Napisano 03.03.2010 - 17:40
Napisano 03.03.2010 - 19:51
Idź już ingorancie, jeśli nadal nie rozumiesz, czym się to Wasze ulubione 9/11 kończy przez 10 lat, to znikaj.Przypomniałem sobie że to było jakieś nagranie
Użytkownik xoenx edytował ten post 03.03.2010 - 19:52
Napisano 03.03.2010 - 21:17
Napisano 06.03.2010 - 07:00
Napisano 06.03.2010 - 12:34
Patrzę na to wszystko i zastanawiam się, jaka jest strategia vkalego.
I dochodzę do jednego wniosku. Grupą docelową vkalego są najwięksi naiwniacy. Wszyscy Ci, którzy bez mrugnięcia okiem, bez jakiekokolwiek sprawdzenia zaakceptują wszystko, co vkali zaserwuje. Patrząc na ten temat mam wrażenie, że gdyby vkali napisał, iż Ziemia jest płaska, to...
A zresztą, szkoda słów.
http://www.paranorma...ndpost&p=374568
O rany, nie wytrzymam
Ktoś tutaj udaje, że nie ma pojęcia czym jest "panorama". To nie jest zwykłe zdjęcie, tylko kilka zdjęć robionych z tego samego miejsca w różnych kierunkach i połączonych w jedno. Stojąc na środku ulicy (jak to w Street View) chyba nie da się zrobić panoramy która miałaby 180 stopni i jednocześnie nie wykrzywiła ulicy. Potrzeba tylko odrobiny wyobraźni aby zrozumieć co na tym obrazku się znajduje, tym bardziej, że na mapie ulica jest wyraźnie prosta.
To widok, jaki proponuje nam vkali (zdjęcia są duże, więc podame je w formie linków):
http://img194.images...panorama2qh.jpg
(..pomniejszona fotka, skrzywienia z linku)
Na jego zdjęciu telefon ma znajdować się tuż obok tego białego vana:
Jeśli Ci nie przeszkadza język węgierski -> LINK
http://www.youtube.c...h?v=RmdRX8hhNOs
BTW Jestem bardzo rad, że vkali dostał bana. I sam z siebie robi takie nieinteligenta skoro jedyne co musi zmienić to przestać pisać te 3 kropki między zdaniami. Tak prosta czynno ale nie, wielki pan vkali tego nie zrobi. Nie dość że błaby to poprawna polszczyzna to jeszcze przyjemniej się coś takiego czyta. Robienie z tego takie wielkiego problemu i mowa o kneblowaniu ust to jakieś totalne nieporozumienie.Pozdrawiam
Użytkownik Przemo edytował ten post 06.03.2010 - 17:38
Napisano 06.03.2010 - 14:11
Napisano 06.03.2010 - 15:17
Teraz to już przesada.
Budka zaprezentowana przez aquile jest taka sama jak na filmiku i jeśli mówisz że to nie ta to naprawdę masz problemy z porównywaniem obrazu.
Nie ma sensu odpowiadać temu panu na jego pytanie.
Wnioskuję o permamentną banicję na notoryczne ubliżanie mnie i innym użytkownikom na tym forum jak i jego (skoro dał linki to tak jakby wypisał to samo tutaj).
W dodatku zarzuca wielu ludziom poważne zbrodnie bez szansy na jakąkolwiek obronę, gdyż ewentualna obrona kończy się kolejnymi obelgami.
Pozdrawiam - bo kultura tego wymaga, której tobie ewidentnie brak
Użytkownik vkali edytował ten post 06.03.2010 - 15:22
Napisano 06.03.2010 - 15:51
Napisano 06.03.2010 - 16:28
Tak jest to obraza i mam nadzieję, że moderatorzy zajmą się tobą. To nie jest forum dla wyznawców waszej religii, tylko forum dyskusyjne na którym powinien panować szacunek do drugiej osoby. Narazie to wy się plączecie w waszych manipulacjach. Nawet nie macie spójnej teorii co tak naprawdę się wydarzyło bo jeden element pasuje do termitu a inny do kosmicznych dział skalarnych.
Taki cham jak ty nie będzie mnie uczył kultury. Fakt że z toba rozmawiam wystarczy mi do pozdrawiania ciebie, gdyż ja mam szacunek do ludzi z którymi rozmawiam. Choć czasami wybitnie na to nie zasługują
Pozdrawiam
Napisano 06.03.2010 - 16:54
Napisano 06.03.2010 - 17:55
Vkali dopiero co wróciłeś, a już dajesz powody do kolejnego warna. Pisz sobie jak chcesz, ale proszę nie ubliżaj innym, bo nie dajesz wyboru moderatorom.
To pierwsze i ostatnie ostrzeżenie. Tym razem Edytuję Twój post, ale więcej robić tego nie mam zamiaru.
vkali widzę że lubisz dalej brnąć w swoim kłamstwie wiedząc że to i tak my mamy racje. Nie możesz zrozumieć że budka pokazana przez Aguile to jest ta z filmiku. Przejrzyj na oczy a nie ślepo wierzysz w to co przedstawiasz wszędzie dopatrując się spisku.
Użytkownik Mariush dnia 02.03.2010 - 15:18 napisał
Patrzę na to wszystko i zastanawiam się, jaka jest strategia vkalego.
I dochodzę do jednego wniosku. Grupą docelową vkalego są najwięksi naiwniacy. Wszyscy Ci, którzy bez mrugnięcia okiem, bez jakiekokolwiek sprawdzenia zaakceptują wszystko, co vkali zaserwuje. Patrząc na ten temat mam wrażenie, że gdyby vkali napisał, iż Ziemia jest płaska, to...
A zresztą, szkoda słów.
edycja
Użytkownik eru75 edytował ten post 10.03.2010 - 09:11
zaczepki słowne
Napisano 06.03.2010 - 18:45
..w stosunku do filmu..typ budka nie taki,..zawieszenie za niskie,.. lampa nie ta i za wysoko ,..okno nie te,..nic się nie zgadza,...
Napisano 06.03.2010 - 20:07
Napisano 06.03.2010 - 20:26
Użytkownik eru75 edytował ten post 10.03.2010 - 09:09
zaczepki słowne
0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych