Kibicuję Realowi Madryt. Ale nie o tym chciałem.
Serio Cracovia? To pewnie jesteś wielkim antyfanem wisły.
Brawo za mistrzowski poziom dedukcji!
Z tego co obserwuję, to w wytycznych macie (masz?) obowiązek nawiązywania do któregoś z przedmówców, co czasem zabawnie wychodzi, jak powyżej, gdy nie ma się pomysłu.
Nie mogę się doczekać kiedy poznamy prawdziwy cel Waszych (Twoich?) troll-kont, bo intrygujący jest dotychczasowy brak linków. Ale o jednym Was mogę zapewnić, jako były moderator - jak już zaczniecie spamować linkami, albo pisać pod brand (obstawiam przyszły miesiąc - marzec rejestracja, kwiecień neutralne posty, maj właściwa część imprezy - zgadłem?), to ani jeden się nie ostanie. Na tym forum to nie przejdzie, przerabialiśmy już to. Zleceniodawco - tracisz kasę
Swoją drogą, pozornie plan był niezły - budowa wiarygodnego (w oczach użytkowników) zaplecza, a po miesiącu przystąpienie do działania. Ale wykonanie... Paaanie - masowa rejestracja 22 marca (ogłośmy to świętem spamu na forum!), dobór tematów, tendencyjne posty z głupawym nawiązaniem i gramatyką, nicki na jedno kopyto, brak personalizacji konta, itp. Zrobiłbym to lepiej! Ale... nic by to nie dało - jeszcze raz, na tym forum takie numery nie przejdą. Keep going!
Sorry za OT.
PS: i dobrze, że już nie jestem moderatorem - zbanowałbym po prostu wszystkich z 22 marca i mogłoby się komuś oberwać