Taa, dlatego latają zygzakami i robią nawroty. Często nawroty dopiero gdy z jednej strony nieba dolecą do drugiej. Zapewne robią 200km nawroty do lotniska
Masz zamiar wreszcie te bajki poprzeć jakimikolwiek dowodami?
Napisano 27.12.2010 - 15:44
Masz zamiar wreszcie te bajki poprzeć jakimikolwiek dowodami?
Użytkownik Muhad edytował ten post 27.12.2010 - 15:43
Napisano 27.12.2010 - 15:50
Masz zamiar wreszcie przedstawić własne, czy tylko będziesz się powtarzał?
Użytkownik skittles edytował ten post 27.12.2010 - 15:52
Napisano 27.12.2010 - 15:57
Napisano 27.12.2010 - 16:03
Napisano 27.12.2010 - 17:02
Użytkownik KriSSnt edytował ten post 27.12.2010 - 17:16
Napisano 28.12.2010 - 08:09
A twoje powtarzane od kilku miesięcy "Widziałem, ale nie pokażę, bo nie, pokaż ty swoje lepiej" bynajmniej racjonalne nie jest, dlatego się tak przyczepiłem
Muhad, ja sobie nie dowcipkuję tylko wrzuciłem filmiki z rysowania na niebie. Można w nie kliknąć i znajdzie się masę podobnych.
Napisano 28.12.2010 - 08:25
Napisano 28.12.2010 - 11:31
Napisano 28.12.2010 - 12:53
Sam sobie pokazałeś filmem, że można robić. Nawet jeśli pokazowo. Można i to się liczy.
Napisano 28.12.2010 - 18:18
Napisano 29.12.2010 - 08:16
Znajdź mój post, w którym piszę coś o wysokościach i o tym, czy na danej można "srać" (super słowo!) czy nie.
Znajdź taki post. CZEKAM
Nie zarzucaj mi KŁAMSTWA bezpodstawnie. W tym momencie już przesadziłeś.
Coś ci się w tej główce uroiło w tej chwili, a jeśli jest taka olbrzymia jak na avatarze, to nic dziwnego, że ten temat ma już ponad 100 stron.
Poza tym poczytaj sobie o napisach na niebie, żeby wiedzieć czym ten samolot "SRA" i porównaj to ze swoimi twierdzeniami nt chemtrails
Muhad, błądzisz w jednym miejscu... zasypałeś nas setkami stron na których nie ma żadnych konkretów! Pokazałeś jakieś filmiki z YT
Skoro twierdzisz że samoloty "srają" to pokaż nam jakie samoloty, postaraj się trochę wysilić na własną rękę i zaprezentuj nam dowody wykonane przez siebie.... zdjęcia lub filmy na których widać wyraźnie jaki to samolot. Nas nie interesują jakieś sfingowane materiały które można znaleźć w necie!
Ja osobiście udowodniłem Ci że samoloty nie posiadają instalacji do oprysków umieszczonych pod skrzydłami czy kadłubem. Zaprezentowałem Ci wyraźne zdjęcia wykonane osobiście... No ale Ty nadal twierdzisz że to inne samoloty opryskują..... pytam jakie ? Konkrety proszę !
Ktoś wspomniał że gdyby taki samolot byłby wyposażony w jakieś instalacje to zapewne jakiś spotter, grupa spoterów dowiedziała by się o tym jako pierwsza ! I tu ma 100% raqcje! Spotter zajmuje się obserwacją wszelkich statków powietrznych.... niejednokrotnie gdy w powietrzu pojawia się coś ciekawego, nowego, czy zupełnie niespotykanego to uwierz mi on zrobi WSZYTKO żeby sie dowiedzieć jak najwięcej o tym... a jeszcze gdy jest to osoba która dodatkowo fotografuje samoloty, z pewnością zrobi zdjęcie danej maszyny bez względu na to czy ona jest na ziemi, leci nisko, czy na wysokości przelotowej ! Nie ma możliwości żeby takim ludziom jak spotterzy umknął jakikolwiek drobiazg !
Błąd. Smuga jaka powstaje za samolotem latającym w trakcie pokazu to zupełnie inna smuga niż ta, która powstaje za samolotem pasażerskim na wysokości przelotowej. W samolotach służących do pokazów stosuje się tzw. smugacze.
Abstrachując od strony fizycznej i chemicznej teorii o chemtrails to ja sie tak zastanawiam :
Co zmienia w tej teorii użycie wojskowych samolotów zamiast cywilnych ??
Po pierwsze : wojskowe loty też muszą być zgłaszane cywilnym kontrolerom
Czemu żaden kontroler np nie napisał na blogu ( albo w pismie branżowym etc COKOLWIEK ), ze mu latajace w te i we wte samoloty wojskowe utrudniają prace i robią zamieszanie i nie zaczął drążyć tematu po co one tak zapylają nad miastem bez powodu ( słynne muhadowe kratownice i nawroty których nie raczył nam pokazać od ponad roku ) ??
Użytkownik Muhad edytował ten post 29.12.2010 - 08:48
Napisano 29.12.2010 - 10:45
Od wojska nic się nie dowiesz. Są tajemnice wojskowe. Argument odpada.
No nie pokazałeś . Do tej pory nie widziałem na twoich filmach sytuacji która wspominasz wiele razy czyli kilka samolotów lecących w formacji i robiących kratke i zawracających pare razy nad miastem . Maks co pokazałeś to dwa-trzy samoloty które ewentualnie raz sie mineły bo im sie korytarze powietrzne krzyżują ( optycznie bo naprawde jeden jest o wiele wyżej od drugiego ) .Jak to nie pokazałem?
Masz średnią 15 postów dziennie ( często długich i skomplikowanych ) a nie masz czasu żeby ustawić kamerke i zostawić ją na pół dnia a potem zedytować filmik i wrzucić na rapidshita czy YT ??? I to filmik który był by naprawde niezła zagwozdką dla strony sceptycznej ?? Kogo ty próbujesz w tym momencie oszukać ??Manewrów nie zdążyłem Wam pokazać, bo nie miałem na to czasu a urlop mi się skończył. Ciekawe czy Ty panie mądry masz tyle czasu wolnego w ciągu roku?
Powiedział człowiek który rzuca na lewo i prawo oskarżeniami o agenture , bycie gówniarzem i brak własnego zdania ( wieczne gadanie o przebudzeniu sie i zaprzestaniu myślenia telewizją ) . Niezamierzona ironia aż sie wylewa z tego fragmentu .Te niektóre posty są tak złośliwe, że aż szkoda na nie odpowiadać.
Użytkownik Canaris edytował ten post 29.12.2010 - 10:51
Napisano 29.12.2010 - 11:23
Przestań wreszcie do mnie pisać tym dziecięcym slangiem. Nie wiem co to jest YT, chyba że używasz tej nazwy z filmu YT o ufoludku. Jeśli tak, to tym bardziej zaprzestania użytku tego skrótu, czy też nazwy, bo to nie jest temat o UFO, ani o UFOLUDKACH, więc taka próba dyskredytacji jest nie na miejscu. Wiem, ośmieszanie tematu i swoich oponentów rodzi się z bezradności.
Nic nie udowodniłeś. Ja też mogę strzelać fotki wybranym samolotm bez instalacji i pokazać...o patrz; - nie ma instalacji. I co z tego, że nie ma? Musi mieć akuat ten? A musi mieć w ogóle widoczną istnalację? Wiesz co? Te fotki Twoje , czy nie Twoje, nie mają nic wspólnego ze słowem dowód. To nie jest dowód.
Tylko ,że Ty nie jesteś spotterem.
Napisano 29.12.2010 - 12:00
0 użytkowników, 10 gości oraz 0 użytkowników anonimowych