego nie ugryzł jest śmieszne. Ja nie byłbym tego taki pewny, bo jest możliwość, że znacznie więcej osób na całym świecie doszła do identycznych wniosków, ale jak wiesz - jest cenzura w sieci i w telewizji to raz. Dwa, to że nikt się nie wychyli z takimi informacjami, nikt poważny z tytułem naukowym, bo może mieć kłopoty w pracy lub ją stracić. Nawet jeśli się zdecyduje nikt tego nie wyemituje, bo w prasie odgórnie działa autocenzura i są rzeczy o których wolno pisać, ale są też takie o których nie należy. Wiem, bo sam pracuję w gazecie. Nie wiem czy Ty jesteś tak naiwny, czy to już świat wirtualny i wieczne siedzenie przed komputerem wypaczył Twoje myślnie, ale to mi zakrawa na jakąś manię.
Wyluzuj chłopie i nie spinaj się tak, bo z poważnego chłopa zrobiłeś strasznie żałosnym dużym dzieckiem, któremu już zaczyna brakować złośliwych pomysłów, jak tu ugryźć Muhada.
I jest mi wstyd, że za takie puste posty dostajesz plusy. Ani w tym merytoryki ani słuszności, sama złośliwość, ale skoro Polak popiera Polaka złośliwości i cynizm, to jest mi jeszcze bardziej wstyd w takich chwilach, że jestem Polakiem, lecz ja jestem dumnym Polakiem i nie chcę w swoim kraju, takich Polaków jak Wy. Przez takich jak Wy nie pozbędziemy się stereotypu Polaka zawistnego i złorzeczącego.
Przemyśl to sobie.
Użytkownik Muhad edytował ten post 15.02.2010 - 10:52