Skocz do zawartości

Zdjęcie

Chemtrails – coś wisi w powietrzu

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7696 odpowiedzi w tym temacie

Ankieta: Chemtrails – coś wisi w powietrzu ? (535 użytkowników oddało głos)

Chemtrails - rozpylana chemia na niebie, czy obalona teoria spiskowa ?

1. Głosowano Zostało wykazane, że Chemtrails to nie tylko teoria. To jest fakt. (137 głosów [25.61%] - Zobacz)

Procent z głosów: 25.61%

2. Głosowano Sceptycy zasiali lekką niepewność, ale ogólnie nie poradzilili sobie z tematem - skłaniam się ku wersji spiskowej. (57 głosów [10.65%] - Zobacz)

Procent z głosów: 10.65%

3. Głosowano Nie wiem. Obie strony dyskusji mają wiele mocnych argumentów i obie wersje są równie prawdopodobne. (64 głosów [11.96%] - Zobacz)

Procent z głosów: 11.96%

4. Głosowano W kilku kwestiach sceptycy nie potrafili czegoś wyjaśnić, ale raczej wykazali, że spisku nie ma. (42 głosów [7.85%] - Zobacz)

Procent z głosów: 7.85%

5. Głosowano Teoria o Chemtrails została obalona. (235 głosów [43.93%] - Zobacz)

Procent z głosów: 43.93%

Głosuj Goście nie mogą oddawać głosów

Staniq.

In principio erat Verbum.

• Tematów: 774
  • Artykułów: 28
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Już dawno temu proponowałem zwolennikom,aby sobie podyskutowali ze spotterami na temat samolotów,ich wyglądu oraz wyposażenia.Niestety,co widać po postach panowie spotterzy,jesteście dla nich dziwakami,a co za tym idzie chcą obniżyć waszą wiarygodność.
Ode mnie szacun dla waszych wiadomości.

Frank Drebin.
  • Tematów: 0
Reputacja Bardzo zła
Reputacja

Napisano

B747 ma 4 silniki
http://www.youtube.com/watch?v=38xqSP0fkB4

Na nagraniu na którym Pan Kostek rozpoznał Boeinga B747 mamy jednak początkowo dwie
Dołączona grafika
Dołączona grafika

a następnie trzy smugi i nie widzimy zadnego samolotu. Nagranie nie jest robione pod slonce, bo po prostu slonca nie ma w tle tego czegos
Dołączona grafika

Następnie pojawia się kulka, ktora w zaden sposob nie przypomina niczego latajacego znanego ludzkosci
Dołączona grafika

Na tym nagraniu mozemy zobaczyc, jak "samolot", ktory wlasnie skonczyl opryski wlatuje w chumre, a wylatuje w postaci dwóch kulek! Takich samych jak na nagraniu z "Boeingiem B747".
http://www.youtube.com/watch?v=41RGZDIDlus

Najwyrazniej kulki, ktore tworza hologramy, a czasmi nie, sa powiazane z rozpylaniem chemtrails. Na tym nagraniu mozemy zobaczyc ich naprawde wiele
http://www.youtube.com/watch?v=9i87qTGdOtQ&feature=related

Kostek

Na 1 filmiku jest Airbus A340-300 linii Lufthansa

Na poczatku nagrania widzimy hologram, nastepnie od 2 minuty hologram znika i zostaja same smugi

Na 2 filmiku nie widać nic po za zarysem samolotu, jakość jest taka ze.... no comments!

Na tym nagraniu samolot po prostu w pewnym momencie.. sie rozpada na swiecace kulki

Na 3 jest kilka maszyn, w tym Airbus A340, oraz C17 Globemaster, lub C5-Galaxy.

Na tym nagraniu nie ma zadnego samolotu, hologram musial nawalic

Na 4 filmiku... jego właściwie szkoda komentować, jak gość filmował komórką, ale według mnie film jest zmontowany gdy samolot znika (wycięta klatka)

Otoz "samolot" ten naprawde znika, ale dla Was, jesli juz nie mozecie czegos wytlumaczyc, to musi byc falszerstwo.

Użytkownik Frank Drebin edytował ten post 10.06.2011 - 18:23

• -2

Anders.
  • Tematów: 1
Reputacja Żałośnie niska
Reputacja

Napisano

1 Filmik - Bez przybliżenia widać 2 smugi ale zauważ że jak przybliży to widać 4. Czy Ty jesteś pusty żeby tego nie zauważyć? (to nie jest obraza)

2 Filmik - Refleks świetlny, samolot nawet nie wyleciał z chmur.

3 Filmik - Ptaki, Refleksy świetlne, owady ( ale oczywiście ty tam widzisz hologramy, ufo, ufo-tankowce tankujące samoloty opryskami z Hivem. Lmao)

Nie wiem czy Ty jesteś jakimś ignorantem czy trollem ale chyba jednym i drugim.

