Proszę daruj sobie teksty o ludziach zajmujących się lotnictwem, bo np. taki Ty, który się za takiego podajesz, nie potrafi wskaza jakiejkolwiek wiarygodnej informacji, że samoloty w czasie lotu usuwają nieczystości!A co ja napisałem ? 5-6 m, to inaczej kilka... rozumiesz znaczenie słowa kilka ?A tak poza tym wierzysz w anonimowego mechanika a nie wierzysz ludziom którzy wiele lat hobbistycznie zajmują się lotnictwem, właszcza Spotterom RNAV ?
Pokaż mi te 5-6 metrów odległości pomiędzy silnikami i smugami ta tym zdjęciu
Ale co mnie obchodzą prognozy numeryczne, skoro na niebie mamy gęste zachmurzenie powstałe ze smug lotniczych pokrywające cały nieboskłon, zakrywające słońce, jak takiePrognozy numeryczne mówiły wyraźnie że dziś niebo będzie zasnute sporą ilością chmur piętra wysokiego. Niestety ty oczywiście ignorujesz prognozy numeryczne bo nie umiesz ich czytać. Może pora się nauczyć ?
czy takie
i takie
Dlaczego w prognozach pogody przeznaczonych dla zwykłych konsumentów wypieków z piekarni nie mówi się W OGÓLE o zachmurzeniu wywołanym smugami lotniczymi? Zostawmy już brednie, że tego zachmurzenia w prognozach się nie uwzględnia, bo nie dają opadów, nie zakrywają w 100% słońca i nie stanowią zagrożenia, na boku. Zgodnie z definicją zachmurzenia, to zachmurzenie wywołane smugami lotniczymi, które widzimy praktycznie CODZIENNIE na niebie, JEST ZACHMURZENIEM! A prognozy, mimo, że niebo prawie codziennie zasłane jest tymi włóknistymi tworami zmieniającymi kolor nieba na szaro-biały, milczą na ten temat!
Dlaczego w definicji zachmurzenia nie jest podane, że nie dotyczy ono chmur piętra wysokiego. Co to w ogóle za totalna bzdura, że ludzi nie obchodzą chmury piętra wysokiego skoro np. na tym zdjęciu
widac wyraźnie, że chmury te .... częściowo zakrywają słońce i powodują, że twierdzenie o bezchmurnej pogodzie jest totalnym kłamstwem, oszustwem, manipulacją!
Skittles
Smuga powstaje ZA drain mastem i jest smugą aerodynamiczną. Ta smuga to NIE jest woda tamtędy odprowadzana, której ilości są niewielkie.
No widzisz, a Twoi koledzy byli przekonani, że ta 3cia smuga to wynik usuwania nieczystości z samolotu.
Ciekawe co chciał ludziom przekazac pilot/piloci takim napisem na niebie?
Myślałem, że skomentujecie to ciekawe nagranie
No i ten dokument NASA. Żadnego odniesienia, komentarza, wyśmiewania, zaprzeczania? Co jest z Wami Panowie? Czekam na właściwą interpretację słów
Mikro sproszkowane aluminium rozpylane w aerozolach, wdychane przez ludzi, dostające się do tkanki płucnej, testowane na ludziach, wykonujące różne patologiczne misje....Aluminum/Vortex Combustror - Mirco powdered Aluminium fed into a vortex combustor "burns" SEAWATER (mikro sproszkowane aluminium! wprowadzone do komory spalania!)Micro Dust Weaponry - A Mechanical Analog to Bio, Micron sized mechanized "dust" which is distributed as an aerosol inhaled into the lungs. Dust mechanically bores into lung tissue and executes various "Pathological Missions." A Wholly "New" class od Weaponry which is legal. (miro zmechanizowany pył, który jest rozprowadzany JAKO AEROZOL WDYCHANY DO PŁUC! Pył trafia do tkanki płucnej i WYKONUJE RÓŻNE PATOLOGICZNE MISJE! Ta nowa klasa broni jest całkowicie legalna!)Easily TRANSMITTED VIA AEROSOL! - TESTED ON HUMANSCo najwidoczniej jest legalne? - Microwave/RF Anti-Functional nad Anti-Personnel Weaponry - CHEMICAL ANTI-FUNCTIONAL Weaponry - CHEMICAL "Psychological Effects" via Sensory Organs Weapons - Chemical Personnel Incacitation Weaponry - PSYWAR! - Acoustic Weaponry - MECHANICAL MICRO DUST!
Ale to pewnie producenci chembusterów przeniknęli w struktury NASA i pod bacznym okiem nazistów sieją zamęt w głowach biednych ludzi!
Dlaczego w USA robi się takie reportaże, a w Polsce nie?
Dlaczego ten farmaceuta/lekarz mówi, że w swojej 20 letniej praktyce nie widział jeszcze wysypu tylu dziwnych choróbsk. Pewnie produkuje chembustery i interes mu utknął w miejscu
Mam nadzieję, że moderatorzy uczciwie podejdą do swojej roboty i za teksty typu
Kostek - "I jeszcze się dziwisz że was postrzegają jako idiotów ?" tak jak w moim przypadku będę dawane ostrzeżenia. Już tak ostentacyjnie nie musicie Nas znięchęcac do udziału w tym niby tak bardzo idiotycznym temacie, bo tylko powierdzacie, że temat jest śmiertelnie poważny i jak najbardziej potwierdzony.
Użytkownik Bezlistosny egzekutor edytował ten post 04.11.2014 - 13:22