Życie po śmierci to książka, która oddramatyzowuje pojęcie śmierci. Jej autor w sposób niezwykły, fascynująco opisuje życie pozagrobowe. Źródło Z mojej strony jedno wielkie polecam!
Link do e-book
Edit: +..... 7.11 Zabronione jest zamieszczanie na forum odnośników do materiałów, których rozpowszechnianie jest zabronione prawnie, w szczególności dotyczy to filmów i publikacji książkowych.
właśnie jestem w trakcie czytania i bardzo mi się podoba ! Takie miłe i ciepłe uczucie mnie ogarnia jak o tym wszystkim czytam, nawet jeśli autor to zmyślił, to sam fakt czytania tego jest super.
No mi tak samo.Dlatego ją poleciłem.Oczywiście można mieć wonty jezeli chodzi o to czy ten przekaz to prawda czy tylko wymysł(podświadomość) tych osób.Przekonamy się sami.Ja generalnie bym tak chciał , żeby właśnie w ten sposób to wyglądało...Każdy ma dom, zajmuję się czym chce,nie ma kłamstwa , komarów (heh) itd ...itd pozdr
racja racja, motyw jest naprawdę niesamowity.
jednak znalazło by się kilka pytań, które mogły by zachwiać prawdą całego materiału, ale nie o to w tym chodzi, tak czy siak - książka sprawia przyjemność.
Czy ktoś słyszał o tym, żeby te nagrania były gdzieś dostępne? Z tego co pisze autor miały być udostępniane dla wszystkich, a jak wiadomo w internecie można znaleźć (prawie) wszystko ;>