Napisano 16.02.2010 - 01:36
Napisano 16.02.2010 - 02:06
Od kilku stron dyskusja stała się merytoryczna. Nie ma personalnych ataków, za wyjątkiem Twojego.
Ano miałem rację. Czyli z Ciebie taki pilot jak ze mnie baletnica.
Od kilku stron dyskusja stała się merytoryczna. Nie ma personalnych ataków, za wyjątkiem Twojego.
..zaiste bardzo dziwny z ciebie pilot arkadiuszu w sam raz nadający się do pilotowania w nibylandii i do nibylandii
Wiesz co? Właśnie pokazujesz jaki jesteś naprawdę. Dzięki podstawom aerodynamiki dowiedziałem się, że Ciebie prawda wcale nie obchodzi, tylko Twoje urażone ego. Twoje zachowanie jest jednoznaczne. Zachowujesz się, jakbym Ci wszystkie cukierki z koszyczka pozabierał. Nigdy nie spotkałem się z przejawami takie zawiści, takiej arogancji.
Nie wiem czy Ty jesteś tak naiwny, czy to już świat wirtualny i wieczne siedzenie przed komputerem wypaczył Twoje myślnie, ale to mi zakrawa na jakąś manię.
Wyluzuj chłopie i nie spinaj się tak, bo z poważnego chłopa zrobiłeś strasznie żałosnym dużym dzieckiem
I jest mi wstyd, że za takie puste posty dostajesz plusy.
...przyłóż się do nauki, pazi
Obrażanie mnie w zawistny sposób to jedyna rzecz jaką potrafisz Aquila-QQRIVER.
Napisano 16.02.2010 - 08:17
AlienGrey wysyła nową wiadomość
Temat: Ostrzeżenie
Odpowiedzi: 0
Wysłano 57 minut temu
3.15 Na forum wymagamy używania poprawnej Polszczyzny. Jeśli masz problemy z ortografią korzystaj ze słownika lub przeglądarki, która podkreśla błędnie napisane wyrazy. Na forum nie ma jednak obowiązku stosowania polskich znaków. Pisz proszę poprawnie.
Użytkownik vkali edytował ten post 16.02.2010 - 08:26
Napisano 16.02.2010 - 08:20
Sam dziób samolotu zawiera radar. Ten "nosek" da się zdemontować, aby uzyskać dostęp do samej anteny. Czy to jest mocne? Jakiś czas temu LOT-owski Embraer 170 zaliczył "bird strike" bodajże z sokołem, osłona była bardzo mocno wgnieciona z lewej strony i z przodu.
Napisano 16.02.2010 - 08:23
Napisano 16.02.2010 - 10:10
Muhad
Jeszcze raz się pytam: po co ty w ogóle dyskutujesz skoro twierdzisz że śmiesznym jest proszenie eksperta o wyjaśnienie? Rozumiem że dalej chcesz gadać te swoje wymysły bez możliwości potwierdzenia ich, bo wtedy cała ta twoja teoria by poszła w piach. Sięgnałeś teraz dna skoro jedyne co chesz wnosić do dyskusji to rzeczy które ci się "wydają", jak np: wydaję mi się że boeing nie przebiłby ściany pentagonu, lub wydaję mi się że WTC nie mogły się zawalić.
Chcesz, abym doedytował do tego posta rodzynki z innych tematów o 11.09, czy poprzestać na tym ? Zauważyłem już u Ciebie Przemo stronniczość, w temacie o reputacji, gdzie nie widziałeś problemu w sposób obustronny - z tego powodu teraz zająłem się tylko jedną stroną "barykady". Nie znaczy to jednak, że jestem ślepy na takie zachowania u sceptyków. Nawet już się wymieniłem PW z QQRIVER A nawet jeśli bym był ? Ja jestem szarym userkiem. Ty super modem. Jak już bierzecie się za poprawę kultury na forum, to o obiektywizm proszę. Ewentualnie zbierzcie wszystkie posty spiskowców do jednego tematu i go zamknijcie, żeby nie można było nic obalić, a posty sceptoli usuńcie. Po co się czarować regulaminem, skoro stosuje się Go do jednej ze stron. Ja na reakcję, za porównanie do "żydowskiego capo" musiałem czekać chyba z 2 dni (gdyby AlieGrey wpadł na forum później, to poczekałbym pewnie dłużej, choć na dobrą sprawę, to nie wiem czy w ogóle była jakaś reakcja, poza komentarzem moderatora do tamtego postu), a tu proszę - reakcja natychmiastowa. I to jaka.
PS: może taka 2-tygodniowa przerwa dla mnie, dobrze by zrobiła (bynajmniej nie mi, a spiskowcom), ponieważ teraz, gdy mam porównanie reakcji na "żydowski capo o inteligencji słupa" (jakoś tak) vs "bezmózgia", to nie odpuszczę Na każde zboczenie z tematu w stronę rozmówcy będzie mój komentarz+raport do administracji i dojdzie do tego, że Muhad i ...v[k]ali... nie będą potrafili napisać posta, bez mojego spamu.
Użytkownik Muhad edytował ten post 16.02.2010 - 10:12
Napisano 16.02.2010 - 10:30
Użytkownik Quintus Maximus edytował ten post 16.02.2010 - 13:02
Napisano 16.02.2010 - 11:04
Napisano 16.02.2010 - 11:33
Napisano 16.02.2010 - 11:35
Napisano 16.02.2010 - 11:40
Co za debilizmy. Samolot przeleciał obok tej anteny. Ot i cała tajemnica. Zresztą wystarczy spojrzeć na zapis z czarnej skrzynki.
Użytkownik Muhad edytował ten post 16.02.2010 - 11:51
Napisano 16.02.2010 - 11:45
Właśnie to jest zgodne z zapisem czarnej skrzynki. Mało tego. Nawet gdyby tej anteny tam nie było, to nie zmienia to faktu, że samolot leciał na takich wysokościach. Nagły skok z prawie 100metrów na 23 metry, by z 23 metrów w sekundę zejść do 4 metrów, co daje łączny przebieg cudownego manewru w 3 sekundy od miejsca anteny i to z ujemnym kątem natarcia a to wszystko przy prędkości 800km/h ... WOW...INCREDIBLE. To niesłychany CUD.
Użytkownik balas edytował ten post 16.02.2010 - 11:45
Napisano 16.02.2010 - 12:22
Użytkownik Muhad edytował ten post 16.02.2010 - 12:24
Napisano 16.02.2010 - 12:30
Napisano 16.02.2010 - 13:08
0 użytkowników, 3 gości oraz 0 użytkowników anonimowych