Skocz do zawartości

Zdjęcie

OOBE - pytania i odpowiedzi

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
591 odpowiedzi w tym temacie

Aidil.

Są ci co wstają z łózka, i ci co ewentualnie wstają z kolan.

• Tematów: 89
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

MesaJah - nie siej defetyzmu.
Neurolog zajmuje się zaburzeniami neurologicznymi. Zaburzenia neurologiczne powodują choroby psychiczne, te jednak są wynikiem uszkodzeń mechanicznych układu nerwowego lub przewodzenia nerwowych połączeń.

Choroby psychiczne są zmianami organicznymi.

Doszukiwanie się powstawania w cytowanych przez Ciebie chorobach jest dużym nadużyciem.

Nie otwieraj drzwi ;-) za drzwiami stoi czarownica.
  • 0

marlena1990.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Hej. Mam pytanie. Jestem lunatyczką, od dawna próbuję wyjść z ciała i nic z tego. Dlatego zadaję pytanie: czy lunatycy mogą doświadczyć obee a jeśli tak, to czy jest to trudniejsze? Z góry dzięki za odpowiedź.
  • 0

TYRIPS.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Każdy może wyjść z ciała, jednym przychodzi to łatwiej drugim trudniej. Polecam lekturę do przeczytania Darek Sugier "Miłość i wolność poza ciałem" jeżeli będziesz chciała więcej to się odezwij, chociaż w jego książce będzie zawarte na kim się wzorował... Pozdrawiam
  • 0

TYRIPS.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

MesaJah jeżeli wierzyć Monroe'owi, Sugierowi a są autorytetami w tej dziedzinie i innym którzy doświadczają oobe na codzień to nie ma czegoś takiego jak opętanie jeśli czytałeś ich książki to wiesz o co chodzi, a nie będę tu streszczał, w pierwszych doznaniach oobe jesteś w OSPUO -świat który sam kreujesz; twoje lęki i obawy a także marzenia, wiec nie ma prawa cię cokolwiek opętać twoja świadomość jest nietykalna i niezniszczalna, a co dalej się dzieje ze świadomością i jej podróże to polecam przeczytać ich książki... ps. sory że w dwóch postach ale jakoś tak mi się zrobiło ^^, a i do wszystkich którym nie chce się czytać tematu od początku i zadają te same pytania; przeczytajcie książki które sugeruję, a wszystko zrozumiecie i graty dla wszystkich którzy czują wibracje ehh... jak naprawdę wyjdziecie i poczujecie jak to jest, to czy blisko czy daleko wszystko zależy od nastawienia a nie ilości jakiś tam wibracji dziennie, jedni tego w ogóle nie mają każdy przechodzi to w swój sposób...
jeśli komuś nie chce się szukać na necie tych lektór to pisać na PW , prześle meilem...
  • 0

Jankielek.
  • Tematów: 14
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

offtop: czy mogl by mi tos przyblizyc to oobe bo wydaje mi sie ze jestem ims wyjatkowym i chcialbym rozwijac swoje zdolnosci!

Edit: Asieńka 02.05.2008 Jesteś wyjątkowy i prosisz o przybliżenie po przeczytaniu wszystkiego co można na tym forum o OOBE znaleźć? Jedyne co widzę wyjątkowego w Tobie to to, że zjadasz literki.

• 0

Refused.
  • Tematów: 46
  • Artykułów: 14
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

W jakim sensie przybliżyć?
  • 0

Jankielek.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Przepraszam ale mam ADHD i nie moge wszystkiego przeczytac
A co przyblizyc? cos na poczatek?
  • 0

Asieńka.

Wiedźma

• Tematów: 28
  • Artykułów: 1
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Jak masz ADHD to popracuj najpierw nad tym by je wyleczyć, bo do pewnych rzeczy potrzebna jest cierpliwość i spokój i cisza.
  • 0

Jankielek.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

ADHD przeszkadza mi tylko w nauce ale potrafie sie skupic nad tym co mnie interesuje.
Tylko mam problem z tym OOBE bo nierozumiem tego tekstu, ciezko mi sie go czyta
i chce zeby mi ktos na pw powiedzil co robic jakie cwiczenia? o to mi chodzi.
  • 0

Asieńka.

Wiedźma

• Tematów: 28
  • Artykułów: 1
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

No to Ci napisałam wylecz się z ADHD nikt niczego za Ciebie nie zrobi, a skoro nie rozumiesz czym jest OOBE no to widocznie nie pora na Ciebie.
  • 0

Jankielek.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ale mowie ci ze to mi nie przeszkadza a nie rozumiem OOBE bo nie czytalem tego co jest na poczatku
  • 0

Refused.
  • Tematów: 46
  • Artykułów: 14
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

To przeczytaj, moderator będzie miał kupę roboty przez Ciebie ;p
  • 0

your_choice.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Witam!
Postanowiłem, założyć ten temat by dowiedzieć się od was czy w życiu spotykaliście dziwne osoby? Które mówiły nie wyobrażalne rzeczy, dotyczące nas, przyszłości, co się stanie i innych rzeczy. Zawsze mnie tacy ludzie ciekawią, szkoda tylko że nie miałem okazji się z nimi bardziej zapoznać. Może ja nie miałem takiej szansy, lecz może wy ją mieliście. Skąd Ci ludzie wiedzą co mówią, czyżby coś im to mówiło, 3/4 ludzi nawet nie słucha co on gada, tylko odchodzą mi go wyzywają. Jeżeli takie osoby mieliście raczyć zobaczyć, to co mówiły i jak się zachowywały? To moje pierwsze pytanie.

Drugie pytanie jest do tych co podróżują poza ciałami. Podróżują do innych światów, innych wymiarów. Może, ktoś miał ciekawą historię z tym związaną, bardzo mnie to ciekawi ponieważ nigdy takiego czegoś nie doświadczyłem. Czy spotykaliście dziwne postacie, rozmawialiście z nimi, na jaki tematy? Może przepowiadały wam przyszłość? Zapraszam do dyskusji.
  • 0

mareczos.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Co do 2 pytania to nigdy nie doświadczyłem OOBE :) Też mnie to interesuje. Ostatnio ściągnąłem BWGEN ale i tak nic z tego :) Ciekawy temat ale chyba już gdzieś taki jesT? pzdr
  • 0

MesaJah.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Proste pytanie, jednak czy experci znają odpowiedź? Brzmi ono: SKĄD MOGĘ ŚCIĄGNĄĆ BWGEN ???
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 4

0 użytkowników, 4 gości oraz 0 użytkowników anonimowych