Czytałem gdzieś ze są nawet organizowane jakieś spotkania w astralu ale nie wiem czy to prawda
Ogólnie to zastanawiam się czy uda mi się kiedy kolwiek wytrenować OOBE. Już kilka tygodni jak nie kilkanaście staram się to osiągnąć ale nic z tego nie wychodzi, probowałem kilku technik i jedyne co udaje mi się osiągnąć po stanie relaksacji (wszystko staram się robić tak jak powinno być to zrobione) to drgawki na twarzy lub większej części ciała ale nic poza tym ;/ zaczynam powoli wątpić w to czy uda sie. np kiedy staram się zastosować technikę liny, kiedy zaczynam wyobrażać sobie że wspinam sie po niej mam w pewnym momencie te drgawki po których moje ciało astralne teoretycznie powinno zacząć się oddzielać od fizycznego wszystko idzie dobrze do tego momentu ale na tym się kończy. Z tego co wyczytałem pomocne są jakieś dźwięki poszukam odpowiednich mp3 i spróbuje z ich pomocą...
Chciałem tylko dodać ze LD udało mi się wytrenować dzięki radą zawartym na tej stronce i miałem nadzieję ze z OOBE też tak będzie ale jak na razie się trochę przeliczyłem, chyba za bardzo chce osiągnąć ten stan ale bardzo mnie on fascynuje i ciągle mam nadzieje na sukces a jak będzie to się okaże.
Wasze rady byłyby mi bardzo pomocne i byłbym wdzięczny <pomocy>