A321 - OY-VKE - Thomas Cook Scandinavia (były MyTravel)
Zobaczmy, może nas opryskują z transportowców typu Antonov?
AN124 Ruslan - Volga Dnepr - reg: RA-82081
Oj chyba też nie....
Użytkownik KILLER edytował ten post 29.12.2010 - 12:45
Napisano 29.12.2010 - 12:43
Użytkownik KILLER edytował ten post 29.12.2010 - 12:45
Napisano 29.12.2010 - 13:41
Napisano 29.12.2010 - 13:43
Polecam wkleić jakiś link do galerii czy forum o spottingu, gdzie zdjęć będzie naprawdę dużo.
Napisano 29.12.2010 - 15:17
Napisano 29.12.2010 - 16:25
Użytkownik KILLER edytował ten post 29.12.2010 - 16:25
Napisano 29.12.2010 - 18:34
Napisano 29.12.2010 - 18:43
Może warto by poruszyć temat chemtrails na tych forach?
Osobiście nie interesuję się lotnictwem i nie będę specjalnie zakładał konta, by pytać o to, ale może ktoś z Was jest w stanie podjąć taki temat?
Chciałbym zobaczyć jak kształtują się opinie wśród osób, które faktycznie interesują się tematem.
Napisano 29.12.2010 - 23:33
Napisano 30.12.2010 - 07:18
Co nie zmienia faktu że kazdy lot wojskowy MUSI być zgłoszony cywilnemu kontrolerowi bo jak nie zgłoszą to jest duża szansa ( przy obecnym natęzeniu ruchu lotniczego ) że nasz tajemniczy samolot-rozpylacz sie wpieprzy w jakiś pasażerski odrzutowiec i dopiero bedzie afera i dekonspiracja . A co dopiero kilka samolotów które mają w te i nazad latać nad miastem Oo
Poza tym jak wspominałem w wojsku nie pracują bezduszne cyborgi - żaden koleś serwisujący sprzet do rozpylania nie miał wyrzutów sumienia i nie puścił pary ?? Żaden pilot opryskujacy miasto nie miał wyrzutów sumienia że właśnie spuszcza trucizne na czyją matke czy żone i sie nie wygadał ???
Stary to sie kupy nie trzyma . Mniejsze i mniej mordercze afery wychodzą na jaw bo ktoś puścił pare z wyrzutów sumienia czy ze strachu a tu cisza jak makiem zasiał .
No nie pokazałeś . Do tej pory nie widziałem na twoich filmach sytuacji która wspominasz wiele razy czyli kilka samolotów lecących w formacji i robiących kratke i zawracających pare razy nad miastem . Maks co pokazałeś to dwa-trzy samoloty które ewentualnie raz sie mineły bo im sie korytarze powietrzne krzyżują ( optycznie bo naprawde jeden jest o wiele wyżej od drugiego ) .
Masz średnią 15 postów dziennie ( często długich i skomplikowanych ) a nie masz czasu żeby ustawić kamerke i zostawić ją na pół dnia a potem zedytować filmik i wrzucić na rapidshita czy YT ???
I to filmik który był by naprawde niezła zagwozdką dla strony sceptycznej ?? Kogo ty próbujesz w tym momencie oszukać ??
Chłopie, masz 28 lat a zachowujesz sie jak.... nawet nie wiem jak to nazwać.... niepoczytalny ? Wiem że w dzisiejszych czasach udawanie totalnego głupka pomaga wywinąć się od odpowiedzialności karnej.. no ale robienie tego na forum nie służy niczemu, jedynie odkrywa jaki jesteś słaby.
Na jakiej podstawie tak twierdzisz? Tylko na tyle Cie stać odpisując na taki argument ? Uciekasz w głupkowaty i debilny sposób... Żałosny jesteś Kolego Muhad !
Jak to zdjęcia KILLERa nie są dowodem?
Przedstawił on kilka zdjęć, na których NIE MA żadnych elementów mogących służyć do wykonywania oprysków czy innych podobnych czynności.
Zamieścił tych zdjęć ile? 10?
Czyli powinien wrzucić 1000?
Nie wiem, może Kolega Muhad potrzebuje zdjęcia samolotu w większym powiększeniu.... z tym nie ma najmniejszego problemu.... ja takie ujęcia nazywam "przeglądem technicznym"
A321 - OY-VKE - Thomas Cook Scandinavia (były MyTravel)
Zobaczmy, może nas opryskują z transportowców typu Antonov?
AN124 Ruslan - Volga Dnepr - reg: RA-82081
Oj chyba też nie....
Ładnie podane Killer.Problem tylko w tym,ze Muhad uczył się innej fizyki i chemii.Nawet logika w jego szkole była inna.
Takie wnioski nasuwają się po lekturze jego postów.Ja osobiście podejrzewam Muhada o coś innego.On czerpie radochę z tego,ze my udowadniamy mu błędy w teorii.On to ma i tak gdzieś.Gościu już od dawna wie,ze mamy racje,ale nie przyzna się do tego,choćby skórę pasami z niego zdzierać.Pomylił E.T. z YT,to mówi samo za siebie.Dziennikarz przecież....
W tym temacie pojawiła się taka masa dowodów na niemożliwość/nieopłacalność takiej operacji że... mało co na tym forum ma takie poparcie w dowodach
Z całym szacunkiem dla Muhada,ale to nie jest już obrona.Od dawna Muhad siecze na oślep.Wykazano,ze teoria konspiracyjna--chemitrails--nie ma racji bytu.
Użytkownik Yawgmoth edytował ten post 30.12.2010 - 10:38
Napisano 30.12.2010 - 10:10
Napisano 30.12.2010 - 10:59
Napisano 30.12.2010 - 11:09
Słuchaj gołowąsie.
Wysyłam raport, bo prawdziwą głupotę trzeba zwalczać.
Póki co to tylko spinasz pośladki i mnie obrażasz. Powtórzę to raz jeszcze, nie jesteś spotterem. Jesteś bezczelnym i chamowatym nastolatkiem i tyle.
Zrozum, to że skoro Twój wafel spośród piasku słonecznego z lekkimi cieniami koloru czerwonego wyjął 10 drobinek żółtych nie oznacza, że nie ma czerwonych. To, że są w mniejszości nie oznacza, że nie istnieją.
Skąd skopiowałeś zdjęcia pozerze?
Napisano 30.12.2010 - 11:18
0 użytkowników, 11 gości oraz 0 użytkowników anonimowych