Użytkownik Anders edytował ten post 10.06.2011 - 18:21

• 2

Staniq.

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Czyli co?Kulki coś rozpylają?
Widzę nową twarz teorii chemtrails.Już nie nadążam za Waszymi mutacjami.
Co będzie następne?Kwadraciki?

Anders.
Reputacja Żałośnie niska
Reputacja

Napisano

Będą brać w kółka pixele mówiąc że to zmodyfikowana atmosfera przez HAARP. Większość ignorantów to łyknie, a potem gadaj z nimi..
  • 0

#2211 Gość_scigany

Gość_scigany.

Napisano

Zaczynam mieć tego dość.
Nie wiem ilu z Was słyszało o modyfikacji roślin ,soi ,kukurydzy itp wszystko miało być pod kontrolą.
Jeśli ktoś jest w temacie będzie wiedział o czym mowa! Nie wiem czy wiecie sceptycy smug, ale nauka jest sprywatyzowana i masz guzik do tego co się dzieje w laboratoriach, a jeśli tam jesteś obowiązuje Cię tajemnica państwowa (zdrada 25 lat) więc wasze wywody są żałosne,Oni dadzą Wam taką wiedzę którą chcą dać ! Wiele profesorów straciło pracę, wyrzucano ich z uczelni tylko dla tego że mieli rację nie wygodną dla betonów.
Jakim prawem podważasz autorytet profesorów i naukowców którzy są innego zdania.
Co Ty możesz wiedzieć na ten temat? Nic po prostu NIC.
  • -1

Anders.
Reputacja Żałośnie niska
Reputacja

Napisano

Co ma genetyczne modyfikowanie kukurydzy do pseudo-konspiracyjnej pseudo-teorii chemtralis? Nikt nie wie co robią w labolatoriach ale to nie jest dowód na to że Chemtralis jest prawdą. To jak ja napisze temat że w labolatoriach na masową skalę są produkowane krasnoludki które potem są zmuszane do niewolniczej pracy w kopalniach to też uwierzysz? Jeżeli nie to dlaczego? Przecież to jest tak samo możliwe jak chemtralis NIKT przecież nie wie nad czym oni pracują co nie? Sam tak napisałeś.

A jako dowód dam to że wielu ludzi widzi krasnoludki. Dam Filmik na YouTube w tym relacje 10 osób które widziało jak krasnoludki z kilofem przebiegł im przez dom.

Powiesz "To śmieszne" mimo tego że mam takie same dowody na istnienie krasnoludków-niewolników jakie TY masz na istnienie czegoś takiego jak chemtralis.

Użytkownik Anders edytował ten post 10.06.2011 - 18:40

• 1

Staniq.

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

scigany@
Jakim prawem podważasz zasady newtonowskiej fizyki,twierdząc,że to co my Ci tłumaczymy jest nieprawdą.Na temat waszych autorytetów już się wypowiadaliśmy i szkoda na to naszego czasu.Co do modyfikacji roślin,to pomyliłeś tematy.To jest inny temat.

Użytkownik Staniq edytował ten post 10.06.2011 - 18:40

Kostek.
  • Tematów: 4
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Frank, z całym szacunkiem.... ale Ty naprawdę nie jesteś wstanie pojąc przestrzeni jaka nas otacza ?

Przecież takie filmiki/zdjęcia robione kompaktem, czy komórka nie sa wstanie uchwycić szczegółów obiektu oddalonego 10 km.

Nie chce mi sie cytować każdego zdania i wyjaśniać co i jak, bo to jest jasne jak słonce.

Jak masz wątpliwości i widzisz dziwne znaki na niebie to zaglądnij na fora na których ludzie fotografują przelotówki. Nie sa tam zdjęcia robione kompaktami czy komórkami, tylko to już jest profesjonalna fotografia, wykonywana ogromnymi ogniskowymi (od 1000 mm, aż do blisko 4000mm). Dla przykładu, tu masz samolot "opryskujący", dokładnie to jest B747 Singapure w locie SIA25 z Frankfurtu do Singapuru. Maszyna leciała na wysokości 31 000 stop.

http://images.extrem...om/PHOTOS/325/L

To nie oprysk, tylko delikatna smuga iryzacyjna.
  • 0

#2215 Gość_scigany

Gość_scigany.

Napisano

pseudo to TY masz w nicku.
I widzisz sam że nawet nie wiesz o czym piszę,ja w w stosunku do Ciebie interesuję się wszystkim i nie zabieram głosu w temacie o którym nie mam pojęcia.
Kukurydza soja itp są przykładem na utajnienie eksperymentów naukowych,jak byś znał temat nie zadawałbyś niemądrych pytan.
A w ogóle to jesteś jakiś wymyślony.
  • -1

Anders.
Reputacja Żałośnie niska
Reputacja

Napisano

I widzisz sam że nawet nie wiesz o czym piszę,ja w w stosunku do Ciebie interesuję się wszystkim

I wszystko łykasz, jak dziecko :))
  • 0

Frank Drebin.
Reputacja Bardzo zła
Reputacja

Napisano

Frank, z całym szacunkiem.... ale Ty naprawdę nie jesteś wstanie pojąc przestrzeni jaka nas otacza ?

Kostek ekspercie, ktory rozpoznaje niewidzialnego 4 silnikowego Boeinga B747 po dwóch smugach, ktory widzi w tle slonce, ktorego nie ma, ktorego nie przekonuja tony dowodow na rozpylanie aluminium, Ty i inni nie jestescie w stanie pojac jak bardzo jestescie manipulowani i oglupiani, nie dostrzegacie czegos co dostrzegaja wszyscy, chcecie w dzieciecy i naiwny sposob wytlumaczyc inteligentym ludziom ze nie widza tego, co widza, ze nie wiedza tego, co wiedza i nie rozumieja tego, co rozumieja. I jeszcze to mnie nazywacie trollem i ignorantem ;)

Zapraszam do tego postu, bo obawiam sie, ze nikt z Was sie do niego nie odniesie
http://www.paranorma...post__p__442544

Użytkownik Frank Drebin edytował ten post 10.06.2011 - 18:52

• 0

Anders.
Reputacja Żałośnie niska
Reputacja

Napisano

Wy jesteście obłąkani chyba. Takie coś powinno się leczyć. Wszędzie widzicie Spisek.

naiwny sposob wytlumaczyc inteligentym ludziom

Sorry, ale inteligenty człowiek nigdy nie uwierzy w takie głupoty.

Użytkownik Anders edytował ten post 10.06.2011 - 18:53

• 2

#2219 Gość_scigany

Gość_scigany.

Napisano

scigany@
Jakim prawem podważasz zasady newtonowskiej fizyki,twierdząc,że to co my Ci tłumaczymy jest nieprawdą.Na temat waszych autorytetów już się wypowiadaliśmy i szkoda na to naszego czasu.Co do modyfikacji roślin,to pomyliłeś tematy.To jest inny temat.

Jesteś lekko zacofany, czas na nową fizykę ,bez niej nie da się wytłumaczyć pewnych rzeczy, takich ziemskich ja Ty sam, poczytaj o nowej fizyce idz z duchem czasu, nie bądz samotny;]
Pozdro
  • -1

Kostek.
  • Tematów: 4
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Kostek ekspercie, ktory rozpoznaje niewidzialnego 4 silnikowego Boeinga B747 po dwóch smugach, ktory widzi w tle slonce, ktorego nie ma, ktorego nie przekonuja tony dowodow na rozpylanie aluminium, Ty i inni nie jestescie w stanie pojac jak bardzo jestescie manipulowani i oglupiani, nie dostrzegacie czegos co dostrzegaja wszyscy, chcecie w dzieciecy i naiwny sposob wytlumaczyc inteligentym ludziom ze nie widza tego, co widza, ze nie wiedza tego, co wiedza i nie rozumieja tego, co rozumieja. I jeszcze to mnie nazywacie trollem i ignorantem ;)

Zapraszam do tego postu, bo obawiam sie, ze nikt z Was sie do niego nie odniesie
http://www.paranorma...post__p__442544

Dobra, wyjaśnię Ci, chociaż uważam ze to trochę strata czasu...

Wyciąłeś klatki z filmów o tragicznej jakości, ale nie ważne... To nie sa dwie smugi tylko cztery (4), ale ponieważ film był kręcony kompaktem nie widać wyraźnie tych 4 smug ponieważ one sa bardzo blisko siebie...

Przyklad:

Boeing B747
http://images.extrem...m/PHOTOS/1797/L

http://images.extrem...m/PHOTOS/1707/L

http://images.extrem...om/PHOTOS/502/L

http://images.extrem...om/PHOTOS/463/L

http://images.extrem...com/PHOTOS/19/L

Manipulowany to Ty jesteś i to przez YouTuba.

Przedstaw mi w takiej jakości zdjęcie na którym widać samolot opryskujący, to uwierzę ;)

Użytkownik Kostek edytował ten post 10.06.2011 - 19:12

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 5

0 użytkowników, 5 gości oraz 0 użytkowników anonimowych