Napisano 19.02.2010 - 00:59
Napisano 19.02.2010 - 01:03
Czas na manewr był dłuższy niż podajesz
Podaj mi dokładnie jaki czas i pokaż dokładnie , gdzie jest to zapisane.
Użytkownik balas edytował ten post 19.02.2010 - 01:04
Napisano 19.02.2010 - 01:10
No, ale jaką wartość mają te twoje tematy, skoro praktycznie składają się z samych błędów? To jest pytanie, które powinieneś sobie zadać i wyciągnąć wnioski.
Boże jaki Ty jesteś niesamodzielny. W 3 sek. można zrobić szacunkowe obliczenie.
Na podstawie czarnej skrzynki samolot leciał ok. 450 mi/h czyli ok. 720 km/h to dzielimy na 60 i dostajemy prędkość 12 km/min. i znowu na 60 i dostajemy prędkość 0,2 km/sek. czyli aby pokonać dystans 1 km. od anteny do Pentagonu AA77 potrzebował ok. 5 sek.
Napisano 19.02.2010 - 01:14
Ty mi nie musisz tłumaczyć co i jak. Chciałem wiedzieć, czy Ty się orientujesz, bo wcześniej potrafiłeś zadać głupie pytania.
Ja chcę byś mi wskazał źródłowe miejsce zapisu czarnej skrzynki, gdzie jest wskazana prędkość.
Z tego co wiem to nawet raport komisji nie neguje oficjalnej prędkości. Ty nagle wyskoczyłeś z inną wersją.
Napisano 19.02.2010 - 01:17
Napisano 19.02.2010 - 02:00
Podawałem zdjęcia z dwóch katastrof, bo przy pierwszej (Air France 296) zaczęliście jęczeć, że samolot wcale nie ścinał drzew, że je tylko wyginał i po nich się ślizgał.A jeśli już ktoś został złapany na kłamstwach i manipulacji to ta dwójka. Mariush podawając informacje o jednej z katastrof posiłkował się zdjęciami z innej katastrofy, co z vkali mu wytknęliśmy. Po czym zrobił się cisza i Mariush się ulotnił.
Napisano 19.02.2010 - 11:30
Napisano 19.02.2010 - 12:37
Napisano 19.02.2010 - 12:47
Napisano 26.02.2010 - 16:41
Podawałem zdjęcia z dwóch katastrof, bo przy pierwszej (Air France 296) zaczęliście jęczeć, że samolot wcale nie ścinał drzew, że je tylko wyginał i po nich się ślizgał.
Podałem więc przykład z innej katastrofy, o czym JASNO i WYRAŹNIE wspomniałem. Była to katastrofa polskiego samolotu (Kościuszko), która już żadnych wątpliwości w kwestii ścinania drzew nie mogła budzić. Oczywiście, nie licząc Ciebie, bo jak zwykle znowu Ci się coś nie podobało. Więc pokazałem Ci serię zdjęć, która jasno pokazywała olbrzymią przecinkę w lesie. Wszystko widać w tym poście.
Ale już w następnym pojawił się vkali, który udając głupiego i niezorientowanego, wyrwał owe zdjęcia z kontekstu i zaczął się popisywać swoimi "odkryciami". A Ty, rzecz jasna, nie mogłeś przepuścić takiej okazji i zacząłeś mu zaraz wtórować.
A wszystko tylko po to, aby zepchnąć na dalszy plan to, co dla istoty dyskusji było najważniejsze, czyli niewygodne dla Was argumenty. A przypadek katastrofy w Lesie Kabackim był przykładem niepodważalnym.
I oczywiście, nigdzie się nie ulotniłem.
..a otomariush:
Bardzo ciekawy film:
Poza tym nie sądzę, żeby skrzydła tak znacznie ucierpiały, na dodatek ślad na ścianie Pentagonu odpowiada odległości od koniuszka, do koniuszka Boeinga, więc jak widać doleciały w jednym kawałku. Zamiast jednak mówić, że paliwo na 100% musiało wyciec i zapalić się, jakoś to sensownie uzasadnij, bo na razie jedynie przedstawiasz nam swoje wyobrażenie tego jak to powinno wyglądać.
Jak widać, powyższy samolot ściął skrzydłami zapewne mnóstwo drzew zanim eksplodował.
…vkali:
..tak jest on bardzo ciekawy,..czyżbyś nie zauważał, ani kąta natarcia skrzydeł na te drzewa,.. ani jego rycia tyłkiem, wpierw o drzewa, a następnie już o glebę, ...ani też nie rozróżniasz jego prędkości co najmnej 6 krotnie mniejszej niż ta, którą ty i nist manipulują, zarówno w niby to boeingowych impaktach wież jak i boeingowego impaktu pentagonu,
..warto przy okazji tego filmiku wrócić do kąta natarcia skrzydeł pentagonowego boeinga,..oraz do tego, jakim cudem doleciał on do pentagonu, nie zostawiając przy tym żadnych śladów, ani od podwozia, ani od silników i ich turboodrzutowych gazów na trawniku przed pentagonem,..jeżeli tuż za autostradą niby swymi skrzydłami ciął on latarnie, w połowie długości, czy też tylko w połowie ich wysokości zginał te latarnie w pętelkę , ..jakim to cudem to czynił? ..i pal sześć w tym rozpatrywaniu fakt, że po tym krótkim cięciu skrzydłami w połowie wysokości latarni oraz słupków ogrodzenia, ciągnąc przy tym kadłubem prawie milimetry nad ziemią, wziął i nie zachwiał się on i nie zarył o glebę na 20 m. za tymi niby jego skrzydłami ściętymi czy tylko niby zwiniętymi w pętelkę latarniami ,..do tego lecąc 900 km/h, jak to pisał ten dziwnie,..jak by go tutaj prawdziwie nazwać by nie dostać bana za tę prawdę, ..niech będzie dziwnie zdrowy inaczej, i dziwnie humanistyczny jeżeli brać, jego nieludzkie upodobania do zabijania humanów i tortur na humanach,..ten co chodzi w kondomie przeciw vkaliowym, na sobie, czy tylko na główce,.. by chronić się i wszystkich co z nim przed vkalim oraz jego vkaliowymi prawdami
Napisano 26.02.2010 - 18:06
Przedstawiłem tylko kluczowy fragment dyskusji, w którym niezgodnie z prawdą:..a oto
http://www.paranorma...ndpost&p=346198
…moja pierwsza odpowiedź na ten twój kreci post, dziwnym trafem pominięta w obecnej twojej manipulacji,..jak ,że jest krótka pozwolę sobie ją przypomnieć
Napisano 06.03.2010 - 15:35
Przedstawiłem tylko kluczowy fragment dyskusji, w którym niezgodnie z prawdą:
- zacząłeś udawać niezorientowanego w kwestii wklejanych przez mnie zdjęć z katastrofy polskiego samolotu w Lesie Kabackim, sugerując jednocześnie, iż ja wklejałem te zdjęcia z przeświadczeniem, że pochodzą z katastrofy francuskiego samolotu
- a Muhad wtórując za Tobą, zaczął pisać o tym, że pomyliły mi się katastrofy.
Użytkownik vkali edytował ten post 06.03.2010 - 15:42
Napisano 06.03.2010 - 16:54
Popularny
Jak zwykle wstęp pełen rzeczowości...potrafisz mariush tylko wrednie manipulować ,..jesteś zwykłym kłamcą i oszustem wspieranym przez niewielką bandę nikczemników podobnych tobie oraz znacznie liczniejszą bandę zwykłych, małoprzytomnych, małopojętnych kretynów i nieuków,…
Aha. I mam rozumieć, że ów długi na kilkaset metrów i szeroki na ok. 40 m pas o powierzchni ok. 2 ha…:..tu masz co nieco z katastrofy ił’a
..”…3’41”: …żołnierze, robią przecinkę w lesie wokół miejsca katastrofy….”
Z relacji tego świadka wynika, że nie znajdował się w bezpośredniej bliskości katastrofy:
…”..1’02”-1’30”:….słowa świadka
Chodzi Ci o tę animację?
…”…3’43”-3’52”:….akurat, skrzydła ił’a cięły drzewa w kabatach…”
(cała sekwencja w tym samym filmiku, gdzie żołnierze robią przecinkę w lesie wokół miejsca katastrofy; 6’15” – 6’40”)
Jakby kombajn przejechał.
Napisano 06.03.2010 - 19:01
(cała sekwencja w tym samym filmiku, gdzie żołnierze robią przecinkę w lesie wokół miejsca katastrofy; 6’15” – 6’40”)
Jakby kombajn przejechał.
Użytkownik vkali edytował ten post 06.03.2010 - 19:14
Napisano 06.03.2010 - 22:51
I znowu kłamiesz....nie tylko świadek, ale również symulacje na podstwie rdr'ów wskazują,że ił jak tylko spadł wybuchł i stanął w płomieniach,..i nie było cięcia skrzydłami,...była od razu ich pełna wybuchowa rozwałka,.. na pierwszym drzewie nawet nie ciętym a giętym ich całą powierzchnią,..ił miał pełne baki,...reszty dokonała siła bezwładności taranującego kadłuba,..nie skrzydeł, których po wybuchu paliwa na pierszych drzewach już nie było
..rdr'y ulatniają się lub znajdują się uszkodzonymi tylko u was obrońców 9/11 oficjalnych i tylko w tym 9/11'towym dniu cudów w ameryce,..więc tego typu cuda pozostawmy tam i dla tego cudownego dnia wg oficjalów i ich obrońców
A może Ty wykażesz, że to kadłub sunąc bokiem ściął te wszystkie drzewa? Chyba to nic trudnego, skoro nawet zdjęcia tego „dowodzą”. Pokaż mi te dowody. W jaki sposób uzasadnisz swoją hipotezę? Co obróciło samolot o co najmniej kilkadziesiąt stopni? Przecież bokiem nie leciał – bocznego wiatru wiejącego jakieś 400 km/h tego dnia raczej nie było...chciałbyś,..ale by tak było jak piszesz wypadałoby wpierw wykazać,..ze to one nie wybuchły i wówczas wycięły przecinkę, a nie kadłub pchany siłami bezwładności i siłami fali wybuchu baków w skrzydłach…
...prawda kadłub i to zapewne "pchany" bezwładnością bokiem,...a na pewno nie skrzydła
..jak na razie ty,..do czasu gdy wykażesz, że to skrzydła, a nie kadłub pchany do tego bokiem, ..na co wyraźnie wskazuje jedno ze zdjęć,.które nam tutaj zamieściłeś,..czyżby kolejna nieuwaga?
Sugeruję, abyś ograniczył stosowanie liczby mnogiej w swoich wypowiedziach. A nuż ktoś posądzi Cię o jakąś schizofrenię...prawda nie wiem,..ale jak wnoszę ty wiesz dokładnie i dokładnie nam wykażesz, że znowu nie kłamałeś wypuszczając, tym razem "kabackiego" kreta "dla ....... ."
0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych