A z jakiej przyczyny mam porównywać tamte zdjęcia, skoro dostrzegłem błąd w analizie na podstawie tej fotografii? Wystarczy mi padające słońce na strażaków , w sensie na oczy i to co posiadamy na zdjęciu powyższym. Są dwie sprzeczne informacje. Opierając się na tym zdjęciu można dojść do wniosku, że strażak podczas rozmowy powinien mieć słońce za sobą a nie przed sobą.
Wyjaśnij mi też dlaczego słuchawki mają różne kolory. Przecież budkę wystarczy oblać wodą i wypucować. Na to wychodzi, że są to dwie różne budki.
Jeżeli już chcesz coś skrytykować, w tym przypadku analizę jaką przedstawił Aguila to zapoznaj się dokładnie z materiałem jaki przedstawił. Słońce pada prawidłowo na strażaków. Jeden ma słonce za plecami bo idzie w kierunku dzwoniącego strażaka. Następnym razem obejrzyj wszystkie zdjęcia a nie tylko to jedno, zapoznaj się też z filmikiem jeżeli zdjęcia Ci nie wystarczają. Co do budki telefonicznej, to nie przyszło Ci na myśl że po tylu latach mogły zostać wymienione? Jeżeli twierdzisz że to są dwie różne budki to zobacz otoczenie. Na zdjęciach z 11/09 i na zdjęciach z dnia dzisiejszego budynki i charakterystyczne elementy nie uległy zmianie. Jak się bliżej temu przyjrzysz to dostrzeżesz że to jednak to samo miejsce.
Pozdrawiam