Napisano 26.02.2012 - 19:30
Napisano 26.02.2012 - 19:57
Napisano 26.02.2012 - 20:50
Nawet nie chce mi sie czytać tego co napisałeś, śmieszny jesteś i tyle. Plusik odemnie też dostałeś bo tak należy, trolle powinny być nagradzane. Pisz co chcesz.
Wybierajcie takie przykłady jak naprawdę stukniętych ludzi którzy robią jakieś szmatki z octem czy mówiące o jakichś hologramach i używajcie ich jako ogółu wszystkich zwolenników i opisując tak każdą dosłownie każdą osobę. Szkoda czasu, ostatni raz byłem w tym żałosnym temacie.
Napisano 26.02.2012 - 22:44
Zostały przytoczone liczne dowody ZA, więc znów kłamiesz i jest to jawna manipulacja informacją. Ani Wasze ani nasze dowody nie oddają 100% pewności to jest tylko gdybanie, ale zostały jakieś przytoczone, więc nie manipuluj, że mamy kompletne braki i tylko Wy jesteście masterami =)
Napisano 28.02.2012 - 01:16
Użytkownik Ala29 edytował ten post 28.02.2012 - 01:25
Napisano 28.02.2012 - 01:43
Napisano 28.02.2012 - 01:55
Użytkownik xyz8472 edytował ten post 28.02.2012 - 01:57
Napisano 28.02.2012 - 07:41
Popularny
Wiem ,panowie to nie jest argument ,to co widać na filmie to nie dysza ,a w ogóle film powstał na zlecenie ludzi którzy wierzą w spisek ,,spiskowców,, ale może skomentujcie ten filmik, jestem ciekawa co to? Nie jestem fizykiem i znawcą a usiłuje sobie wytłumaczyć to co widzę codziennie na niebie.
pewnie psychiczni SPISKOWCY zbudowali samolot z dyszami,latają i rozpylają coś na podtrzymanie swojej teorii,a reszta ,która nie lata po świecie wkleja takie kawałki do netu. Ostatnio któryś z kolegów z kołka wzajemnej adoracji napisał,ze nigdy nie widział przerywanej smugi.Pod hasłem STONEHENGE w wikipedji jest zdjęcie kręgu podczas przesilenia letniego spoglądając na niebo widać kilka urwanych smug . autorowi wcale nie chodziło o smugi więc nie podejrzewam mistyfikacji
Użytkownik pdjakow edytował ten post 28.02.2012 - 08:02
Napisano 28.02.2012 - 08:52
Zostały przytoczone liczne dowody ZA, więc znów kłamiesz i jest to jawna manipulacja informacją. Ani Wasze ani nasze dowody nie oddają 100% pewności to jest tylko gdybanie, ale zostały jakieś przytoczone, więc nie manipuluj, że mamy kompletne braki i tylko Wy jesteście masterami =)
Napisano 28.02.2012 - 09:15
Zwróciłbym uwagę na jeszcze jedną rzecz w tym filmiku. Rozumując jak zwolennicy chemtrails:czyli to jest dowód na opryski. Trzeba zauważyć, że wszystkie (albo ponad 99%) filmów wklejanych przez zwolenników zawsze przedstawia kilka smug za samolotem tutaj jest dokładnie jedna (choć ciężko ją nazwać smugą) tak więc mamy kolejną nieścisłość...[...] http://www.youtube.c...feature=related [...]
Użytkownik Ironmacko edytował ten post 28.02.2012 - 09:20
Napisano 28.02.2012 - 10:15
Zwróciłbym uwagę na jeszcze jedną rzecz w tym filmiku. Rozumując jak zwolennicy chemtrails:czyli to jest dowód na opryski. Trzeba zauważyć, że wszystkie (albo ponad 99%) filmów wklejanych przez zwolenników zawsze przedstawia kilka smug za samolotem tutaj jest dokładnie jedna (choć ciężko ją nazwać smugą) tak więc mamy kolejną nieścisłość...
