Krótko mówiąc - satanizm to realizm... dziś wiekszość ludzkiej populacji nawet nieświadomie żyje według przykazań satanizmu... Satanizm jest pojmowany jako śmierć, seks, chorobe psychiczną... tak zachowują sie małolaty noszące odwrócone krzyze i wolajace "jestem satanista!"... prawda jest inna - satanisci sa wyrozumiali, niosa pomoc i prawde, ale zyja z godnoscia dla wlasnej osoby...
Hmmm, ciekawy to realizm - dopóki nie znajdziesz się po drugiej stronie, po stronie ofiar.
PEDOFILIA I SATANIZM
STRUKTURA SIECI
Podczas licznych moich badań wiele razy przeżywałem różne niespodzianki i wiele razy doznawałem wstrząsów " podnosząc kamienie" i odkrywając okropności, które kryją pod spodem. Ale chyba nie było wiele więcej szokujących przypadków niż odkrycie skali wykorzystywania dzieci powiązanej z satanizmem.
I słowo klucz - SKALA. Fakt, że coś się dzieje to jedno, ale jeżeli zdać sobie sprawę jak rozległy i rozpowszechniony jest ten proceder na całym świecie jest prawdziwym szokiem.
Badając temat rozmawiałem z ludźmi w co najmniej 50 krajach na świecie, rozmawiałem z osobami wykorzystywanymi, ludźmi, którzy osobiście znają osoby wykorzystywane, i z tymi którzy poświęcili swoje życie ujawniając zło.
Składając wszystkie klocki do kupy wyłania się przerażający obraz : pedofilia i satanizm są ściśle ze sobą powiązane, cementują struktury władzy w każdym kraju, i te lokalne i te krajowe sieci, tworzą razem globalną sieć wzajemnie wspierającej się siatki satanistów i pedofilów, którzy w sposób ciągły służą Systemowi Kontroli.
Jeżeli ktokolwiek zechce się wydostać z sieci lub odmawia brania udziału w procederze konsekwencje są wszystkim dobrze znane - "samobójstwo" lub wypadek.
Rządy na całym świecie są w istocie kontrolowane przez klikę rody rodowodowe za pomocą polityków i przywódców , pedofilów i satanistów, ludzi którzy nie odważą się przeciwstawić Ludziom Cienia. Ludziom, którzy trzymają w rękach dowody mogące ich zniszczyć.
Kilka tygodni temu w Australii wyszło na jaw wyznanie jednego z czołowych satanistów należącego do Sydney`skiej elity, które złożył na łożu śmierci. I z perspektywy moich 15 lat badań i doświadczeń mogę powiedzieć, ze brzmi ono wiarygodnie.
Człowiek ten powiedział m.in:
"Politycy są wprowadzani w proceder przez starannie dobrany system kryteriów i sytuacji, które pozwolą im zaakceptować fakt że ich ofiary staną się "Naszą mała tajemnicą ". Małe dzieci są molestowane seksualnie, wykorzystywane fizycznie i składane jako ofiary przez polityków na całym świecie. W Australii ciał ofiar prawie nigdy nie odnajdywano, tam ciągle jest pustynia "
Największe siedliska satanistów i pedofilów (te dwie sieci są zasadniczo powiązane) posiadają krematoria, aby niszczyć dowody składania ofiar i morderstw.
Ludzie nie zdają sobie sprawy jak to wszystko jest zorganizowane. Sataniści i pedofile (i ich wyścig w dążeniu do władzy, pieniędzy i samego przetrwania) są umieszczani na kluczowych stanowiskach urzędów publicznych, aby ukryć swoje działania. Mówię tu także o prezydentach i premierach.
Przypadek byłego premiera Wielkiej Brytanii Teda Heath`a którego nazwałem Ted "dzieciobójca" Heath , od 1998 dzieciobójcy pedofila i satanisty, kiedy to pełnił jedno z najważniejszych stanowisk nie jest rzadkością (patrz artykuł poniżej ). Znam także inne przypadki, w tym przypadek człowieka, który ten proceder uprawiał poprzez długi czas.
Sieć kontroluje rządy i samorządy lokalne, główne urzędy, policje, sądy, prokuratorów, krematoria, organizacje społeczne, kancelarie prawne i tak dalej, maja własnych lekarzy i lekarzy patologów, którzy w razie potrzeby zamiotą wszystko pod dywan tak aby nie wyszła na jaw prawda jaki los spotkał ofiary.
W każdym przypadku, kiedy spotykam się z dowodami tych przestępstw można zauważyć ta sama strategie działania. Dzieci sa dostarczane prominentnym członkom społeczeństwa poprzez domy dziecka i inne źródła. Jeżeli rodziny starają się dotrzeć do informacji o ich losie napotykają na mur nie do przebycia w policji, opiece społecznej organach sprawiedliwości.
Były senator stanu Nebraska, John W DeCamp, podczas badania sprawy nadużyć finansowych republikanina Lawrence Kinga, dokonał słynnego odkrycia kręgu pedofilów w Omaha do którego należeli czołowi politycy.
King śpiewał hymny na konwencjach republikanów w latach1984 i 1988, ale robił także cos więcej. Był dostawcą dzieci dla polityków i innych biorących udział w procederze.
Prawda zaczęła wychodzić na jaw w końcu lat 80tych, pojawiło się nawet kilka artykułów w gazetach głównego nurtu głównie "Washington Times", który śledził te historie , do czasu kiedy reżim Reagana-Busha nie zamknął im ust.
"Krwawienia z odbytnicy Kelly's były jedynie jednymi z licznych fizycznych dowodów perwersji pedofila George'a Busha. Wielokrotnie słyszałam jego obsceniczne i obelżywe zwroty w stosunku do niej, używał zarówno ich jaki gróźb po to aby ja kontrolować.
Psychologiczne konsekwencje seksualnych i psychicznych gwałtów jakich dopuszczał się na niej prezydent-pedofil sa już same w sobie wystarczającą dramatyczne, ale prawdopodobnie Bush wzmocnił traumę Kelly używając do tego zaawansowanych urządzeń elektronicznych NASA i narkotyków mających wpływ na mozg.
Zaszczepił w jej umyśle również hasła w stylu ze jest jej opiekunem i przyjacielem uzależniając od siebie Kelly, która stawała się bezsilna. Systematyczne tortury i trauma którą przeżyłam jako dziecko wydają się banalne w porównaniu do brutalnego fizycznego i psychicznego spustoszenia dokonanego na mojej corce, do jakiego przyczynił sie George Bush ".
John DeCamp w swojej książce The Franklin Cover-up ujawnił szczegóły molestowań dzieci, satanizmu i morderstw jakie miały miejsce w stanie Nebraska, i tego w jaki sposób satanistyczno-pedofilska klika kontrolowała władze, policję i media w Omaha, tworząc "mur" nie do przebicia aby prawda mogła ujrzeć światło dzienne. Oraz fakt, że większość płotek jest chroniona, ponieważ ich ściganie mogłoby doprowadzić do "grubych ryb".
Całość/Źródło