Napisano 25.03.2008 - 14:31
Napisano 25.03.2008 - 14:51
Napisano 25.03.2008 - 14:54
Napisano 25.03.2008 - 20:34
Użytkownik dawid11503 edytował ten post 25.03.2008 - 21:57
Napisano 26.03.2008 - 15:43
Nie musisz decydować się na metodę liny. Równie dobrze możesz spoglądać w głębie czerni pod Twoimi powiekami.jestem na etapie hipnagogów to mam je przeczekać i kiedy one już miną wykorzystać metodę liny czy mam jej użyć w jeszcze innym momencie?
Osobiście biorę ten moment na przeczekanie. Wraz ze betonieniem ciała od nóg pojawia się u mnie owe mruganie, ale po prostu staram się to opanować i przeczekać.Aha i wraz z hipnogogami znów wystąpiło u mnie mimowolne mruganie powiekami.
Hehehe... Czasem tak niestety bywa, ale staraj się odróżniać jedną od drugiej. Astralna ręka idzie praktycznie sama w górę, a do fizycznej potrzeba troszkę wkładu, prawda?chciałem unieść astralną rękę i okazało się ze to ta fizyczna niestety
Czyli się ruszałeś fizycznym ciałem. Powiem tak: Połóż się bez niczego, w ciszy i spokoju (postaraj się o nie) i po prostu się nie ruszaj i obserwuj. Poleżysz tak w bezruchu dwie godziny (najlepiej w ciemności), a przekonasz się jakie doznania ze sobą niesie prawdziwa relaksacja.Przed momentem (21:48) skoczyłem słuchać Astral Projection
Napisano 26.03.2008 - 20:23
To były hipnagogia - wyobrażenia wprowadzające cię w sen.1. Wczorajszej nocy przesłuchałem dosa pt.''Astral Projection'' jest to stymulator, ktory pomaga wejść w stan oobe, jakieś 3/4 słuchania zacząłem widziec rózne twarze i same jamy ustne które coś krzyczały, jednak nie słyszałem co. Po chwili powieki zaczęły mi mimowolnie mrugać i nie mogłem tego powstrzymać, na skutek tego mrugania oczy mi sie otwarły, jednak wciąż widziałem te postacie i twarze. Przestraszyłem się i wszystko ustąpiło. Czy te postacie i mimowolne mruganie powiek były znakiem tego, ze prawie udało mi sie wejść w stan oobe?
W OBE przebywasz w astarlu, gdzieś wyżej od świata fizycznego - jak ciałem astralnym chcesz wpłynąć na świat fizyczny? Słyszałem teorię, że schodzą bardzo, bardzo, BARDZO blisko poziomu fizycznego (tj. do eteru) można przesuwać przedmioty, czego nie próbowałem, więc nie potwierdzę, ani nie zaprzeczę.2.Czy będąc już w ciele astralnym można podnosić/poruszać rózne przedmioty, jak np. pójść do kolegi i napisac mu na kartce ''udało mi sie ''
Lustra po tamtej stornie działają jak portale - odbicia raczej nie zobaczysz... Przy mniejszej świadomości widać jedynie swoje wyobrażone odbicie (takie jak z fizycznego świata), które tak naprawdę nie istnieje.3.Kiedy będę już w astralu to kiedy podejdę do lustra to zobaczę swoje odbicie czy też nie.
Tak.4.Jedyne czego się boję, to to, ze nigdy nie uda mi się osiągnąć tego stanu (za życia oczywiście), czy to mozliwe, jeśli bede próbował?
W ten sam sposób jak fizyczne. Czekasz na paraliż, a wtedy NIE ma możliwości ruszania rękoma fizycznymi, ale zyskujesz czucie astralnych (to czucie jest identyczne jak fizycznych i ciężko jest sie zorientować początkującym).5.W wielu sposobach na oobe, pisze żeby np. w metodzie liny podnieść ręce astralne i wspinac się nimi po tej linie. Ręce astralne podnosi się ''wyobraźnią'' czy w ten sam sposób co ręce fizyczne?
Napisano 27.03.2008 - 18:35
Napisano 29.03.2008 - 16:59
Napisano 12.04.2008 - 22:56
Napisano 18.04.2008 - 20:00
Napisano 18.04.2008 - 20:12
Napisano 19.04.2008 - 22:51
Napisano 20.04.2008 - 16:39
a czy to prawda,że istnieja takie jakieś hym.. "czarownice" które łapią duszę właśnie w czasie OOBE ?
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych