O tych masonach to zebrales wiadomosci od ksiedza dobrodzieja? Sa nieprawdziwe jak nauki Chrystusa przedstawione przez kosciol...
Nie, sam do tego doszedłem. Lata czytania o NWO. A ty dlaczego mnie atakujesz i piszesz nieprawdę? Zanim coś do mnie napiszesz sprawdź, czy to co piszę jest prawdą. Od razu wymierzasz w moją osobę miecz, a nawet nie sprawdzisz tego co tu podaję.
Bog dal Ci cala ziemie do dyspozycji, a Ty chcesz walczyc za kawalek podlogi i nazywac sie patriota, nacjonalista i jeszcze smiesz bezczelnie i po chamsku twierdzic, ze tak jest po chrzescijansku? Ze to od Boga?
Tak, ale mamy mnóstwo narodów na ziemi i ktoś, kto twierdzi, że należy zniszczyć te podziały i stworzyć jedno światowe państwo tak naprawdę pomaga w tworzeniu NWO. Poczytaj o podstawach cywilizacji chrześcijańskiej. Dlaczego masoneria chce zniszczyć państwa narodowe?
Allen Dulles (mason najwyższego 33 stopnia rytu szkockiego dawnego uznanego ) rzekł: ''musimy zniewolić i pozyskać młodzież, przede wszystkim przez propagandę antywartości, rozwiązłości, narkomanii, alkoholizmu i innych uzależnień. Będziemy wychowywać pokolenie zwalczające antysemityzm, nietolerancję i nacjonalizm; pokolenie kosmopolitów otwartych na świat. Równocześnie będziemy ośmieszać wszystkich inaczej myślących, a także zwalczać będziemy wartości chrześcijańskie, rodzinę oraz Kościół''
Przecież logiczne jest, że chcąc wielu państw przeszkadzam masonom, którzy chcą jednego państwa na ziemi. Nie rozumiem o co ci u licha chodzi??? Zapoznaj się z ideałami współczesnego nacjonalizmu. Nie ma tam mowy o zabijaniu innych narodów. Jest zdanie o tym, że każdy naród i każda rasa powinna mieszkać w swoich krajach. Zapobiegnie to unifikacji świata (o czym masoni przecież marzą) i uratuje całe to bogactwo na świecie jakim jest wyodrębnienie wielu ras, narodów i kultur na tej planecie. Masoni chcą przecież wymieszać narody, rasy, kultury itd. aby ujednolicić świat. Spowodowałoby to zniknięcie granic i tożsamości narodowych, przez co możnaby bez przeszkód powołać jedną władzę na ziemi. Wspierając nacjonalizmy walczy się o dobro całej ziemi.
Jedyny ''nacjonalizm'', który wyrządza dziś zło to syjonizm, na podstawach którego powstały ideologie nazizmu i komunizmu nie mające nic wspólnego z prawdziwym nacjonalizmem. Ździwiona? Przecież wśród elity hitlerowców byli Niemcy o żydowskich korzeniach. Pamiętaj, że masoni są gotowi poświęcić życie części swoich, aby dopiąć celu dla reszty!
Doprawdy masonowie, ktorzy zagniezdzili sie na koscielnych stolkach potrafia manipulowac ciemnym i zapatrzonym w nich ludem.
Zagnieździli się, aby podkopać Kościół od wewnątrz. To fakt, ale to co ja piszę, jest prawdą, którą zna każdy przeciwnik NWO. Tylko na tej stronce i kilku jej podobnych znalazło się kilka osób, które twierdzą inaczej. Czyżby tzw. ''kontrolowana opozycja''?
Masonom nic nie umyka, bo gdyby bylo inaczej nie dzierzyli by wladzy nad swiatem, a wszystko co w twoim mniemaniu sie "wymknelo", jest bardzo dokladnie przemyslane i przygotowane do "wymkniecia". QAl;e Tobie wolno myslec, ze sie wymknelo, widac jak polknales przygotowane tresci dla mas owieczek.
Umyka! Nie rób z nich bogów. To zwykli ludzie, tyle, że bogaci i wpływowi! Mieli już wiele porażek i dobrze! W tym przypadku strzeliłaś tzw. samobója! I kto tu jest zaślepiony? Historia spisku masońskiego pokazuje jak wiele razy konspiracja miała porażki, co nie oznacza, że niebezpieczeństwo nie jest ogromne! I nie pisz mi, że mi coś wolno czy niewolno, bo sam doszedłem to swoich obecnych poglądów, więc nie przypisuj mi swojego toku myślenia i swoich wad. Moim cele nie jest ci dokopać itp. nie myśl tak. Chcę po prostu, abyś przejrzała na oczy!
Nie tylko o masonach masz wcisniety kit ,o Jezusie tez. I choc jak ty tocze walke z masonami w kazdy mozliwy sposob, to jednak glupot programu masonskiego sluchac nie moge, bo grozi mi apopleksja na sama mysl jak skutecznie mozna" obezwladnic umyslowo", normalnego czlowieka
Rzeczywiście. Może od razu przyznaj, że NWO to coś wspaniałego i że popierasz masonerię! Poglądy i ''wiedza'' prezentowane tu przez ciebie tylko to potwierdzają.
Popatrz co Ty czlowieku piszesz i oczym myslisz:
Komunizm i nazizm sa zle same w sobie, ale na pierwszym miejsu wymieniasz:
"Komunizm to zabieranie ludziom ich własności prywatnej (takie są jego założenia)," dopiero potem piszesz o zabijaniu. Twoja piramida wartosci?
Wedlug Boga wszyscy jestesmy rowni i kazdemu z nas dal tyle samo, to skad sie wzieli ci z wlasnosciami prywatnymi? No przeciez, ze szatan(mason)
jak piszesz, musial juz na poczatku wetknac swoje trzy grosze. Znajomosc Biblii sie koledze klania, nie interpretacje koscielnikow, dyktujace co masz myslec. Kolega niech czyta sam tekst, a streszczenia zostawi leniwym.
A czy to, że wymieniłem jedno przed drugim musi oznaczać, że taka jest moja hiearchia? Logiczne jest, że twórcy nowego porządku najpierw będą zniewalać pokojowo, a potem chwycą za broń.
Mnie zarzucasz nieznajomość Pisma Świętego? Nie może być żadnego ''dobrego rządu światowego'', bo sama idea globalnej władzy centralnej to pomysł antychrysta. Reszta tego, co piszesz jest już totalnie bezsensu.
Moj Drogi, patriotyzm kaze zabijac dla ojczyzny, nacjonalizm zabijac nawet kiedy ktos obraza Twoje narodowe uczucia, co dla mnie jest dziwne, bo Biblia nic nie pisze o panstwach, a o calej Ziemi. A Ty mowisz, ze to na odwrot i nie masonskie. Chlopie ales sie pogubil.
Nie ma w tym nic z nauk Chrystusa, a wiec nie jest to chrzescijanskie. Ty zmieniasz tylko etykietki na pudeleczkach i dzielisz na zabijanie dobre i zabijanie zle, jak muzulmanie. Zabijanie dobre, to jak mnie sie dzieje krzywda i niby Bog na to zabijanie pozwala? Jak mi odbieraja moja strasznie wana wlasnosc prywatna to musi byc mason i moge go spokojnie zabic i Bog bedzie zadowolony z Ciebie?
Tu akurat twoje poglądy pokrywają się z poglądami twórców nowego porządku. Patriotyzm każe zabijać? Mam rozumieć, że podział świata na państwa to zło wcielone, bo jedni drugich mordują. Pewnie lepiej byłoby gdyby istniało jedno światowe państwo z globalnym rządem. Gdyby do tego rządu dopadłby się dyktator to miałby od razu całą planetę pod sobą.
Po raz drugi proszę cię: nie wmawiaj mi czegoś czego nie robię i czego nie popieram!
A dla mnie zabijanie z jakiegokolwiek powodu jest zlem i wbrew prawom Boskim i nie ma tlumaczenia za co zabiles, nawet jako patriota.
Mysl i dzialaj tak, zeby osiagnac ten sam skutek, bez zabijania.
Nie pogadamy, bo masz wyraznie skrzywione przez kogos poglady, a w normalnych warunkach bylabym Twoim sprzymierzencem, poniewaz od lat zglebiam temat tajemnic, nauk i wszystkiego co znajde o masonach.
Czytałaś coś, co pewnie nie ma odzwierciedlenia w rzeczywistości. Sami masoni napisali o sobie wiele głupot, aby wprowadzić ludzi w błąd. Kto tu ma skrzywione przez kogoś poglądy?
W normalnych warunkach stanęłabyś pewnie po stronie masonów. Wszak to oni nienawidzą patriotyzmu i katolicyzmu, więc masz z nimi wiele współnego.
Bog dal Ci cala ziemie do dyspozycji, a Ty chcesz walczyc za kawalek podlogi i nazywac sie patriota, nacjonalista i jeszcze smiesz bezczelnie i po chamsku twierdzic, ze tak jest po chrzescijansku? Ze to od Boga?
Ciekawe dlaczego nacjonaliści tak wiele uwagi poświęcają walce z NWO? Ciekawe dlaczego postulaty nacjonalistów i masonów różnią się od siebie o 180 stopni? Przecież powinny być takie same, skoro jedni drudzy są według ciebie po tej samej stronie?!
ps. Widać, kto pisze po chamsku...
Użytkownik AntyNewAge edytował ten post 01.08.2011 - 20:42