Witam, mój problem opisałem w pytaniach o LD, lecz tam powiedziano mi, że to prędzej było OOBE, także napiszę to również tutaj:
Czesc, jestem po troche przykrym doświadczeniu.... Wczoraj poczytałem troche o OOBE i o LD, w jaki sposób to uzyskać itp. Tak więc wczoraj kłade sie spać, włączam sobie jak zwykle mp3. I tutaj zaczyna się cyrk. Najpierw leci piosenka "The Howling", po niej jest "Our solemn hour". Włączam sobie wczoraj The Howling, probuje zasnąć, czułem że jakoś tak nadzwyczajnie się odprężam. Nigdy chyba tak nie miałem, czułem dosłownie każdy wdech, każdy wydech, klatka jakby się odrywała i chciała polecieć do góry
Mówie no dobra leże sobie dalej, słysze jak The Howling się kończy. W tym momencie byłem jeszcze w pełni świadomy. Po chwili budze sie, (nie wiedziałem, że to było po chwili, myślalem że jakoś w środku nocy) a jako że siostra śpi na łóżku obok, to zobaczyłem czy śpi. Spała, ale jakoś tak dziwnie się "wiła" i coś gadała. Ale to trwało może z sekunde jak to zobaczyłem. To ja nie wiedzieć czemu, zacząłem się wydzierać na cały dom, krzyczałem pomocy, chodźcie tu szybko itp. Do tego jakoś nogi mi dziwnie sie zachowywały, jakbym kopał czy coś takiego. Cały dom pobudziłem, przyszła mama mnie uspokoić, okazało sie, ze siostra śpi normalnie. A mi mama powiedziała, że to nie mogło mi sie coś przyśnic, bo kiedyś darłem sie po jakiś koszmarze, i mama powiedziała, że ten krzyk był zupełnie inny, taki bardzo przeraźliwy
W ogóle ciarki przechodziły mi przez całe ciało. Mama uspokajała mnie z półtorej minuty. I teraz słuchajcie najlepszego - po tym jak już troche mnie uspokoiła, mowie - musze wyłączyć mp3, bo pewnie gra. Patrze na ekran mp3, a tam leci dopiero następna piosenka po tej "The Howling", czyli "Our solemn hour" i co ciekawsze, mp3 grała, także ją wyłączyłem, a ta druga piosenka grała tylko 1min i 37 sekund
I biorąc pod uwage to, że mama uspokajała mnie około półtorej minuty (przez ten cały czas bardzo głośno przeraźliwie krzyczałem, sam nie wiem czemu, jakbym to nie był ja), to ten mój sen, czy tam coś musiało bardzo krótko trwać, bo przecież pamiętam jak The Howling się kończyło, a to moje darcie się było na początku Our solemn hour. Po tym nocke miałem z głowy, wogole bałem się zmrużyć oko.... cały czas ciarki miałem i rano jeszcze do końca do siebie nie doszedłem....
Dodam, że nigdy nie próbowałem z LD oraz OOBE, to był mój pierwszy i ostatni raz.
Co to mogło być ???