[...] http://www.youtube.c...feature=related [...]
Edit: po drugie ciężko tego nie nazwać akurat w tym przypadku zrzutem chemii...
Napisano 28.02.2012 - 10:20
Popularny
Wiem ,panowie to nie jest argument ,to co widać na filmie to nie dysza ,a w ogóle film powstał na zlecenie ludzi którzy wierzą w spisek ,,spiskowców,, ale może skomentujcie ten filmik, jestem ciekawa co to? Nie jestem fizykiem i znawcą a usiłuje sobie wytłumaczyć to co widzę codziennie na niebie. pewnie psychiczni SPISKOWCY zbudowali samolot z dyszami,latają i rozpylają coś na podtrzymanie swojej teorii,a reszta ,która nie lata po świecie wkleja takie kawałki do netu. Ostatnio któryś z kolegów z kołka wzajemnej adoracji napisał,ze nigdy nie widział przerywanej smugi.Pod hasłem STONEHENGE w wikipedji jest zdjęcie kręgu podczas przesilenia letniego spoglądając na niebo widać kilka urwanych smug . autorowi wcale nie chodziło o smugi więc nie podejrzewam mistyfikacji
Napisano 28.02.2012 - 10:57
Wracając do tematu, widać ewidentnie jak strona spiskowa próbuje manipulować, jest to zwyczajne perfidne celowe wprowadzanie ludzi w błąd. Dla mnie jest to zwyczajne kłamstwo i jeszcze bardziej utwierdza mnie w przekonaniu że należy przeciwdziałać tej wrednej, bezczelnej akcji jaką serwują nam spiskowcy. Należy każdy ich kłamliwy argument torpedować i wytykać im błędy, aby pokazać postronnym ludziom że teoria chemtrails jest bzdurą, a jej zwolennicy celowo manipulują materiałami które potem nazywają "dowodami" .
Użytkownik Ironmacko edytował ten post 28.02.2012 - 11:00
Napisano 28.02.2012 - 11:11
Napisano 28.02.2012 - 11:12
Wracając do tematu, widać ewidentnie jak strona spiskowa próbuje manipulować, jest to zwyczajne perfidne celowe wprowadzanie ludzi w błąd. Dla mnie jest to zwyczajne kłamstwo i jeszcze bardziej utwierdza mnie w przekonaniu że należy przeciwdziałać tej wrednej, bezczelnej akcji jaką serwują nam spiskowcy. Należy każdy ich kłamliwy argument torpedować i wytykać im błędy, aby pokazać postronnym ludziom że teoria chemtrails jest bzdurą, a jej zwolennicy celowo manipulują materiałami które potem nazywają "dowodami" .
oho. odezwało sie trzech głównych cenzorów i to jak raniutko jednym głosem. mieszkacie razem? Po godzinach waszych wpisów mogę wnioskować ze niczym innym więcej się nie zajmujecie,co jeszcze bardziej utwierdza mnie w moich poglądach.Te filmiki pokazują zrzuty chemii ,możecie nazwać to fuel dump ,ale dla mnie jest to chemia.
Z filmu nie wynika jaka substancja jest rozpylana ,morzecie mówić co wam się podoba i zaszczekać każdego kto ma inne zdanie niż wasze,ale nie powiecie ,mi że widok nieba na co dzień jest czymś normalnym.
to właśnie mnie niepokoi. więc róbcie swoje.ponieważ wasze nachalne,niemiłe odpowiedzi w napastliwym tonie nie rozwiały moich wątpliwości uważam,że jedyną drogą do potwierdzenia lub nie tej teorii,bedzie badanie wody na zawartość toksyn ,metali itp .nie wiem wprawdzie jak sie to robi ale z pewnoscią są informacje w sieci na ten temat.Zrobię to w trosce o moich bliskich i dla własnego spokoju.pozdrawiam A.
Użytkownik pdjakow edytował ten post 28.02.2012 - 11:22
0 użytkowników, 6 gości oraz 0 użytkowników anonimowych