Napisano 06.02.2020 - 23:05
Wygląda to zaskakująco intrygująco, jednak dopóki nie usłyszę głosu Vrillonu w swoim radiu, gdy będę go dostrajał po zgubieniu zakresu fali, dopóty nie uwierzę...
W Polsce, w latach '80 Solidarnościowe podziemie wykonało kilka nielegalnych/pirackich transmisji głosowych na falach transmisji TV. Ówczesny analogowy sposób nadawania pozwalał na wbicie się się z transmisją głosową w kanał telewizyjny. Mam podejrzenia, że dokonano tego również w rzeczonej transmisji, co nie jest wcale takie trudne.
Toruńska komórka Solidarności poszła dalej i w roku chyba '85 dokonała transmisji obrazu wygenerowanego za pomocą komputera ZX Spectrum.
Napisano 06.02.2020 - 23:35
Wkroczyliśmy w ere lotów kosmicznych, można więc zadać sobie pytanie czy ci którzy zginą w kosmosie mogą stać się zarodkami życia innych światów.
Napisano 07.02.2020 - 22:29
Napisano 11.04.2022 - 06:36
Na Ziemi żyją sobie KOBIETA I MĘŻCZYZNA - to nowa wiadomość NASA dla wszystkich ufoludów Wszechświata. Pozostaje pytanie "Dlaczego z ludzi robią debili i wymyślają LGBT ?"
https://www.nasa.gov...r-new-framework
Napisano 11.04.2022 - 19:13
Napisano 12.04.2022 - 17:31
Ja bym za wiele nie mówił. Raczej zadawałbym pytania. (przyjmując że moglibyśmy się jakoś komunikować.)
@owerfull
Zeby mi przywrócił zdrowko takie jakie mialem kiedyś .
Pomyliłeś obcych z Dżinami i złotymi rybkami
@ppp
Na Ziemi żyją sobie KOBIETA I MĘŻCZYZNA - to nowa wiadomość NASA dla wszystkich ufoludów Wszechświata.
Ta wiadomość została nadana kilka dekad temu, Więc nie jest nowa.
Pozostaje pytanie "Dlaczego z ludzi robią debili i wymyślają LGBT ?"
Nikt tam nie wymyślał LGBT. To po prostu "nowoczesny" ruch społeczny, zrzeszający ludzi o innych, niż biologicznie uzasadnionych, preferencjach seksualnych. I ich sympatyków. Promujących idee równościowe, jak i postulaty polityczne takie jak; małżeństwa jednopłciowe, czy też adopcja dzieci przez pary nieheteronormatywne, wypierając fakt, że te dwa pierwiastki (idee i postulaty) tworzą ideologię. Negując jednocześnie prawo do innego zdania na dany temat, pomijając fakt że, mówienie o homofobii, to swojego rodzaju dyskryminacja, ludzi mających odrębne zdanie.
Użytkownik Panjuzek edytował ten post 12.04.2022 - 17:57
Napisano 12.04.2022 - 19:14
@Panjuzek
To jest najnowsza wiadomość do ufoludków.
https://www.newscien...-can-find-them/
A LGBT to postaraj się wytłumaczyć normalnemu Obcemu.
https://arxiv.org/ft.../2203.04288.pdf
Użytkownik ppp edytował ten post 12.04.2022 - 21:05
Napisano 12.04.2022 - 20:07
fake link, nie mam zamiaru płacić
Napisano 14.04.2022 - 21:51
Zapytałbym co się stało na Przełęczy Diatłowa. Nie wiem czemu, ale ta zagadka mnie niesamowicie frapuje, bardziej od jakiejkolwiek innej.
Napisano 19.04.2022 - 23:46
Gdyby do moich drzwi ktoś zapukał - otwieram i widzę kosmitę to powiedziałbym " O KURKA" i myślę, że większość osób zrobiło by to już wcześniej, widząc dopiero co spodek na niebie.
Jednak gdy już bym się oswoił z tą myślą, wyciągnął bym whiskey, zapytał bym czy pije i po prosto powiedział bym "Witaj". Zapytał bym skąd są, jak stara jest ich cywilizacja i czy byli już na ZIemi wcześniej w czasach starożytnych i ile jest prawde w historii ludzkości. Potem dał bym mu na drogę ten placek, który mam po świętach w lodówce i białą kiełbsę, bo nie mogę dojeść co pokazało by mu, że chociażbyy dla żarcia szkoda było by przeprowadzać inwazje.
Nie dziękujcie, nie ma za co
Użytkownik Staniq edytował ten post 20.04.2022 - 16:50
Napisano 20.05.2022 - 00:13
Ja też zawsze mam coś na "półce do wyrzucenia", ale przeważnie czyszczę ją późnymi wieczorami, jak się zasiedzę w grach. A whisky... poczęstować poczęstuję, ale swojej ulubionej "single malt" nie oddam bez walki. No, chyba że razem ją obalimy.
Jeśli obcy mają wechikuł czasu można by poprosić o stworzenie jakiejś kieszeni czasowej, wstawić tm beczkę by minuta u nas tam trwała 30 lat, po minucie była by dobra starzona ruda Na pewno mają coś takiego.
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych