Napisano
21.11.2007 - 23:30
Witam
Pare dni temu trafilem na to forum, calkiem przypadkowo. Przegladajac tematy ktore sa tutaj poruszane zobaczylem wlasnie "Poza Ciałem" i przypomniala mi sie sytuacja z dziecinstwa.
Mialem 5 moze 6 lat, w ciagu dnia mama polozyla mnie spac i pamietam to jak dzis gdy zobaczylem siebie (znajdowalem sie dokladnie nad swoim cialem), ale nie z zamknietymi oczami, ale jak je zamykalem. Nic wiecej juz nie pamietam, ale bardzo czesto zdarzalo mi sie powracac do tego myslami.
Co o tym myslicie? Ja osobiscie wierze w OOBE chocby z tego powodu, ze wydaje mi sie ze czegos podobnego doswiadczylem. Mam zamiar popracowac nad soba zeby wywolac u siebie wlasnie taki KONTROLOWANY stan, ale mam kilka pytan:
1. Czytalem mase wypowiedzi ale w wiekszosci nie ma nic konkretnego np. ze moge przeniesc sie "gdzies" i "cos" zobaczyc. Ale czy moge przeniesc sie na jakis stadion na ktorym rozgrywany jest mecz wlasnie we chwili w ktorej doswiadczam OOBE? Chodzi mi o to czy przemieszczam sie w czasie rzeczywistym i w rzeczywistym swiecie, czy moze przenosze sie zupelnie w inne miejsce.
2. Czytalem o demonach, duchach i tym podobnych "istotach". Moje pojecie o duchach i demonach jest dosyc male, nigdy sie specjalnie tym nie interesowalem wiec chce zapytac jakim sa dla mnie zagrozeniem w tym stanie.
3. Podobno doswiadczajac OOBE moge wywierac znikomy wplyw na swiat rzeczywisty, jak mam to rozumiec?
4. Czy podczas OOBE moge sie uczyc?? np. zobacze przed soba ksiazke do anatomii, biore ja do reki i ryje jak najety. Bedzie z tego jakis ciekawy efekt?
To narazie tyle
Pozdrawiam
Leo
Edit:Asieńka [21.11.2007] Proszę, nie umieszczaj w dwóch różnych tematach tego samego posta.