I po co obrażać ludzi?
A kto tutaj kogo obraził?!
Killer po prostu zauważył, że 22.01.2011 roku jest Światowym Dniem Świadomości Chemtrails. I zaproponował, żeby 23 Stycznia był od tej pory Dniem Osób Specjalnej Troski. Co w tym złego? Skoro uważasz, że osoby specjalnej troski nie zasługują na szacunek, to jesteś tak samo płytki jak te Twoje żałosne domysły. Myślę, że bardziej tutaj chodziło, że można byłoby zrobić jedną długą imprezę. Zwłaszcza, jakby 22 i 23 przypadały w weekend. Stary, to by była impreza. Jak coś, to zdjęcia poproszę, jak robicie pogo. Poza tym, wydaje mi się, że nie łączyły by Was tylko bliskie daty waszych imprezowych dni. Jeśli wiesz o czym mówię. I nie wmawiaj nikomu, że teraz ja Cię obrażam. Bardziej chodzi mi o to, że ludzie specjalnej troski też lubią wymyślać rzeczy z du*y wytrzaśnięte. Coś w stylu Waszego Chemtrails, z tym, że ich jest bardziej baśniowe, przez co bardziej interesujące. Ale nie ma się co martwić. Było WTC, był Kennedy, był Kaczor i jego Tupolev, był Chemtrails...wymyślicie w końcu coś porządnego. Dajcie sobie czas.
Zachowujecie się jak osoby, które nie mogą przeboleć, że ludzie nie pogodzili się z bezczelnym ich zatruwaniem. Strasznie was to boli, że ludzie nie są na tyle głupi, żeby przyjąć wasze absurdalne tłumaczenia.
To zdanie, w języku polskim, powinno brzmieć następująco: "Strasznie Was to boli, że ludzie są na tyle głupi, żeby przyjąć Nasze absurdalne tłumaczenia."
I myślę, że to wystarczy, za cały komentarz, prawda?
Skoro "chemiczni" mają porąbane pod czachą, skoro są ludźmi specjalnej troski, to po co tylu z was od kilku lat z nimi rozmawia. Po co tyle zachodu, tyle emocji, poświęcania czasu?
Bo nieświadomych trzeba uświadamiać, a niewierzących ściągać z powrotem na dobrą ścieżkę. Coś w stylu "Sekty Dziesiątego Stopnia Świadomej Mozarelli Oraz Latającego Spaghetti Potwora w Cthululandzie imienia Teorii Spiskowej z Zabójstwa JFK".
Poza tym, żal Nam, że wierzycie w takie głupoty. Więc jesteśmy po prostu dobrymi Samarytaninami (uff...to było ciężkie słowo, co?)
Także uszka do góry i szukamy dalej białych chmurek na niebie!
Czy wy nie widzicie, że wasze działania jeszcze bardziej utwierdzają ludzi w przekonaniu, że coś jest na rzeczy, a ci co to robią próbują nas okłamać używając strasznie durnych, naiwnych argumentów, które wy jak papugi powtarzacie.
Chciałbym zauważyć, że my nie powtarzamy.
OPIERAMY SIĘ na wynikach badań, twardych dowodach i wykładach tęgich głów znanych na prawie całym świecie (wyjątkiem jest Cthululand, gdzie nikt ich nie zna).
MY OPIERAMY SIĘ NA WYNIKACHCo robisz Ty? Wrzucasz film i kopiujesz wszystko, co w nim znajdziesz. Jak małpki nie obchodzi, że ludzie ją oglądają kiedy się dotyka, tak i Ciebie nie obchodzi, że w filmie przedstawione są bzdury ludzi, którzy: a) nie mają zielonego pojęcia o czym mówią; b) nie mają zielonego pojęcia z kim rozmawiają; c) nie mają pojęcia co nakręcają; d) nie mają zielonego pojęcia o tym, co czynią ludziom, którzy nie potrafią sami myśleć.
Więc - summa summarum, to Ty jesteś małpką powtarzającą idiotyzmy jakichś farmazoniarzy, którzy trzepią kasę na takich naiwniakach.
Bo gdybyś ty był na tyle świadomy, co się dzieje wokół Ciebie, zobaczyłbyś jaka kasa wokół tego lata.
Mała dla was podpowiedź: jeśli chcecie nas skuteczniej okłamywać, to powinniście zabronić wypowiadać się co niektórym osobom.
A możemy zabronić wypowiadać się Wam? Bo póki co, to Wy próbujecie robić wodę z mózgu normalnym ludziom.
Po prostu wasz ciężki trud, jaki wkładacie w okłamywanie nas, jest niweczony poprzez infantylne, prostackie, miejscami chamskie wpisy osób takich jak pan KILLER.
Jeśli mówisz komuś per "Pan", chciałbym, abyś wiedział, że takie zwroty pisze się wielkimi literami. Ale nie winię Cię. Ortografia zaczyna się dopiero w trzeciej klasie szkoły podstawowej.
Po drugie - My nie wkładamy żadnego trudu w okłamywanie Was. A nawet jeśli - to Wy sami doskonale sami strzelacie sobie w stopy. Wypowiedzi takich osób jak ty - wypowiedzi, do których nie powinien przyznawać się jeden z większych trolli forumowych z którymi miałem do czynienia na innym forum jako mod. Twoje natomiast są wszystkie na tym samym poziomie.
Film jest ogólnie rzecz biorąc o zabójczych chemtrails. Autorzy filmu albo chcieli ludzi ostrzec, albo dać im do zrozumienia, że takie coś jak chemia na niebie to tylko w hollywoodzkich filmach. Ktoś wyjdzie z kina i pomyśli "takie coś to tylko i wyłącznie w filmach jest możliwe".
Mamy nowy film! Cieszmy się...
Pewnie na takim samym poziomie, jak Twoje wypowiedzi, co? Gratuluję.
Mam prośbę - nie, nie do Ciebie, bo i tak by nie doszło. Prośbę do tych normalnych ludzi - dajcie sobie już spokój. Niech pisze ile wlezie. Jest to typowy troll forumowy, z którego istnieniem nie jest do końca pogodzone forum naukowe. Troll forumowy, którego zadaniem jest wyprowadzić Was z równowagi, abyście przez niedopatrzenie obrazili go i dostali warna, kiedy taka osobistość będzie się śmiała.
Dajcie sobie po prostu spokój. Poczekajmy jak normalni ludzie na kogoś, kto będzie na na tyle wysokim poziomie intelektualnym i na tyle elokwentny, że rozmowa z nim nie będzie przyprawiała o zawrót głowy, tak jak w tym przypadku.
Dziękuję i pozdrawiam.
Użytkownik Spooky Fox edytował ten post 16.01.2011 - 21:25