Drogi Muhadzie przecież skomentowałem twoje odkrycia w dokładnie taki sam sposób jaki robisz to Ty, więc dlaczego budzi to takie oburzenie?
O przepraszam. W tak prymitywny sposób, jak ten:
Muhad na moje oko te twoje zdjęcia wyglądają na zrobione przez jakiegoś małolata w paint'cie, jeżeli to są niby twarde dowody przemawiające za teorią spiskową, to proszę nie kompromituj się już więcej. No i oczywiście dodam jeszcze, że ponowne pojawienie się Quintusa Maxświrusa wprawiło mnie w iście szampański nastrój
Muhad a te twoje następne zdjęcia wyglądają jakby samolot po prostu przy starcie się rozbił, więc... możesz wiesz co nimi zrobić??? ^^
na pewno nie odpowiadam w taki sposób na cudze posty. To Wy tak robicie.
I najlepsze jest to, że sam sobie strzelasz babola. Boeingowi nie odleciały skrzydła a mniejszemu samolotowi przy małej prędkości tak? nieźle.
A, że mi to umknęło. Podaj z jaką prędkością uderzył w ścianę ten samolot z wypadku w Teterboro. Czy była choć podobna do tego, który uderzył w Pentagon ? Szczerze wątpię.
Przejrzyj dokładnie poprzedni post na temat porównania oficjalnej wersji lotu a zapisów z FDR.
Quintus. Nie odpisujmy tym ludziom. Oni celowo chcą robić zamieszanie, by odwracać uwagę od tego co jest istotne.