Napisano 18.06.2006 - 21:49
Napisano 18.06.2006 - 22:27
Napisano 19.06.2006 - 16:37
O, przegapiłem jeden wątek ;-> Już się poprawiam. Nadal obstaję przy twierdzeniu, że darwinizm nie dotyczy tylko i wyłącznie ewolucji człowieka.To ze uwazales ze Teoria darwina nie mowi o Ewolucji...no ale byles w bledzie. Tak samo moze byc tutaj:>
---mały edit---
Skąd właściwie ubzdurałeś sobie, że uważam, że teoria ewolucji nie mówi o ewolucji?
Napisano 19.06.2006 - 17:12
Twój post utwierdził mnie w przekonaniu, że umiejętność czytania ze zrozumieniem jest Ci całkowicie obca. Nie mamy o czym więcej dyskutować. Dobranoc.a patrzyles na post w ktorym napisales ze nie jest teoria ewoulucji tylko teoria mowiaca o czyms innym? no chyba ze zmieniles:>
Napisano 19.06.2006 - 18:39
Twój post utwierdził mnie w przekonaniu, że umiejętność czytania ze zrozumieniem jest Ci całkowicie obca. Nie mamy o czym więcej dyskutować. Dobranoc.a patrzyles na post w ktorym napisales ze nie jest teoria ewoulucji tylko teoria mowiaca o czyms innym? no chyba ze zmieniles:>
"Ja tylko przypomnę, że teoria Darwina nie opisuje ewolucji człowieka, tylko przedstawia pochodzenie gatunków na drodze doboru naturalnego :-)"
Napisano 19.06.2006 - 19:03
Zgadza się, napisałem bardzo wyraźnie, dobierając słownictwo na poziomie starszych klas szkoły podstawowej. Z tego co widzę, to albo jest to słownictwo zbyt dla Ciebie zaawansowane, albo zwyczajnie nie masz pojęcia o czym mówi teoria Darwina. Niezależnie od tego, jak jest naprawdę, nie mam zamiaru kontynuować z Tobą dyskusji. Tym razem ignor permanentny.no a co to jest? nie wykrecaj sie ok i nie zarzucaj mi braku zrozumienia, bo tu bardzo wyraznie napisales o co Ci chodzi:>
Napisano 19.06.2006 - 22:20
Napisano 20.06.2006 - 12:49
Spokojnie, nikt nikogo nie będzie zabijał, co najwyżej wirtualnie ;-) Zaś co do tematu, to przeczytałem cały artykuł i widzę, że teoria wielkich, nagłych i gwałtownych zmian w US powstała w wyniku analizy błędów pomiarowych i wzrostu precyzji samych pomiarów w ciągu ostatnich lat. Autorzy najwyraźniej założyli, że zanim zaczęto wysyłać sondy do innych planet, US był całkowicie statyczny.Obaj wracajcie do tematu, zanim się pozabijacie .
Napisano 02.11.2008 - 12:37
Nie dziwią mnie zmiany klimatyczne na Ziemi(m.in efekt rozwoju cywilizacyjnego człowieka) ale zastanawiają te wszystkie zmiany na pozostałych planetach naszego układu.
Chyba nasza gwiazda zaczyna powoli narzucać swoje warunki.
Napisano 05.11.2008 - 19:40
Napisano 05.11.2008 - 19:52
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych