Napisano 16.02.2010 - 19:23
Napisano 16.02.2010 - 19:33
Tu masz oficjalny raport z analizą czarnej skrzynki AA77:
http://www.ntsb.gov/info/AAL77_fdr.pdf
Przy okazji to wyjaśnieniem fenomenu, o który się pyta Muhad jest to, że od samego początku czarna skrzynka źle podawała parametry przestrzenne tego lotu. Tak więc AA77 już na płycie lotniska w Dulles miał podaną za dużą wysokość co łatwo sprawdzić porównując dane z czarnej skrzynki z wysokością na jakiej położony jest pas startowy tego lotniska. Nie zgadzają się, podobnie jak nie zgadzają się tuż przed Pentagonem.
Tak, dobrze niektórzy już kojarzą
Dzwoni coś o Leninie czy Hitlerze oraz geneza ich sukcesu
Słusznie. Makabryczno-groteskowa myśl, że tak czy inaczej pozostajemy barankami czy łykamy jak pelikany wersje oficjalną czy doszukujemy się spisków.
Muhad, tylko nie bierz powyższego zbyt do siebie i się nie obrażaj. Nie taki był zamysł notki.
Napisano 16.02.2010 - 19:38
Użytkownik Garry edytował ten post 16.02.2010 - 19:39
Napisano 16.02.2010 - 19:43
Napisano 16.02.2010 - 19:51
pi3otr
Odpowiem jeszcze raz jaka to różnica tyle że na przykładzie dosyć ostrym.
Załóżmy że masz dwoje dzieci.
Wracają ze szkoły.
Ktoś bestialsko je morduje.
Do pierdla idzie osoba rzekomo będąca mordercą - obskurny wytatuowany były więzień za napad z bronią.
Dostajesz "cynk" od przyjaciela, że to nie tamten koleś zabił twoje dzieci, tylko policjant który rzekomo usłyszał krzyki i pobiegł na pomoc.
Niewinny człowiek idzie siedzieć a policjant prawdopodobnie załatwił wszystko z sędzią, gdzie niegdzie dał łapówkę, i jest czysty.
Nie interesuje cię czyja to wina?
A co za różnica czy walnął pocisk czy terroryści "wynajęci" na zlecenie USA w samolocie?
Sorry nie sprecyzowałem tego na początku
Dobra rozpiszę tak dla jasności
Wersja nr. 1
USA zaatakowali terroryści z al-kaidy z nienawiści to tegoż kraju. W Pentagon i w obie wieże WTC uderzyły samoloty wcześniej uprowadzone przez terrorystów. Czyli mówiąc krótko wersja oficjalna.
Wersja nr. 2
USA zaatakowało samo siebie knując spisek mający na celu wywołać kolejną wojnę aby napędzić gospodarkę oraz przejąć kontrolę na bliskim wschodzie (ropa). W Pentagon uderzył pocisk zdalnie sterowany a w wieże WTC samoloty pilotowane przez pilotów "najętych" i podstawionych przez USA.
Więc teraz pytanie co za różnica czy uderzył tam pocisk czy samolot z takimi samymi "wynajętymi" pilotami jak w WTC ?
Napisano 16.02.2010 - 19:58
Napisano 17.02.2010 - 09:19
Napisano 17.02.2010 - 11:58
Bzdury piszesz chłopie i tyle. Te wasze bajdurzenie - "wszystko to są tylko nasze domysły i prawdopodobnie nigdy do końca nie dowiemy się jak to było". Jakie k... nasze domysły???? Przekręt 911 został już UDOWODNIONY Na wasze nieszczęście wiemy już jak było! Oficjalna teroria to bajeczka dla naiwnych ludzi, którzy - ufni w to, co widzą w obsranej telewizji - łyknęli ją jak tabletki nasenne, które uśpiły ostatnie resztki ich zdolności logicznego myślenia. Kiedyś głównym waszym argumentem był BRAK NAUKOWYCH DOWODÓW na wyburzenie wież WTC i ogólnie na inside job. Dzisiaj dysponujemy takimi naukowymi dowodami!Wiesz jeśli chodzi o oficjalne wersje wydarzeń to ja jestem do wszystkich raczej bardzo ostrożnie, a nawet trochę sceptycznie nastawiony cokolwiek by to nie było.
Wiadomo forum jest po to aby dyskutować i wymieniać poglądy. Co niektórzy widać trochę aż za bardzo wczuwają się w rolę mentorów i usiłują wmówić coś komuś kto ma inny pogląd od nich samych przez co wzbudzają niechęć mimo, że czasem argumenty jakie za nimi przemawiają są sensowne.
Spiski/ konspiracje/ knucie były od zawsze wpisane w dzieje ludzkości. Niektóre wychodzą na jak, a inne nie. Czasem niektórzy ludzie w nie zamieszani są zdesperowani do tego stopnia, że zrobią wszystko aby prawda nie wyszła na jaw.
Oglądałem jakiś czas temu film "Wiery ogrodnik", który dość dobrze obrazuje jak odbywają się niejasne procedery i interesy. Zainteresowani sami już czasem dokładnie nie wiedzą w czym biorą udział.
Moje pytania biorą się z tego, że kolega Muhad z wielką rzekłbym zaciekłością stara się postawić na swoim. Może mieć on rację a może jej nie mieć. Jaka jest prawda tego nie wie nikt z nas, wszystko to są tylko nasze domysły i prawdopodobnie nigdy do końca nie dowiemy się jak to było.
Ja zapewne jak większość z was przeniosło część swojego JA i dorobku do sieci. Mi np. szkoda marnować czas na udowadnianie swoich teorii która może być co najwyżej prawdopodobna bo nikt jej nie potwierdzi. Są ciekawsze rzeczy dla mnie w których mogę się realizować.
Pomyślcie teraz, że w jakiś sposób wszystkie dane z serwera tego forum zostały utracone i co wtedy?
Szkoda ci czasu, to po ch.... się tu udzielasz? Chcesz swoim brakiem czasu przekonać innych, żeby sobie odpuścili? Nikt nie potwierdzi teorii? Niels Harrit to zrobił - potwierdził swoimi badaniami teorię o ładunkach wybuchowych umieszczonych w WTC1, 2 i 7!Mi np. szkoda marnować czas na udowadnianie swoich teorii która może być co najwyżej prawdopodobna bo nikt jej nie potwierdzi.
To wracaj do swoich ciekawszych rzeczy i nie zawracaj d... takimi bzdurnymi postami.Są ciekawsze rzeczy dla mnie w których mogę się realizować.
Zaśmieca forum? Tematy Muhada dorzucają tylko kolejne MOCNE argumenty świadczące, że był to jeden wielki przekręt! Czytałem je z wielkim zaintersowaniem i niestety nasi manipulatorzy - swoją drogą mistrzowie w zaśmiecaniu ważnych tematów - sobie z nimi nie poradzili.Zakładasz po 10 tematów dotyczących tego samego, zaśmiecając to forum
O znalazł się nasz reprezentant! On wie, co odstarsza ludzi chcących poznać prawdę. Co ty możesz chłopie wiedzieć co odstrasza zwolenników TS? A może posty Muhada przysporzyły mu wielu zwolenników, jak i ludzi wątpiących w bzdurną oficjalną wersję. Wypowiadaj się w swoim imieniu, a nie innych. Forma wypowiedzi Muhada jest jak najbardziej prawidłowa i w sam raz, by uzmysłowić wszystkim z jak wielkim przekętem mamy do czynienia i jakie popełniono błędy, dzięki którym możemy się dzisiaj o tym dowiedzieć.P.S. Forma Twoich postów skutecznie odstrasza potencjalnych zwolenników TS.
Użytkownik AlienGrey edytował ten post 18.02.2010 - 21:05
Napisano 17.02.2010 - 12:07
Użytkownik Muhad edytował ten post 17.02.2010 - 12:10
Napisano 17.02.2010 - 12:37
A tak swoją drogą...nie wmawiaj mi nic o plusach. Ja swoje pokazałem. Na własne oczy zobaczyliście cyrki związane z reputacją w wykonaniu panów z klanu A-M. Ja już nic nie muszę udowadniać. Moje tematy i to, że potrafiłem je obronić sprawiły, że taki QQRIVER latał za mną i obrażał mnie.
Użytkownik QQRIVER edytował ten post 17.02.2010 - 12:52
Napisano 17.02.2010 - 12:42
Napisano 17.02.2010 - 12:49
Użytkownik QQRIVER edytował ten post 17.02.2010 - 12:50
Napisano 17.02.2010 - 13:22
Btw chcesz może zobaczyć screena z pw od Admina, w sprawie oskarżania mnie o bycie kimś innym?
Napisano 17.02.2010 - 13:37
Napisano 17.02.2010 - 13:38
Użytkownik balas edytował ten post 17.02.2010 - 13:40
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych