Napisano 23.05.2010 - 22:22
Napisano 23.05.2010 - 22:28
P.S. Przemo - musisz czasami zrozumieć nasze wk....nie. Widząc co wyprawiają ci ludzie naprawdę ciężko jest się powstrzymać i zachować poziom i kulturę. Lynx pokaże nam parę starych zdjęć i dalej będzie nam wmawiał, że to zwykłe smugi, a my jesteśmy bezmyślni. Wiem jednak, że na forum obowiązuje regulamin, kultura wypowiedzi musi być zachowana i nie można oskarżać nikogo bez twardych dowodów. Będę więc uprzejmy i obiecuję, że będę o tym pamiętał.
Rany szybko zapominasz...Oho! Zrobiło się gorąco to sprowadzili ciężką artylerię - kłamca nr 1 mariush.
Jesteście zwykłymi łgarzami. Brak mi słów żeby opisać to, co o was myślę.
Rozumiem w temacie o 911, gdzie dyskutowaliśmy o wydarzeniu sprzed lat, które nas bezpośrednio nie dotyczyło, ale w tej kwestii przeginacie Chłopaczki przysłowiową pałę.
Myślę, że wasze kłamstwa dostrzega już każdy i nie trzeba dłużej tego wykazywać.
Użytkownik Ironmacko edytował ten post 23.05.2010 - 22:28
Napisano 23.05.2010 - 22:31
Użytkownik Quintus Maximus edytował ten post 23.05.2010 - 22:34
Napisano 23.05.2010 - 22:48
To pompowania wody???, przesylania informacji do skrzynek (komputerow) z przodu???Na to, że jesteście kłamcami mam dowody. I to twarde. Mogę dostać 1000 ostrzeżeń, mogę zostać zbanowany na amen, ale zdania o was nie zmienię. Trzeba rzeczy nazywać po imieniu, bo inaczej my Polacy zostaniemy ponownie wydymani.
I skończ z tymi beczkami - zobacz jakie tam są napisy i pomyśl do czego służą te przewody.
Użytkownik Ironmacko edytował ten post 23.05.2010 - 22:49
Napisano 23.05.2010 - 23:02
Napisano 23.05.2010 - 23:15
Popularny
"Jak to skomentują nasi wynajęci młodzi ogłupiacze ludu?
Z pewnością, że są to beczki z piwem"
Na to, że jesteście kłamcami mam dowody. I to twarde. Mogę dostać 1000 ostrzeżeń, mogę zostać zbanowany na amen, ale zdania o was nie zmienię. Trzeba rzeczy nazywać po imieniu, bo inaczej my Polacy zostaniemy ponownie wydymani.
I skończ z tymi beczkami - zobacz jakie tam są napisy i pomyśl do czego służą te przewody.
Sprayer OS (instrukcja oprysków)
HAZMAT-INSIDE (od HAZardous MATerials)
Zamiast wody jest tam chemiczne gówno.
Czy wszystkie samoloty mają taką instalację? A skąd ja mam to wiedzieć?
Dobranoc.
Napisano 23.05.2010 - 23:30
Napisano 23.05.2010 - 23:31
Jak znam Quintusa, to zaraz napisze, iż to jego zdjęcie jest oryginalne, a Twoje spreparowane.Quintus Maximus... powróciłeś i znów wklejasz nam tutaj takie bzdury, że aż brak słów... Ironmacko - nie ma co się bawić, lepiej pokażmy od razu wszystkim wartość tych "chemtrialsowych dowodów".
(...)
Po raz kolejny jakiś napalony "poszukiwacz Prawdy" postanowił "pomóc" trochę sprawie o jaką walczy i za pomocą magicznego narzędzia jakim jest Photoshop przerobił poczciwego testowego Boeinga na złowrogie narzędzie zagłady.
Napisano 24.05.2010 - 09:20
Człowiek, który wrzucił tu na forum wszelki możliwy spreparowany przez CIA, czy inną agencję, SHIT na temat wydarzeń 11 września, człowiek który łgał w żywe oczy i wmawiał wszystkim, że czarne jest białe i na odwrót, teraz wkleja ORYGINALNE zdjęcie już bez kompromitujących napisów, do których jakimś cudem wcześniej żaden z was się nie doczepił. Twoja i innych ogłupiaczy wiarygodność jest zerowa. Jak pisałem wczesniej jesteście kłamcami i tylko z grzeczności w ogóle z wami rozmawiam, mimo iż wielokrotnie zarzekałem się, że z łgarzami, manipulatorami i ogłupiaczami ludu rozmawiać nie będę.No dobrze, spójrzmy teraz na oryginalne zdjęcie:
Dla mnie chłopie możesz się śmiać z mojego i innych tonu. Nie dziwi mnie to, wszak uważacie nas gojów za upośledzone, bezmyślne, psychiczne krówki, którym słońce za bardzo ogrzało czerep. Ton takiego bydła musi być przecież zabawny.ton Quintusa jest dość... zabawny
Widzisz, jak wy mnie dobrze znacie.Jak znam Quintusa, to zaraz napisze, iż to jego zdjęcie jest oryginalne, a Twoje spreparowane
P.S. Tak się zastanawiam, gdzie się podziali nasi etatowi zaprzeczacze prawdy panowie mariush, Aquila, Tiamat, Ironmacko i inni. Tacy byliście wyszczekani w innych tematach, a tutaj cisza? Co się stało? Wolicie siedzieć w ukryciu, niż dalej zaklinać rzeczywistość i ogłupiać ludzi co? Chemtrails jest potwierdzeniem tego, że spisek na cholernie dużą skalę JEST MOŻLIWY, a wasze działania miały jedynie utrzymać kłamstwo przy życiu. Tu tego nie zrobicie, bo dowody na przekręt nie zostały skonfiskowane minutę po wydarzeniu, a latają codziennie nad naszymi głowami.
Użytkownik Quintus Maximus edytował ten post 24.05.2010 - 09:22
Napisano 24.05.2010 - 11:03
Napisano 24.05.2010 - 11:10
Reszta Pana komentarza nie zasługuje na uwagę. Oczywistym jest, że o wiele większą wartość w dyskusji ma zdjęcie pana Williama Appletona niż wklejone z portalu ufosoverarea51. Zważywszy na fakt, że portal wymieniony wyżej nie podał źródła pochodzenia owego zdjęcia, co zakrawa na kradzież.wkleja ORYGINALNE zdjęcie już bez kompromitujących napisów
Napisano 24.05.2010 - 11:30
Użytkownik Raven89 edytował ten post 24.05.2010 - 11:44
Napisano 24.05.2010 - 11:36
Użytkownik Quintus Maximus edytował ten post 24.05.2010 - 11:36
Napisano 24.05.2010 - 12:14
Użytkownik Lynx edytował ten post 24.05.2010 - 12:28
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych