Skocz do zawartości

Zdjęcie

OOBE - pytania i odpowiedzi

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
591 odpowiedzi w tym temacie

Refused.
  • Tematów: 46
  • Artykułów: 14
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Na drugie pytanie Ci odpowiem tak jak się należy : Jeżeli się pytasz o takie rzeczy to najpierw mógłbyś przeczytać jakieś książki, nie prawdać ? R. Monroe czy Moen (Moen o wiele więcej) opisują w swoich książkach multum spotkań z bytami astralnymi - sprawozdania i analiza tych spotkań.
  • 0

Biggi.
  • Tematów: 5
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Odpowiem Ci na to 2 pytanie.
Doświadczyłem OOBE 2 razy bo zawsze chciałem zobaczyć jak to jest.
Ta lekkość jaką się czuje jest niesamowita.Gdy chciałem to zrobić 3 raz przyśniła mi sie moja zmarła babcia która powiedziała żebym tego więcej tego nie robił bo to się źle skończy.
Osobiście polecam książkę:
Andrzej Donimirski-Reinkarnacja
  • 0

Asieńka.

Wiedźma

• Tematów: 28
  • Artykułów: 1
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Ja odpowiem tak.
Czytaj i jeszcze raz czytaj forum, a wielu ciekawych rzeczy się dowiesz.
  • 0

MesaJah.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

zawsze tak odpowiadasz Asieńko xP
  • 0

Refused.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

I ma świętą rację ;) Czytanie, poznawanie i rozszerzanie wiedzy jeszcze nikomu nie zaszkodziło i warto zaryzykować...
  • 0

MesaJah.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

mhm, to ja już nawet nie pytam o linka do bwgena
  • 0

mareczos.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

mhm, to ja już nawet nie pytam o linka do bwgena

MesaJah oto link do BWGen - http://www.idg.pl/ft...erz/pc/188.html - Ściągnij sobie :P
  • 0

Who.Am.I.
  • Tematów: 8
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

A ja mam pytanie. Parę osób tu na forum OOBE doświadcza, a ja się staram i staram, ale wciąż mi nie wychodzi. Wiem w czym tkwi mój problem (słaby rozwój duchowy i energetyczny, muszę nad sobą popracować), ale moje pytanie brzmi:

Czy ktoś z was, drodzy Astralni Podróżnicy, mógłby mi w jakiś bezpośredni sposób pomóc wyjść? Na przykład taka osoba wpadła by do mnie o określonej godzinie(kiedy byłbym przygotowany) i dosłownie mnie wyciągnęła ze świata fizycznego do astralnego?
  • 0

Refused.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Piechu, jutro gdzies dodam na forum nowy temat z nową techniką dokonywania projekcji. Co do wyciągania Cię z ciała - i tak zaraz wrócisz więc Ci to w iczym nie pomoże. Najpierw musisz nabyć WŁASNE doświadczenie.
  • 0

tommi59.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Pomoc to ci moze ktos zawsze tyle ze nie zawsze mozesz byc tegu swiadom. ale za pierwszym razem to jest tal wstrzasajace ze mozesz dostac zawalu serca i nie wrocic
  • 0

Asieńka.

Wiedźma

• Tematów: 28
  • Artykułów: 1
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Żaden wstrząs i żaden zawał serca. Piechu jeżeli Ci pomogę i tak nie odzyskasz świadomości i nie będziesz pamiętał podróży, na dodatek marny z Ciebie będzie wędrowiec astralny. Jak pisze Refused nabyj własnych doświadczeń i wcale nie musisz być duchowo rozwinięty. Ja doświadczam tego od dziecka.

Już kolejny raz wędrowałam gdzieś i o zgrozo niewiele pamiętam, jestem strasznie zmęczona, tak jak bym wcale nie spała. Najgorsze są te na Ziemi byłam u kogoś w domu, tylko za nic nie wiem po co.
Więc jedyny skutek uboczny to taki że można się nie wyspać i być potwornie zmęczonym.
  • 0

Who.Am.I.
  • Tematów: 8
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Aha, to lepiej mnie nie wyciągajcie ;]

Dziś za to śniło mi się coś, że patrzałem przenikliwie w jakąś babkę i nagle takie dziwne uczucie jakbym był nad nią. Myślałem nawet chwilę, czy to przypadkiem nie sen, ale obudził mnie budzik ustawiony na godz. 3, bo chciałem 4+1 spróbować, ale jeszcze mój ojciec nie spał, więc nie wiem czemu pomyślałem, żeby nie próbować bo jeszcze się zjarzy (lol).

Rano się obudziłem i próbowałem wejść w LD metodą MILD, ale też nie poszło (krzyki: DO SZKOŁY! DO SZKOŁY!). A już czułem, że moje wyobrażenia są tak realne, że to już sen ;/

W książce "Miłość i wolność poza ciałem" czytałem, że LD to już praktycznie OOBE. Prawda to czy nie?

EDIT: Aha, jeszcze jedno pytanie. Czy przy 4+1 mogę sobie po obudzeniu spożyć energy drinka? Nie przeszkodzi to w wyjściu?
  • 0

Aidil.

Są ci co wstają z łózka, i ci co ewentualnie wstają z kolan.

• Tematów: 89
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Piechu - mam obawy a raczej przypuszczenia, ze nikt Ci nie pomoże. Z prostej przyczyny. świat subtelny nie istnieje, nie istnieją zjawiska paranormalne- czyli te które istnieją tuż obok nas.
Poza tym ktokolwiek sprał by Ci pomóc jest przecież zaburzony i posiada wystawioną diagnozę przez uczestników forum. dziwię się jednak , moderatorom tegoż para...forum.
Kto zechce na tym forum jeszcze przybliżyć ten świat którego nasza świadomość może doświadczać. Dusz może doświadczać wszystkich poziomów wibracji szczególnie wibracji pola mentalnego. Jest to dla nas najkorzystniejsza dla rozwoju strefa. Może. Ale jak widać nie musi... ponieważ nie istnieje ;-).
  • 0

TYRIPS.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Piechu myślę, że energy drinki Ci nie pomogą, próbuj sie rozbudzić sam, a co do sceptyków to nie zwracaj uwagi, są tacy że ci wmówić chcą że nawet "ty nie istniejesz więc nie ma czym się martwić". Chyba jest nawet taki temat na forum...
  • 0

mareczos.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Chciałem dodać że OOBE to tak naprawdę OSPUO czyli obszar stworzony przez umysł obserwatora. Każdy może wejść w ten stan. TAM NIC NIE MOŻE SIĘ NAM STAĆ!!! - sugeruje się na książce Darka Sugiera
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych